Apoteka Janković
Korpa

Omega masne kiseline

Omega masne kiseline
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
526,35 RSD
Brend: AJKUS
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
1.378,08 RSD
Brend: AJKUS
Omega 3 masne kiseline su esencijalne masne kiseline. Esencijalne znači da organizam ne može da ih sintetiše, već se moraju uneti hranom. Omega 3 masne kiseline se nalaze u masnoj morskoj ribi, ka što je losos, tuna, sardine, haringe, skuša, bakalar. Omega 3 ima široku primenu kao preventiva i kao p..
189,00 RSD
Brend: LABIALFARM
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja.Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove-Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti-Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti-Poboljšava mem..
2.882,88 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
624,24 RSD
Brend: JAMIESON
Jamieson Omega 3,6 i 9 je kompletan izvor omega 3,6 i 9 esencijalnih masnih kiselina dobijenih iz svežih, čisto hladno ceđenih ulja organskog lana, boražine i ribljih ulja dobijenih od riba iz dubokih voda. Pruža prirodnu antiinflamatornu podršku za zdravlje srca i za pravilno funkcionisanje mozga.D..
1.766,17 RSD
Brend: JAMIESON
Jamieson Omega 3 kompleks- mešavina Ulja divljeg lososa sa ribljim uljima je PREMIUM formula koja pruža odličan izvor Omega 3 masnih kiselina, EPA i DHA, za podršku pravilnog funkcionisanja mozga i zdravlja srca.Delovanje: -Doprinosi pravilnom funkcionisanju mozga i nervnih ćelija-Podržava zdravlje ..
1.405,79 RSD
Brend: MaxMedica
Omega 3 Max meke želatinske kapsule su formulisane na bazi ribljeg ulja koje predstavlja bogat izvor omega-3 masnih kiselina (EPA i DHA). EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA. DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i održav..
582,13 RSD 684,86 RSD
Brend: MaxMedica
Omega Vite kapsule su dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama,cinkom i vitaminom E.Delovanje: EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina,ugljenih hidrata,metabolizmu vitamina..
587,15 RSD 690,77 RSD
NATURAL WEALTH OMEGA 3-6-9 KAPSULE -  preporučujemo kao neizostavnu podršku zdravlju celog organizma.Ovaj dodatak ishrani, dobijen iz najkvalitetnijih prirodnih izvora, ribljeg ulja i ulja semenki lana i boreča, obezbeđuje idealan unos svih najpotrebnijih masnih kiselina.Namena: Za zdravlj..
2.563,49 RSD
NATURAL WEALTH OMEGA-3 1000MG KAPSULE - sadrži esencijalne masne kiseline (EPA i DHA). Prirodno riblje ulje 1000mg. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA.Namena: -za prevenciju i očuvanje zdravlja celog organizma-za prevenciju..
1.868,83 RSD
NATURAL WEALTH OMEGA-3 KARDIO KAPSULE -  je dodatak ishrani sa omega 3 masnim kiselinama. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Povoljan efekat se postiže unosom 250 mg EPA i DHA. EPA i DHA doprinose održavanju normalnog krvnog pritiska. Ovaj koristan efekat postiže se dnevnim unosom od ..
2.055,46 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani sa eikozapentaenoičnom i dokozaheksaenoičnom kiselinom koje doprinose normalnoj funkciji srca i krvnih sudova, normalnoj funkciji mozga, održavanju normalnog vida. Sastav: Riblje ulje standardizovano na 18% EPA i 12% DHA 2000 mg, EPA 360 mg, DHA 240 mgNačin primene: Uzimati 1 kapsulu..
591,20 RSD
Brend: PharmaSwiss
Omega Defend kapsule sadrže  visoko prečišćeno riblje ulje sa precizno definisanim dozama EPA ( eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina) Svakodnevni unos nezasićenih masnih kiselina pomaže regulisanju povišenih nivoa triglicerida,kada promena režima ishrane ne daje..
859,63 RSD
Brend: E.S.I.
Omegactive kapsule povoljno utiču na kardiovaskularni sistem (smanjuju rizik od ateroskleroze, povoljno utiču na nivo triglicerida i holesterola).Omega nezasićene masne kiseline blagotvorno deluju na kožu i treba ih uzimati kao dodatak ishrani kod specifičnih dermatoloških promena na epidermu kao št..
1.368,58 RSD
Brend: SOLGAR
Dijeteski proizvod koji sadrži hladno ceđeno ulje žutog noćurka visokog kvaliteta.  Jedan od najboljih izvora nezasićenih masnih kiselina i gama-linolenske kiseline (GLA).  Noćurak pomaže u smanjenju glavobolje, depresije, napetosti, bolnih grudi, bolnih menstruacija, u slučajevima cista n..
1.396,74 RSD 1.745,93 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)