Apoteka Janković
Korpa

Omega masne kiseline

Omega masne kiseline
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
663,60 RSD
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
1.274,00 RSD
Brend: AJKUS
Omega 3 masne kiseline su esencijalne masne kiseline. Esencijalne znači da organizam ne može da ih sintetiše, već se moraju uneti hranom. Omega 3 masne kiseline se nalaze u masnoj morskoj ribi, ka što je losos, tuna, sardine, haringe, skuša, bakalar. Omega 3 ima široku primenu kao preventiva i kao p..
189,00 RSD
Brend: LABIALFARM
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti-Poboljšava mem..
2.851,20 RSD
Brend: E.S.I.
ESI Omega-3 Extra Pure je dodatak ishrani koji sadrži čisto riblje ulje (dolazi iz Tihog okeana), bogato polinezasićenim Omega-3  masnim kiselinama sa vitaminom E. Pomaže u regulisanju nivoa triglicerida i holesterola u krvi, za pravilan rad srca i mozga, i dobar vid. * Patentirana tehnologija..
1.733,76 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Super EPA riblje ulje je dodatak ishrani koji štiti srce i krvne sudove snižavanjem nivoa triglicerida, modulacijom upale i antiaritmijskim delovanjem.Način upotrebe: Popiti 1 kapsulu uz obrok.Sastav: U dnevnoj dozi (1 kapsula): Riblje ulje 1000 mg sadrži: EPA (eikozapentaenska kiselina) 330 ..
1.274,10 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
499,39 RSD 624,24 RSD
Brend: JAMIESON
Omega 3-6-9 je dodatak ishrani koji sadrži omega-3, omega-6 i omega-9 masne kiseline i vitamin E. Kompleks omega-3, omega-6 i omega-9 masnih kiselina se dobija iz svežih, čistih, hladno ceđenih ulja semena lana i boraga kao i ribljeg ulja. Riblje ulje u ovom proizvodu je prečišćeno finim procesom mo..
2.017,95 RSD
Brend: JAMIESON
Wild Salmon&Fish oil je dodatak ishrani koji sadrži kompleks prečišćenih ulja sardele, inćuna i divljeg lososa - pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti, smanjenju incidence oboljenja srca i poboljšanju funkcije srčanog mišića. Pomaže u regulisanju krvnog pritiska, smanjenju nivoa lošeg ho..
1.590,69 RSD
Brend: MaxMedica
Omega 3 Max meke želatinske kapsule su formulisane na bazi ribljeg ulja koje predstavlja bogat izvor omega-3 masnih kiselina (EPA i DHA). EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA. DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održav..
708,48 RSD
Brend: MaxMedica
Omega Vite kapsule su dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama,cinkom i vitaminom E.Delovanje: EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina,ugljenih hidrata,metabolizmu vitamina..
623,46 RSD 779,33 RSD
Brend: ORKLA HEALTH
Möller`s omega 3 je dodatak ishrani koji sadrži optimalnu kombinaciju prirodnih omega-3 masnih kiselina iz ribljeg ulja, kao i mnoge ključne vitamine, minerale i antioksidanse, obogaćen ekstraktom žen-šena. - Savršen je preparat za ljude koji vode aktivan i intenzivan način života, koji su pod stres..
2.191,86 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)