Apoteka Janković
Korpa

DIETPHARM

DIETPHARM
Brend: DIETPHARM
Dijetetski proizvod koji predstavlja dopunski izvor vitamina C i bioflavonoida iz kore ploda citrusa. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, i koje osećaju umor i iscrpljenost. Posebno se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportistima.Delovanje: Vitamin C ..
452,53 RSD 603,37 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor biotina. Namenjen za održavanje normalnog zdravlja kože, kose i sluznica. Biotin je vitamin rastvorljiv u vodi koji je deo vitamina B porodice. Takođe je poznat i kao vitamin H. Delovanje: Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima ko..
368,86 RSD 461,08 RSD
Brend: DIETPHARM
Vitaminsko-mineralni dodatak ishrani. Sadrži 23 vitamina i minerala. Preporučuje se kod umora i iscrpljenosti, kod manjka energije i oslabljenog imuniteta. Takođe se preporučuje kod povećanog fizičkog napora, licima koja se bave sportom i rekreacijom. Kao dodatna zaštita u toku zimskih meseci, kod n..
467,80 RSD 623,73 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za preventivnu zaštitu zglobova, kod intenzivnih fizičkih aktivnosti, kod upalnih procesa vezivnog tkiva, kao dopunska terapija kod degenerativnih i zapaljenskih promena na zglobovima (osteoartritis, reumatoidni artritis, juvenilni artritis, giht).Sastav: Glukozamin 500 mg, ..
1.785,18 RSD 2.231,47 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za poboljšanje cirkulacije i pamćenja namenjen odraslim osobama - sa ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B grupe.Delovanje: - ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja- DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga- kom..
701,66 RSD 877,08 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kod degenerativnih promena na zglobovima, i za preventivnu zaštitu zglobova.Sastav: Glukozamin sulfat 500 mg Način primene: Tri puta dnevno popiti po jednu kapsulu uz obrok i uz dovoljno tečnosti.Pakovanje: 30 kapsula..
631,90 RSD 789,87 RSD
Brend: DIETPHARM
Krema koja se koristi za olakšavanje tegoba kod hemoroida, kao što su peckanje, svrab i krvarenje. Takođe se koristi kod smanjenja upala i otoka, za smanjenje bola i za zaceljivanje oštećene sluzokože debelog creva.Način primene: Na čisti analni otvor namazati kremu 2 do 4 puta dnevno, po potre..
539,01 RSD 673,76 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement sa alkilglicerolom iz ulja ajkuline jetre  koji je namenjen osobama koje imaju oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, probleme sa imunim sistemom u smislu smanjene otpornosti organizma na infekcije.Sastav: Ulje jetre ajkule 500mg, alkilglicerol iz ulja j..
312,12 RSD 624,24 RSD
Brend: DIETPHARM
Imuno C D  je dijetetski suplement koji predstavlja izvor vitamina C i D i cinka. Namenjen je osobama koje imaju oslabljen imunitet, osećaju umor i iscrpljenost.Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 12 godina : uzima se 1-2 kapsule na dan, najbolje uz obrok. Popiti kapsulu sa dosta tečnosti..
401,44 RSD 535,25 RSD
Brend: DIETPHARM
Dijetetski suplement za zglobove i kosti namenjen za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova, kao dopunska terapija kod degenerativnih promena na zglobovima za preventivnu zaštitu zglobova, kod sportskih povreda.Delovanje: Aktivni sastojci imaju hondroprotektivno dejstvo (usporavaju oštećenje..
902,80 RSD 1.128,50 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani s medom, vitaminom C i rutozidom. Lizalice predstavljaju izvrsnu svakodnevnu dopunu vitamina i minerala, ali i pomoć kod oslabljenog imuniteta, smanjenog apetita, jednolične ishrane, učestalih infekcija te nakon oporavka od bolesti. Lizalice imaju ukus narandže.Sastav: 2 lizalice sad..
100,12 RSD 125,15 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani koji smanjuje nelagodnost izazvanu kretanjem, koja može biti praćena osećajem mučnine, pa i povraćanjem. Lizalica se uzima pola sata pre putovanja.Sastav: Suvi ekstrakt rizoma đumbira 40mg, suvi ekstrakt lista nane 25mgNačin primene: Deca od 4 do 10 godina: 2 lizalice dnevno.Pakovanj..
104,71 RSD 130,89 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)