Apoteka Janković
Korpa

Bebelac

Bebelac
Brend: NUTRICIA
BEBELAC 1 je mlečna formula za uzrast 0-6 meseci. BEBELAC 1 je kompletna formula za odojčad, posebno osmišljena da ispuni sve nutritivne zahteve bebe u toku prvih 6 meseci njenog života. Nakon navršenih 6 meseci preporučuje se da BEBELAC 1 postepeno zamenite sa formulom BEBELAC 2. BEBELAC 1 formula ..
689,10 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC 2 je prelazno mleko za odojčad starosti 6 – 12 meseci. BEBELAC 2 je formula za dohranu s hranljivim sastojcima koji su potrebni bebi za zdrav rast i razvoj, pogodna da se koristi od 6. meseca nadalje, kao deo uravnotežene i mešovite ishrane. Nakon navršenih 12 meseci preporučuje se da se BEB..
689,10 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC 3 je prelazno mleko za decu stariju od 12 meseci. BEBELAC 3 je nutritivno izbalansirana formula koja maloj deci obezbeđuje hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj.Sastav:- jedinstvena mešavina prebiotika (scGOS/lcFOS) koja omogućava raniju kolonizaciju i unapređuje efikasnost stv..
680,99 RSD
Brend: NUTRICIA
BEBELAC FL je specijalna mlečna formula namenjena bebama sa intolerancijom na laktozu. Bebelac bez laktoze je adaptirana formula za bebe koje su intolerantne na laktozu (za bebe koje ne mogu da svare laktozu). Intolencija na laktozu izaziva brojne tegobe kod bebe, poput nadimanja, gasova i dijareje...
761,09 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)