Apoteka Janković
Korpa

Odrasli

Odrasli
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinsk..
567,00 RSD 810,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbra..
409,50 RSD 585,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30 štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja  okluzivan film ..
472,50 RSD 675,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvalj..
756,00 RSD 1.080,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face & Body Spray SPF30 zauzima posebno mesto u BURЯA® SUN kolekciji, s obzirom na to da obezbeđuje nevidljivu, ravnomernu zaštitu kože i lica i tela od UVA, UVB i IR-A zraka, čineći je nežnom i hidriranom. Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoj..
693,00 RSD 990,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten after sun pena obezbeđuje 48 sati dubinske hidratacije koži, posle celog dana provedenog na suncu. Obogaćena je sa 10% D-pantenolom koji ublažava iritacije i štiti kožu od isušivanja i trenutno je osvežava. Pruža trenutni osećaj hlađenja i jedinstveno meku kožu.Način upotrebe: Promućkati pr..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun aquavelvet mleko spf50 poseduje Supreme Light Tehnologiju koja pruža 4 nivoa zaštite (UVB+UVA+VL+IRA) za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja odgovornog za dobijanje opekotina i prevremenog starenja kože. Formulacija ima dvostruko hidratantno i negujuće svojstvo, zahvaljujući ko..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun aquavelvet sprej spf30 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koje zahvaljujući hidrirajućem i negujućem svojstvu hijaluronske kiseline i betaina, pruža naprednu hidrataciju. Veoma je lagane teksture i odmah se apsorbuju u kožu. Obogaćen je dvostrukim negujućim i hidrirajućim sistemo..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun mleko spf30 pruža poboljšanu zaštitu koži, ciljajući na najveći spektar svih sunčanih zraka. Lagana formula odmah se apsorbuje u kožu, ostavljajući je mekom i hidriranom. Aqua Mimic Tehnologija imitira prirodne hidratantne mehanizme i na taj način održava optimalan nivo vlažnosti kož..
948,60 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun mleko u spreju spf30 se nanosi lako i pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Lagane je i nemasne teksture, brzo se apsorbuje u kožu, dubinski je hidrira i čini je mekom i nežnom. Formulacija poseduje Aqua Mimic Tehnologiju koja imitira prirodne hidr..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten ulje summer dreams spf6 za intenzivno tamnjenje sa neodoljivim mirisom egzotičnog kokosa, hidrira kožu uz pomoć suncokretovog ulje i ekstrakta nevena. Jedinstvena kombinacija dragocenih ulja pomaže kod brzog postizanja prelepog tena. Formulacija sadrži trostruki napredni sistem za brzo post..
641,70 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten ulje za intenzivno tamnjenje pomaže kod brzog postizanja prelepog, prirodno preplanulog tena dok u isto vreme hidrira i neguje kožu. Formulacija sadrži napredni intenzivni sistem za brzo postizanje tamnog tena (Šargarepa+Kokosovo ulje) pomoću koga se postiže prelepa preplanula boja.Način up..
369,68 RSD
Brend: Janković
MLEKO ZA SUNČANJE SPF 15 može pružiti nizak nivo zaštite kože tokom izlaganja suncu. Formira zaštitni sloj na koži, i može pomoći u zaštiti i prevenciji posledica od UVA i UVB zračenja, dok istovremeno pomoću svojih sastojaka štiti kožu od isušivanja, daje joj lepši izgled i održava je u dobrom stan..
338,00 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten caroten oil sprej spf20 štiti kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju, čini je mekom i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Omogućava postizanje bronzane preplanulosti. Vodootporno je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i..
602,02 RSD 668,91 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion duo sa karotenom spf20/40 štiti kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Produžava hidrataciju kože i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporan je. Tokom prvih dana sunčanja koristiti losion iz manjeg dela boce, sa zaštitnim fakto..
635,77 RSD 706,41 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun losion sa karotenom spf30 štiti osetljivu kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje, produžava njenu hidrataciju i dodatno je štiti od prevremenog starenja. Smanjuje rizik od pojave alergija. Jednostavno se nanosi. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja..
532,34 RSD 591,49 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 23 (2 strana)