Apoteka Janković
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
Dijetetski proizvod koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, i koje osećaju umor i iscrpljenost. Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Delovanje: Vitamin C ..
603,37 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Namenjen za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica. Biotin je vitamin rastvorljiv u vodi koji je deo vitamina B porodice. Takođe je poznat i kao vitamin H. Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima ko..
461,10 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani sa omega-3-masnim kiselinama za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću neophodan za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Delovanje: - niska koncentracija folata kod majke je faktor rizika za pojavu oštećenja neuralne cevi kod fetusa u razvoju..
1.540,75 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani. Sadrži 23 vitamina i minerala. Preporučuje se kod umora i iscrpljenosti, kod manjka energije i oslabljenog imuniteta. Takođe se preporučuje kod povećanog fizičkog napora, licima koja se bave sportom i rekreacijom. Kao dodatna zaštita u toku zimskih meseci, kod n..
374,24 RSD 606,11 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za preventivnu zaštitu zglobova, kod intenzivnih fizičkih aktivnosti, kod upalnih procesa vezivnog tkiva, kao dopunska terapija kod degenerativnih i zapaljenskih promena na zglobovima (osteoartritis, reumatoidni artritis, juvenilni artritis, giht).Sastav: Glukozamin 500 mg, ..
1.561,09 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za poboljšanje cirkulacije i pamćenja namenjen odraslim osobama - sa ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B grupe.Delovanje: - ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja- DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga- kom..
758,55 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kod degenerativnih promena na zglobovima, i za preventivnu zaštitu zglobova.Sastav: Glukozamin sulfat 500 mg Način primene: Tri puta dnevno popiti po jednu kapsulu uz obrok i uz dovoljno tečnosti.Pakovanje: 30 kapsula..
789,87 RSD
Brend: DIETPHARM
Krema koja se koristi za olakšavanje tegoba kod hemoroida, kao što su peckanje, svrab i krvarenje. Takođe se koristi kod smanjenja upala i otoka, za smanjenje bola i za zaceljivanje oštećene sluzokože debelog creva.Način primene: Na čisti analni otvor namazati kremu 2 do 4 puta dnevno, po potre..
673,76 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
362,85 RSD 604,75 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement za zglobove i kosti namenjen za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kao dopunska terapija kod degenerativnih promena na zglobovima za preventivnu zaštitu zglobova, kod sportskih povreda.Delovanje: Aktivni sastojci imaju hondroprotektivno dejstvo (usporavaju oštećenje..
1.128,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani s medom, vitaminom C i rutozidom. Lizalice predstavljaju izvrsnu svakodnevnu dopunu vitamina i minerala, ali i pomoć kod oslabljenog imuniteta, smanjenog apetita, jednolične ishrane, učestalih infekcija te nakon oporavka od bolesti. Lizalice imaju ukus narandže.Sastav: 2 lizalice sad..
134,23 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani koji smanjuje nelagodnost izazvanu kretanjem, koja može biti praćena osećajem mučnine, pa i povraćanjem. Lizalica se uzima pola sata pre putovanja.Sastav: Suvi ekstrakt rizoma đumbira 40mg, suvi ekstrakt lista nane 25mgNačin primene: Deca od 4 do 10 godina: 2 lizalice dnevno.Pakovanj..
130,89 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani sa medom, belim slezom, žalfijom i vitaminom C. Mogu ga koristiti deca od 4. godine kao dopunu dnevnih potreba za vitaminom C. Beli slez i žalfija smiruju kašalj i ublažavaju nadražaj grla i ždrela.Sastav: 2 lizalice sadrže 200mg meda, 120mg tečnog ekstrakta korena belog sleza, 60 mg..
121,34 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za normalnu funkciju mišića i nervnog sistema. Svakodnevna dopuna magnezijuma pomaže kod: smetnji u radu srca i smetnji cirkulacije, glavobolja i migrena, slabe koncentracije i osećaja pritiska u glavi, nervne razdražljivosti i poremećaja spavanja, grčeva i mišićne napetosti..
627,58 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani koji je namenjen odraslim osobama koji imaju poteškoće sa uspavljivanjem i spavanjem. Preporučuje se prilikom putovanja i promena vremenskih zona (za prevenciju džet-leg efekta).Delovanje: Melatonin reguliše uspavljivanje i omogućava čvršći san. Valerijana doprinosi mirnom snu. Magne..
524,20 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za zaštitu očiju i održavanja normalnih funkcija vida. Namenjen je osobama koje često rade i/ili borave na otvorenom - građevinski radnici, poljoprivrednici, vozači kamiona, sportisti, policajci, osobama koje rade pod fluorescentnom, LED, CFL rasvetom i osobama koje provode puno vrem..
1.305,72 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 25 (2 strana)