Apoteka Janković
Korpa

Kalcijum

Kalcijum
Brend: BIOFAR
Kalcijum 500+D3 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) i doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima va..
263,25 RSD
Brend: BIOFAR
Kalcijum kompleks 600 je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani za zdrave kosti.Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.Pakovanje: 15 šumećih tableta..
589,05 RSD
Brend: INPHARM
INVITA Ca-C 1000 MGDoprinosi:-održavanju normalnih kostiju i zuba, kao i normalnoj mišićnoj funkciji i metabolizmu stvaranja energije-normalnoj funkciji imunog sistema, krvnih sudova i desni-stvaranju hrskavice i kolagena-zaštiti ćelija od oksidativnog stresa i smanjenju umora i iscrpljenosti-olakša..
511,92 RSD
Brend: JAMIESON
Super Calcium + Vitamin D Jamieson obezbeđuje maksimalne koncentracije kalcijuma koje se mogu osloboditi i iskoristiti u organizmu zahvaljujući prisustvu vitamina D koji poboljšava njegovu apsorpciju.Kalcijum je jedan od najvažnijih minerala koji pomaže rast i zdravlje kostiju i zuba, funkcionisanje..
1.249,34 RSD
Brend: MULTIVITA
Multivita Kalcijum Plus sa ukusom limuna i trešnje je dodatak ishrani koji sadrži sve potrebno za zdrave kosti i zube u jednom osvežavajućem napitku.Način upotrebe: 1 šumeću tabletu rastopiti u čaši (2,5 dl) vode i popiti. Odraslima se preporučuje 1 šumeća tableta dnevno.Sastav: Kalci..
178,36 RSD
NATURAL WEALTH KALCIJUM CITRAT 200MG TABLETE - doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi, pogodan je i za vegetarijance.Namena:-za zdrave kosti i zube-preporučuje se osobama starijeg životnog doba-za sportiste Način upotrebe: ..
1.259,71 RSD 1.574,64 RSD
Brend: SOLGAR
Solgarov dijetetski proizvod  predstavlja dobro poznatu i jednu od najstarijih sinergističkih formula u kojoj vitamin D podupire apsorpciju kalcijuma. S obzirom na specifičan oblik kalcijuma u obliku citrata, ovaj proizvod ima daleko najkraće vreme apsorpcije u organizmu. Zadovoljava ..
1.600,56 RSD
Brend: SOLGAR
Proizvod koji  sadrži tri ključna nutrijenta za zdravlje kostiju, zuba, mišića, imunološkog i nervnog sistema. Takođe, doprinose dobijanju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.  Kalcijum je neophodan za snažne i zdrave kosti i zube, doprinosi normalnoj funkciji mišića. Magneziju..
1.809,86 RSD
Brend: SOLGAR
Dijeteski suplement koji  sadrži tri  ključna elementa, u idealnim odnosima, koji su  neophodni za vitalne procese u organizmu.  Kao i mnogi drugi minerali, ne sintetišu se, već je neophodno u organizam ih uneti u dovoljnoj količini.  Nedovoljan unos,  dovodi do mn..
1.617,80 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)