Apoteka Janković
Korpa

Sprejevi za suvo pranje kose

Sprejevi za suvo pranje kose

Brend: BATISTE
Batiste sprej za suvo pranje kose Cherry obezbeđuje negu kose bez potrebe za pranjem. Jedinstvena formula za suvo pranje kose vašoj će kosi obezbediti svež, čisti i zdrav izgled. Pruža kosi željeni volumen te omogućuje kvalitetno oblikovanje frizure. Opojni miris višnje pratiće vas na svakom koraku,..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE FRESH - Idealan za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ovaj..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
Batiste sprej za suvo pranje kose Luxe ostavlja kosu čistom, osveženom i punog volumena i teksture. Batiste Luxe je prepun svežih i voćnih nota. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Održava kosu svežom, sjajnom i mirisnom. Daje kosi novu energiju, sjaj i..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ORIGINAL - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ov..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE SA KERATINOM  - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguj..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
Batiste sprej za suvo pranje kose Tropical uklanja višak masnoće, dajući dosadnoj, beživotnoj kosi potreban sjaj i mekoću. Revitalizuje kosu, dodaje joj volumen i teksturu i ostavlja je čistom i svežom. Ima aromu koja podseća na leto i kokos, kako bi vašoj kosi dala egzotičniji dodir.Način upotrebe ..
537,90 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE VOLUMEN XXL - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i daje kosi dodatan volumen. Za postizanje maksimalnog volumena u svim prilikama kada želite da svojom kosom privučete pažnju.Ovaj višestruko nagrađiva..
589,99 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ZA TAMNU I CRNU KOSU - Specijalno formulisan za crnke i tamnu kosu. Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano. Ispušta diskretnu..
589,99 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)