Apoteka Janković
Korpa

Posude za čuvanje hrane

Posude za čuvanje hrane
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za dečake sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevidlji..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent BABY POKLON RANAC sa 5 proizvoda - SIVI za devojčice sadrži:- Avent Ručna pumpica za izmazanje mleka Natural - ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno.- Avent Tuferi za Grudi Jednokratni dnevni 24 komada - Ultra tanki tuferi - nevid..
14.637,00 RSD
Brend: AVENT
Avent kesice za odlaganje mleka obezbeđuju sigurnost i zaštitu dragocenog majčinog mleka. Možete ih držati u frižideru ili zamrzivaču. Prethodno su sterilisane i mogu se odmah koristiti. * Karakterisitike:- Sigurno i bezbedno odlaganje mleka- U pakovanju se nalazi 25 kesica od 180ml- Čvrst dizajn ov..
1.256,04 RSD
Brend: AVENT
Avent VIA šolje sa poklopcima 180ml 5 komada 1688- VIA je raznovrstan sistem za čuvanje majčinog mleka koji štedi prostor.- Istu šolju možete koristiti za ceđenje i čuvanje mleka, i hranjenje.- Savršeno za čuvanje hrane u frižideru.- 5 sterilizovanih VIA šolja (180ml).- 5 VIA poklopaca...
1.017,96 RSD
Brend: BIGBAMBOO
Bigbamboo set za jelo Dino sadrži – okrugli tanjir                                         &nbs..
1.138,18 RSD
Brend: CANPOL
Canpol kesice za čuvanje mleka obezbeđuju sigurno i bezbedno odlaganje mleka. U pakovanju se nalazi 20 kesica od 150ml. Čvrst dizajn ovih kesica omogućava da same stoje na čvrstoj podlozi. Mogu se koristiti u frižideru ili zamrzivaču. BPA Free. Tip artikla: Kesice za čuvanje mlekaKoličina: ..
948,99 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)