Apoteka Janković
Korpa

Med, matični mleč i propolis

Med, matični mleč i propolis
Brend: BIOFAR
Biogripin je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci (vitamin C,ehinacea) doprinose normalnoj funkciji imunog sistema).Način upotrebe: Jednu do dve tablete dnevno rastvoriti u velikoj čaši mlake vode. Sastav: Acerola 200 mg (Vitamin C 120 mg), Bela vrba 100 mg, Ehinac..
423,54 RSD
GE 132 je kompleks snažnih antioksidanata, pomoć u prevenciji brojnih bolesti. Preporučuje se radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolesti, kao i uz redovnu terapiju već nastalih oboljenja. Preporučuje se i radi ublažavanja stanja  hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti...
3.548,70 RSD
GE 132+ NATURAL predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju štetnih produkata metabolizma i jačanju imunog odgovora.Primena:- preporučuje se kao dodatak ishrani radi pobol..
4.055,65 RSD
GE 132+ NATURAL predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju štetnih produkata metabolizma i jačanju imunog odgovora.Primena:- preporučuje se kao dodatak ishrani radi pobol..
6.962,90 RSD
GE KIDS je kompleks sedam moćnih antioksidanata i imunomodulatora za bolji imunitet dece. Ge Kids je dodatak ishrani u granulama, za decu stariju od tri godine, za povećanje otpornosti organizma. Primena:- preporučuje se kod oslabljenog imuniteta - kod ponavljanja zaraznih bolesti- pogodno..
2.424,80 RSD 3.031,00 RSD
Liofilizovani matični mleč je dodatak ishrani koji stimuliše imuni sistem i poseduje snažno antioksidativno delovanje. Može značajno da pomogne ljudima koji su izloženi radio i hemioterapiji. Anaboličko i regenerativno dejstvo matičnog mleča može na veoma koristan način da se upotrebi kod osoba sa p..
526,18 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF10+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Manuka med s UMF faktorom 10+ ima isto antibakte..
4.100,05 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF15+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Manuka med s UMF faktorom 15+ ima isto antibakterijsk..
6.200,00 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF20+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Primena Manuka meda UMF20+:- atopijski i ostale vrste..
9.900,00 RSD
Brend: Manuka med
Manuka med UMF5+ je med najvišeg kvaliteta i visokog antibakterijskog delovanja i lekovitosti. Manuka med s UMF faktorom je med s najjačim protivupalnim i antibakterijskim delovanjem. Pokazao je iznenađujuće rezultate u kliničkim ispitivanjima.* Primena Manuka meda UMF5+:- atopijski i ostale vrste d..
3.100,00 RSD
Matični mleč kapsule predstavljaju savršen izvor proteina, koji su jedan od najznačajnijih elemenata za održavanje dobrog zdravlja i vitalnosti.U kombinaciji sa vitaminom C pojačavaju rad centralnog nervnog sistema, poboljšavaju metabolizam, podstiču apetit, štite organizam od prevremene starosti, p..
590,40 RSD
MELOFER MED je preparat u čiji sastav pored meda ulaze biljni ekstrakti koji povoljno utiču na poboljšanje krvne slike, povećanje nivoa gvožđa u krvi i jačanje organizma. Ublažavanje tegoba kod anemije MELOFEROM podrazumeva i efikasno uklanjanje subjektivnih i objektivnih simptoma kao što su: umor, ..
789,65 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 58 (5 strana)