Apoteka Janković
Korpa

Oprema za bebe

Oprema za bebe
Brend: AVENT
Avent varalica orthodontic 2/1 zivotinje 6-18mVeseli i zabavni dizajn životinjaSa većim štitnikom i cuclomBez mirisa i ukusaOrtodontska, sklopiva i simetrična cuclaPrati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desniSilikon je gladak, proziran, lako se čisti i ne lepi seCucla je čvrsta, dugotrajna i ..
666,40 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica sthr orthod 6-18mVaralica za bebe od 6 do 18 meseci. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe, od silikona bez BPA, bez mirisa i ukusa, prati prirodan razvoj d..
1.056,89 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica sthr ultra air noćna 6-18mOrtodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Omogućava bebinoj koži da diše - Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.Dugotrajno svetlenje u mraku - Koristite centralni deo cucle Ultra Air koje svetli u mr..
1.101,39 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra air 0-6m-Boy -omogućava koži vašeg mališana da diše.Prijatno umirivanje vazduhom.Ortodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Omogućava bebinoj koži da diše - Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.98% prihvatanja cucle - Ka..
990,14 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra air 6-18mOrtodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Omogućava bebinoj koži da diše - Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.98% prihvatanja cucle - Kada smo pitali roditelje kako njihovi mališani reaguju na naše silikonske..
990,14 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra air 6-18m - BoyOmogućava koži vašeg mališana da diše.Ortodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Omogućava bebinoj koži da diše - Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.98% prihvatanja cucle - Kada smo pitali roditelje kako..
990,14 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra air 6-18mOrtodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Omogućava bebinoj koži da diše - Izuzetno veliki otvori ventiliraju bebinu kožu, održavajući je suvom dok se beba umiruje.98% prihvatanja cucle - Kada smo pitali roditelje kako njihovi mališani reaguju na naše silikonske cucle sa ..
990,14 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra soft 0-6m - Boy - najmekša cucla za osetljivu kožu vaše bebeBrinite o osetljivoj koži uz Philips Avent izuzetno mekanu cuclu.Ortodontski i bez bisfenola A (BPA Free)Mekani, fleksibilni omotač - Bebinoj koži je potrebna dodatna nega. Aventova tehnologija omotača omoguća..
1.034,64 RSD
Brend: AVENT
Avent varalica ultra soft 6-18m- najmekša cucla za osetljivu kožu vaše bebeBrinite o osetljivoj koži uz Philips Avent izuzetno mekanu cuclu.Veoma mekani* i fleksibilni omotač prilagođava se oblinama bebinih obraza, pa ostavlja manje tragova na koži i manje iritacije.Izuzetno mekana i fleksibiln..
1.034,64 RSD
Brend: CHICCO
Chicco anatomska noša * Praktična za rukovanje i čišćenje. Ima anatomski oblik, naslon za leđa je podignut što detetu pruža sigurnije i udobnije sedenje. Takođe ima zaštitu od prskanja, koja sprečava prosipanje.* Pogodno i za dečake i za devojčice i olakšaće prelazak sa pelena na nošu.* Proizvod dol..
728,64 RSD
Brend: ELFI
Elfi kofice za kupanje Sea World 9m+ - Pretvorite kupanje u zabavnu igru uz Elfi kofice Sea World!* Deca obožavaju da se igraju sa vodom, da je upoznaju i ispituju, posebno dok se kupaju. U toj igri odlično društvo im mogu praviti Elfi šarene kofice ilustrovane motivima morske zvezde, raka i hobotni..
389,38 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)