Apoteka Janković
Korpa

Zvečke

Zvečke
Brend: CANPOL
Canpol plišana igračka lopta meda 68/074- Mekana i zabavna dečija igračka je idealna za razvijanje sposobnosti kao što su koordinacija ruku i očiju, prepoznavanje boja, prepoznavanje zvuka, spretnost, pamćenje oblika.- Za decu uzrasta od 0m+.- Napravljena od mekanog pliša.- Fantastična igračka u obl..
928,95 RSD
Brend: CANPOL
Canpol plišana zvečka lopta 2-890- Mekana igračka napravljena od šarenog pliša koja će razveseliti Vaše dete.- Koristi se i kao zvečkica.Tip artikla: IgračkaKoličina: 1 Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik: MCG Group d.o.o. Novi Sad..
532,90 RSD
Brend: CANPOL
Canpol zvečka sovica 2/187- Zvečka koja se lako može prihvatatiti ručicama.- Obiluju šarenim bojama.- Podstiču razvoj dečije mašte.- Napravljena od sigurnih i netoksičnih materijala.Tip artikla: TermoforKoličina: 1Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik: MCG Group d.o.o. Novi S..
288,14 RSD
Brend: CANPOL
Canpol zvečka zelena 2/606- Za decu uzrasta od 3m+.- Napravljena da savršeno odgovara dečijim rukama i da zaokupi pažnju Vašeg deteta.Tip artikla: ZvečkaKoličina: 1Proizvođač: Canpol babies, PoljskaUvoznik: MCG Group d.o.o. Novi Sad..
405,51 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka plavaGlodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
2.019,60 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Baby glodalica-zvečka roza Glodalica CURAPROX CBR sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bolove kod nicanja zuba i to bez upotrebe sredstava protiv bolova. Taktilne, optičke i akustične stimulacije takođe podstiču razvoj detetove prirodne radoznalosti već od drugog mesec..
1.891,08 RSD
Brend: ELFI
Elfi zvečka glodalica sa gelom RK22- Proizvod je napravljen od kvalitetnog materijala i punjen sterilisanim gelom.- Preporučuje se hladna sterilizacija. Ne otkuvavati, sterilisati na pari, u mikrotalasnom sterilizatoru ili prati u mašini za pranje sudova...
389,38 RSD
Brend: ELFI
Elfi zvečka JOY RK47 3m+ - Šarena, veselih boja, sa delovima koji se pomeraju, prijatnog zvuka i odlična za privlačenje bebine pažnje – baš to je Elfi glodalica JOY.- Materijal - postojana plastika (polistiren i polipropilen).- Laboratorijski testirana, sigurna, odlična za razvoj audio i motornih os..
336,39 RSD
Brend: ELFI
Elfi zvečka Perlice RK87* Sirovinski sastav proizvoda – BPA free plastika (polipropilen, poliester)Održavanje – ručno i mašinsko pranjeSterilizacija – hladna sterilizacija...
373,25 RSD
Brend: ELFI
Elfi zvečka sa lopticom RK50 je napravljena u svetlim, veselim bojama koje će privući bebinu pažnju i probuditi nagon i potrebu za igrom;- Preporučuje se hladna sterilizacija. Ne sterilisati na pari ili u mikrotalasnim sterilizatorima. Ne prati u mašini za pranje sudova...
289,78 RSD
Brend: ELFI
Elfi zvečka vodena glodalica RK21  - Proizvod je punjen prečišćenom vodom i može se hladiti u bilo kom standardnom frižideru.- Ergonomični dizajn omogućava lako držanje i manipulisanje.- Preporučuje se hladna sterilizacija. Ne otkuvavati, sterilisati na pari, u mikrotalasnoj ili prati u mašini ..
384,79 RSD
Brend: ELFI
Elfi Zvečka-glodalica Skrivalica  - Sirovinski sastav proizvoda – BPA free plastika (polipropilen, polistiren, EVA, ABS), termoplastična guma, prečišćena voda.- Održavanje – ručno pranje- Sterilizacija – hladna sterilizacija...
373,26 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)