Apoteka Janković
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
Dijetetski proizvod koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, i koje osećaju umor i iscrpljenost. Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Delovanje: Vitamin C ..
603,37 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Namenjen za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica. Biotin je vitamin rastvorljiv u vodi koji je deo vitamina B porodice. Takođe je poznat i kao vitamin H. Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima ko..
470,24 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani. Sadrži 23 vitamina i minerala. Preporučuje se kod umora i iscrpljenosti, kod manjka energije i oslabljenog imuniteta. Takođe se preporučuje kod povećanog fizičkog napora, licima koja se bave sportom i rekreacijom. Kao dodatna zaštita u toku zimskih meseci, kod n..
623,73 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za preventivnu zaštitu zglobova, kod intenzivnih fizičkih aktivnosti, kod upalnih procesa vezivnog tkiva, kao dopunska terapija kod degenerativnih i zapaljenskih promena na zglobovima (osteoartritis, reumatoidni artritis, juvenilni artritis, giht).Sastav: Glukozamin 500 mg, ..
2.344,94 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za poboljšanje cirkulacije i pamćenja namenjen odraslim osobama - sa ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B grupe.Delovanje: - ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja- DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga- kom..
758,55 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kod degenerativnih promena na zglobovima, i za preventivnu zaštitu zglobova.Sastav: Glukozamin sulfat 500 mg Način primene: Tri puta dnevno popiti po jednu kapsulu uz obrok i uz dovoljno tečnosti.Pakovanje: 30 kapsula..
789,87 RSD
Brend: DIETPHARM
Krema koja se koristi za olakšavanje tegoba kod hemoroida, kao što su peckanje, svrab i krvarenje. Takođe se koristi kod smanjenja upala i otoka, za smanjenje bola i za zaceljivanje oštećene sluzokože debelog creva.Način primene: Na čisti analni otvor namazati kremu 2 do 4 puta dnevno, po potre..
673,76 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
362,84 RSD 624,24 RSD
Brend: DIETPHARM
Imuno C D  je dijetetski suplement koji predstavlja izvor vitamina C i D i cinka. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, osećaju umor i iscrpljenost.Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina : uzima se 1-2 kapsule na dan, najbolje uz obrok. Popiti kapsulu sa dosta tečnosti..
535,25 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement za zglobove i kosti namenjen za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kao dopunska terapija kod degenerativnih promena na zglobovima za preventivnu zaštitu zglobova, kod sportskih povreda.Delovanje: Aktivni sastojci imaju hondroprotektivno dejstvo (usporavaju oštećenje..
1.128,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani s medom, vitaminom C i rutozidom. Lizalice predstavljaju izvrsnu svakodnevnu dopunu vitamina i minerala, ali i pomoć kod oslabljenog imuniteta, smanjenog apetita, jednolične ishrane, učestalih infekcija te nakon oporavka od bolesti. Lizalice imaju ukus narandže.Sastav: 2 lizalice sad..
123,76 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani koji smanjuje nelagodnost izazvanu kretanjem, koja može biti praćena osećajem mučnine, pa i povraćanjem. Lizalica se uzima pola sata pre putovanja.Sastav: Suvi ekstrakt rizoma đumbira 40mg, suvi ekstrakt lista nane 25mgNačin primene: Deca od 4 do 10 godina: 2 lizalice dnevno.Pakovanj..
130,89 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani sa medom, belim slezom, žalfijom i vitaminom C. Mogu ga koristiti deca od 4. godine kao dopunu dnevnih potreba za vitaminom C. Beli slez i žalfija smiruju kašalj i ublažavaju nadražaj grla i ždrela.Sastav: 2 lizalice sadrže 200mg meda, 120mg tečnog ekstrakta korena belog sleza, 60 mg..
121,34 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum 400 Active sa zaslađivačem je dijetetski suplement koji doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.Način upotrebe: Odrasli uzimaju 1 kesicu dnevno. Granule se primenjuju uzimanjem direktno u usta, ..
380,52 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum citrat 375 DUO je dodatak ishrani sa 375 mg magnezijuma što je 100% od preporučenog unosa magnezijuma. Namenjen je osobama koje se osećaju umorno i iscrpljeno, koje imaju manjak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje mišića i nervnog sistema. Način upotrebe: Uzeti 2 k..
624,25 RSD
Brend: DIETPHARM
Magnezijum citrat je dodatak ishrani sa 375 mg magnezijuma iz magnezijum citrata koji se lako i brzo apsorbuje u telu, što je 100% od preporučenog unosa magnezijuma. Namenjen je osobama koje se osećaju umorno i iscrpljeno, koje imaju manjak energije, fizički aktivnim osobama, pojedincima za zdravlje..
979,29 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 28 (2 strana)