Apoteka Janković
Korpa

Odrasli

Odrasli
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinsk..
691,20 RSD 864,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbra..
499,20 RSD 624,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30 štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja  okluzivan film ..
576,00 RSD 720,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvalj..
921,60 RSD 1.152,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face & Body Spray SPF30 zauzima posebno mesto u BURЯA® SUN kolekciji, s obzirom na to da obezbeđuje nevidljivu, ravnomernu zaštitu kože i lica i tela od UVA, UVB i IR-A zraka, čineći je nežnom i hidriranom. Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoj..
844,80 RSD 1.056,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Aloe vera gel posle sunčanja sa efektom hlađenja sa aloe verom umiruje kožu i stimuliše njenu regeneraciju. Sadrži pantenol koji dubinski hidrira kožu i do 24 sata, i sprečava njeno isušivanja. Prijatan efekat hlađenja osvežava i umiruje kožu nakon izlaganja suncu. Formulacija nij..
702,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco mleko u spreju spf30 pruža koži visok nivo zaštite od sunca, trenutno se upija zahvaljujući Superdry sistemu i ne ostalja tragove. Pruža trenutni efekat hlađenja do -2°C za podmlađenu i osveženu kožu. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod praktičnim i jednostavnim za nanošenje iz s..
751,84 RSD 1.074,06 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco mleko u spreju pruža koži visok nivo zaštite od sunca, trenutno se upija zahvaljujući Superdry sistemu i ne ostalja tragove. Pruža trenutni efekat hlađenja do -2°C za podmlađenu i osveženu kožu. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod praktičnim i jednostavnim za nanošenje iz svih ug..
904,18 RSD 1.291,68 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco ulje sprej spf20 sadrži specijalnu mešavinu šargarepe i kokosovog ulja, koji ubrzavaju tamnjenje i pružaju letnji, preplanuli ten. Lagana formulacija se nakon nanošenja momentalno upija i ostavlja nežan osećaj na koži bez masnih tragova. Sprej 360° sistem, čini ovaj proizvod prakti..
609,34 RSD 870,48 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun Coco ulje sprej sadrži specijalnu mešavinu šargarepe i kokosovog ulja, koji ubrzavaju tamnjenje i pružaju letnji, preplanuli ten. Štiti kožu od širokog spektra štetnog sunčevog zračenja (UVB, UVA i infracrvenog zračenja) koje je odgovorno za prevremeno starenje i druga oštećenja kože. L..
638,82 RSD 912,60 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun ECO krema za lice spf30 pruža naprednu zaštitu kože i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Njeni ekološki izbalansirani UV filteri čuvaju biljni i životinjski svet, dok hipoalergenska formulacija neguje čak i najosetljiviju kožu. Ecosun zaštitna krema za lice se pakuje u ekolo..
540,54 RSD 772,20 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun ECO mleko sa pumpicom spf30 se lako nanosi, pruža naprednu zaštitu kože i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Njegovi ekološki izbalansirani UV filteri čuvaju biljni i životnjski svet, dok hipoalergenska formulacija neguje čak i najosetljiviju kožu. Ecosun zaštitno mleko se p..
796,07 RSD 1.137,24 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 51 (5 strana)