Apoteka Janković
Korpa

Med, matični mleč i propolis

Med, matični mleč i propolis
Brend: BIOFAR
Biogripin je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci (vitamin C,ehinacea) doprinose normalnoj funkciji imunog sistema).Način upotrebe: Jednu do dve tablete dnevno rastvoriti u velikoj čaši mlake vode. Sastav: Acerola 200 mg (Vitamin C 120 mg), Bela vrba 100 mg, Ehinac..
423,54 RSD
GE 132 je kompleks snažnih antioksidanata, pomoć u prevenciji brojnih bolesti. Preporučuje se radi očuvanja i unapređenja zdravlja i prevencije bolesti, kao i uz redovnu terapiju već nastalih oboljenja. Preporučuje se i radi ublažavanja stanja  hroničnog umora i simptoma hroničnih bolesti...
3.182,26 RSD
GE 132+ NATURAL predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju štetnih produkata metabolizma i jačanju imunog odgovora.Primena:- preporučuje se kao dodatak ishrani radi pobol..
4.172,13 RSD
GE 132+ NATURAL predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju štetnih produkata metabolizma i jačanju imunog odgovora.Primena:- preporučuje se kao dodatak ishrani radi pobol..
6.447,70 RSD
GE KIDS je kompleks sedam moćnih antioksidanata i imunomodulatora za bolji imunitet dece. Ge Kids je dodatak ishrani u granulama, za decu stariju od tri godine, za povećanje otpornosti organizma. Primena:- preporučuje se kod oslabljenog imuniteta - kod ponavljanja zaraznih bolesti- pogodno..
3.084,48 RSD
Liofilizovani matični mleč je dodatak ishrani koji stimuliše imuni sistem i poseduje snažno antioksidativno delovanje. Može značajno da pomogne ljudima koji su izloženi radio i hemioterapiji. Anaboličko i regenerativno dejstvo matičnog mleča može na veoma koristan način da se upotrebi kod osoba sa p..
532,22 RSD
Matični mleč kapsule predstavljaju savršen izvor proteina, koji su jedan od najznačajnijih elemenata za održavanje dobrog zdravlja i vitalnosti.U kombinaciji sa vitaminom C pojačavaju rad centralnog nervnog sistema, poboljšavaju metabolizam, podstiču apetit, štite organizam od prevremene starosti, p..
597,60 RSD
MELOFER MED je preparat u čiji sastav pored meda ulaze biljni ekstrakti koji povoljno utiču na poboljšanje krvne slike, povećanje nivoa gvožđa u krvi i jačanje organizma. Ublažavanje tegoba kod anemije MELOFEROM podrazumeva i efikasno uklanjanje subjektivnih i objektivnih simptoma kao što su: umor, ..
663,46 RSD
Mleč u medu ima prirodnu sposobnost da održi i da poboljša neuropsihičku ravnotežu, endokrini, digestivni i genitourinarni sistem. Ustanovljeno je da ovaj revitalizirajući preparat poboljšava vid i memoriju, pomaže u borbi protiv srčanih obolenja uključujući arteriosklerozu i anginu. Mleč u medu nor..
896,40 RSD
NATURAL WEALTH ABC ULTRA PLUS TABLETE - je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom.Namena:-za energiju i imunitet-za svakodnevnu dopunu ishrane vitaminima i mineralima-sportistima i rekreativcimaNačin upotrebe: Za odrasle, jedna tableta d..
3.369,60 RSD
PRIMED 1 APICOMPLEX je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod hroničnog umora i iscrpljenosti organizma- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba ..
1.130,98 RSD
PRIMED 1 FORTE je prirodan preparat na bazi meda, polena i propolisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.Primena:- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba (deca, adolescenti, sportisti)Način primene:- odrasli i deca starija od 10 ..
423,36 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 54 (5 strana)