Apoteka Janković
Korpa

Mučnina

Mučnina
Brend: Tilman
Antimetil je dodatak ishrani koji sadrži standardizovani suvi ekstrakt đumbira koji efikasno pomaže smanjenju mučnine i povraćanja kod bolesti putovanja, jutarnje mučnine kod trudnica (pogodan od prvog meseca) i doprinosi normalnom funkcionisanju digestivnog trakta.Način upotrebe: Deca 3-5 godina: 1..
672,77 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani koji smanjuje nelagodnost izazvanu kretanjem, koja može biti praćena osećajem mučnine, pa i povraćanjem. Lizalica se uzima pola sata pre putovanja.Sastav: Suvi ekstrakt rizoma đumbira 40mg, suvi ekstrakt lista nane 25mgNačin primene: Deca od 4 do 10 godina: 2 lizalice dnevno.Pakovanj..
130,89 RSD
Brend: DIV LEK
Magma gaba sadrži Gama amino buternu kiselinu koja se normalno nalazi u mozgu i učestvuje u metaboličkim procesima odnosno pomaže eliminaciju toksičnih produkata, koji nastaju degradacijom proteina.Delovanje:-Učestvuje u normalizaciji dinamičkih procesa u mozgu-Poboljšava kvalitet mišljenja i pamćen..
541,44 RSD
Brend: MaxMedica
Ginger-in tablete su formulisane na bazi ekstrakta rizoma đumbira, koji deluje tako što poboljšava varenje hrane i pomaže u tretmanu blažih spazama gastrointestinalnog trakta, ublažavajući simptome koji ih prate. Ekstrakt rizoma đumbira pozitivno deluje i na imunološki sistem.Namena:-kod otežanog va..
662,43 RSD 779,33 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)