Apoteka Janković
Korpa

Kalcijum

Kalcijum
Brend: BIOFAR
Kalcijum 500+D3 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) i doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima va..
299,74 RSD
Brend: BIOFAR
Kalcijum kompleks 600 je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani za zdrave kosti.Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.Pakovanje: FiolaTip artikla: Šumeće tableteKoličina: 15Vrsta artikla: Dodatak ishraniProizvođač: Biofar, Francuska Uvoznik:&..
480,62 RSD 600,77 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Calcium Vitamin D3 1000IU je dodatak ishrani koji doprinosi:- Zdravlju i normalnoj gustini kostiju,- Normalnom tonusu i funkciji mišića,- Zdravlju srca i krvnih sudova,- Normalnoj nervnoj funkciji,- Jačanju imunološke funkcije organizma.Način upotrebe: 1 tableta dnevnoSastav: Kalcijum ..
1.522,51 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Kalcijum, Magnezijum, Cink je dodatak ishrani koji doprinosi:- Normalnoj funkciji mišića,- Zdravlju kostiju i zuba,- Normalnoj nervnoj funkciji, pamćenju i koncentraciji,- Smanjenju umora i iscrpljenosti,- Jačanju imuniteta.Način upotrebe: 1 tableta dnevnoSastav: Kalcijum (kalcijum-kar..
1.382,83 RSD
Brend: WALMARK
Calcium, Magnesium - Zinc je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka.* Za starije osobe i ležeće pacijente* Žene u menopauzi, trudnice, dojilje ili nakon ginekoloških operacija* Pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba* Održavanje kardiovaskularnog i nervnog s..
580,61 RSD
Brend: INPHARM
INVITA Ca-C 1000 MGDoprinosi:-održavanju normalnih kostiju i zuba, kao i normalnoj mišićnoj funkciji i metabolizmu stvaranja energije-normalnoj funkciji imunog sistema, krvnih sudova i desni-stvaranju hrskavice i kolagena-zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i iscrpljenosti-olakša..
511,92 RSD
Brend: JAMIESON
Super Calcium + Vitamin D Jamieson obezbeđuje maksimalne koncentracije kalcijuma koje se mogu osloboditi i iskoristiti u organizmu zahvaljujući prisustvu vitamina D koji poboljšava njegovu apsorpciju.Kalcijum je jedan od najvažnijih minerala koji pomaže rast i zdravlje kostiju i zuba, funkcionisanje..
1.249,34 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita Kalcijum Plus sa ukusom limuna i trešnje je dodatak ishrani koji sadrži sve potrebno za zdrave kosti i zube u jednom osvežavajućem napitku.Način upotrebe: 1 šumeću tabletu rastopiti u čaši (2,5 dl) vode i popiti. Odraslima se preporučuje 1 šumeća tableta dnevno.Sastav: Kalci..
187,39 RSD
NATURAL WEALTH KALCIJUM CITRAT 200MG TABLETE - doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi, pogodan je i za vegetarijance.Namena:-za zdrave kosti i zube-preporučuje se osobama starijeg životnog doba-za sportiste Način upotrebe: ..
1.399,50 RSD 1.749,38 RSD
Brend: Salvus
Salvit Ca, Mg, Zn je dodatak ishrani koji sadrži 3 minerala za održavanje zdravlja kostiju, mišića i nerava!- Kalcijum je potreban za održavanje zdravih kostiju, doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji i normalnom prenosu nervnih impulsa.- Magnezijum doprinosi normalnoj sintezi belančevina i normalnoj..
999,49 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA KALCIJUM I MAGNEZIJUM KOMPLEKS KAPSULE -  2:1 sadrži optimalnu kombinaciju kalcijuma i magnezijuma, čijom se upotrebom nadoknađuju nedostaci pomenutih elemenata u našem organizmu.Delovanje: -Povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba-Doprinosi pravilnoj funkciji mišića-Osloba..
1.425,93 RSD
Brend: TERRA NOVA
TERRANOVA MAGNEZIJUM I KALCIJUM KOMPLEKS KAPSULE - Proizvod sadrži dvostruku količinu magnezijuma u odnosu na kalcijum. Minerali se dodaju u obliku citrata i oksida koji reaguju sa Magnifood Kompleksom i omogućavaju bolju bioraspoloživost magnezijuma i apsorbciju. Namena:  -u stanjima stre..
1.469,35 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)