Apoteka Janković
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
B Complex Forte je dodatak ishrani sa visokim dozama svih 8 vitamina B grupe namenjen odraslim osobama za održavanje nivoa vitamina B grupe u organizmu, kao podrška normalnoj funkciji imunog i nervnog sistema, za zdravu kožu i kosu.Način upotrebe B Complex Forte: Odrasli uzimaju 1 tabletu na da..
708,84 RSD
Brend: DIETPHARM
BIO C Direkt je dodatak ishrani s vitaminom C i kompleksom bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Prašak se primjenjuje direktno u ustima, ne treba ga rastvarati u vodi.Primena: - Namenjen licima koja imaju oslabljen imunitet, i koji osećaju nedostatak energije, umor i iscrpljenost.- Posebno se prepor..
528,41 RSD
Brend: DIETPHARM
BIO C je dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Sadržaj kapsula nalazi se u DRcaps® kapsulama sa odloženim oslobađanjem koje se polako rastvaraju i oslobađaju svoj sadržaj  tek u crevima nakon što prođu želudac. DRcaps® kapsule štite že..
666,40 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski proizvod koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, i koje osećaju umor i iscrpljenost. Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Delovanje: Vitamin C ..
666,40 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Namenjen za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica. Biotin je vitamin rastvorljiv u vodi koji je deo vitamina B porodice. Takođe je poznat i kao vitamin H. Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima ko..
509,08 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani. Sadrži 23 vitamina i minerala. Preporučuje se kod umora i iscrpljenosti, kod manjka energije i oslabljenog imuniteta. Takođe se preporučuje kod povećanog fizičkog napora, licima koja se bave sportom i rekreacijom. Kao dodatna zaštita u toku zimskih meseci, kod n..
773,28 RSD
Brend: DIETPHARM
Dietpharm Folic Active je dodatak ishrani sa aktivnim folatom Quatrefolic® - inovativna supstanca koja predstavlja četvrtu generaciju folata poboljšane bioraspoloživosti (Quatrefolic® je glukozamin so (6S) -5-metiltetrahidrofolata i strukturno je analogna redukovnom i aktivnom obliku folne kiseline)..
816,78 RSD
Brend: DIETPHARM
Dietpharm Rehidromiks sa ukusom maline je dodatak ishrani koji se primjenjuje kod rehidracije, u prevenciji dehidracije i održavanju hidracije kod odojčadi, dece i odraslih.Način upotrebe: Sadržaj kesice rastvoriti u 250 ml prokuvane i na sobnu temperaturu ohlađene vode. Rastvor se može čuvati u fri..
73,89 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za preventivnu zaštitu zglobova, kod intenzivnih fizičkih aktivnosti, kod upalnih procesa vezivnog tkiva, kao dopunska terapija kod degenerativnih i zapaljenskih promena na zglobovima (osteoartritis, reumatoidni artritis, juvenilni artritis, giht).Sastav: Glukozamin 500 mg, ..
2.387,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za poboljšanje cirkulacije i pamćenja namenjen odraslim osobama - sa ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B grupe.Delovanje: - ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja- DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga- kom..
917,30 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kod degenerativnih promena na zglobovima, i za preventivnu zaštitu zglobova.Sastav: Glukozamin sulfat 500 mg Način primene: Tri puta dnevno popiti po jednu kapsulu uz obrok i uz dovoljno tečnosti.Pakovanje: 30 kapsula..
837,72 RSD
Brend: DIETPHARM
Hemero Akut gel je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 42 (4 strana)