Apoteka Janković
Korpa

Sprejevi za suvo pranje kose

Sprejevi za suvo pranje kose

Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE FRESH - Idealan za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ovaj..
540,09 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ORIGINAL - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ov..
540,09 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE SA KERATINOM  - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguj..
575,86 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE VOLUMEN XXL - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i daje kosi dodatan volumen. Za postizanje maksimalnog volumena u svim prilikama kada želite da svojom kosom privučete pažnju.Ovaj višestruko nagrađiva..
611,83 RSD
Brend: BATISTE
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ZA TAMNU I CRNU KOSU - Specijalno formulisan za crnke i tamnu kosu. Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano. Ispušta diskretnu..
611,83 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)