Apoteka Janković
Korpa

Zaštita od sunca

Zaštita od sunca
Brend: AVENE
Avene sun anti-age krema spf50 multifunkcionalna krema za za lice za sunčanje sa jedinstvenim svojstvima protiv starenja. Poboljšava znakove starenja zahvaljujući dodatku Ascofillin-a, ekstraktu dobijenom iz smeđih algi, koji deluje na obnavljanje kolagena u koži. Za razliku od ostalih proizvoda za ..
2.224,36 RSD
Brend: AVENE
Avene sun B protect spf50 je tonirana zaštitna krema za sunce formulisana za osetljivu kožu.  Fotoprotektivni kompleks obogaćen je patentiranom SunSitive® tehnologijom, i pretokoferilom, moćnim antioksidansom. Njena hidratantna tekstura obogaćena termalnom izvorskom vodom Avene (za smiriva..
1.790,54 RSD
Brend: AVENE
Avene sun cleanance emulzija spf30 je krema za sunčanje za lice lagane, fluidne teksture koja hidrira i matira masnu aknama sklonu kožu. Krema za sunčanje pruža visoku zaštitu protiv kratkih i dugih UVB i UVA zraka zahvaljujući kompleksu SunSitive®, a infuzija antioksidansa pre-tokoferila inhibira ć..
1.826,85 RSD
Brend: AVENE
Avene sun cleanance emulzija spf50 je krema sa vrlo visokom zaštitom, posebno formulisana za masnu kožu sklonu aknama izloženu intenzivnom sunčevom zračenju. Njegova lagana i tečna tekstura štiti, vlaži i matira kožu zahvaljujući SunSitive® kompleksu koji osigurava visoku zaštitu od sunčevog zračenj..
2.417,54 RSD
Brend: AVENE
Avene sun fluid spf50 je specijalno formulisan za zaštitu od sunca za normalnu do kombinovanu osetljivu kožu lica. Fluid sadrži ekskluzivan spoj aktivnih sastojaka. Ime ovog spoja je Sunsitive®, zahvaljujući kojem je koža zaštićena od UVB i kratkih i dugih UVA zraka. Mat formulacija uključuje pre-to..
2.347,44 RSD
Brend: AVENE
Avene sun kompaktni puder bež spf50 je šminka koja istovremeno pruža laganu pokrivenost i neiritirajuću UVA / UVB zaštitu bez hemijskih filtera, jer je namenjena netolerantnoj i koži sklonoj alergiji. Pomaže da se prikriju nedostaci na koži i ujednače  neujednačene pigmentacije, a s ciljem da..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun krem-gel posle sunčanja posebno je dizajniran za vlaženje i smirivanje kože nakon izlaganja suncu. Kremasti gel lagane teksture pruža trenutni i prijatan osećaj svežine i prijatnosti namenjen je za lice i telo. Njegova formula sadrži pre-tokoferil sa antioksidativnim svojstvima što osigura..
2.040,12 RSD
Brend: AVENE
Avene sun krema spf30 je posebno dizajnirana za suvu osetljivu kožu lica, za kožu sklonu opekotinama. Ova krema pruža vrlo široku zaštitu od UV spektra, ekskluzivnom kombinacijom aktivnih sredstava - Sunsitive® protection. Snažan antioksidans, pre-tokoferil, štiti ćelije od slobodnih radikala. Vrlo ..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun krema spf 50 je posebno dizajnirana za suvu osetljivu kožu lica. Patentirani fotozaštitni kompleks sadrži samo 4 fotozaštitna filtra za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka i pruža dugotrajnu, stabilnu i efikasnu zaštitu uz optimalnu toleranciju kože. Krema je obogaćen..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun mineralna krema spf50 je posebno formulisana za negu kože koja je visoko osetljiva i netolerantna na hemijske filtere, parfeme i parabene. Pogodna za sve uzraste i tipove kože, zbog svog minimalnog sastava. Ova krema pruža vrlo široku zaštitu od UV spektra, ekskluzivnom kombinacijom aktivn..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun mineralni fluid spf50 je razvijen da umanji rizik od alergijske reakcije. Posebno formulisan za osetljivu, netolerantnu, krhku i osetljivu kožu koja ne podnosi hemijske filtere i parfeme. 100% mineralni kompleks, uz dugotrajnu stabilnost i efikasnost, omogućava i visoku toleranciju i optim..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun mineralni tonirani fluid spf50 je posebno formulisan za osetljivu, nežnu kožu koja ne podnosi hemijske filtere i parfeme. Lagana i tečna tekstura je savršena za alergičnu i netolerantnu kožu. Nudi vrlo široku zaštitu od UV spektra zahvaljujući svojoj ekskluzivnoj kombinaciji aktivnih sasto..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun mineralno mleko spf50 bogate kremaste nege za sunčanje je formulisano koristeći samo filtere na bazi minerala. Štiti fotosenzibilnu i netolerantnu kožu lica i tela. Kompleks minerala od 100% sa dugotrajnom stabilnošću omogućava visoku toleranciju i optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka (kra..
0,00 RSD
Brend: AVENE
Avene sun reflex solaire spf50 je posebno dizajniran za osobe preosetljive na sunce i osobe svetle puti. Formula je namenjena za suvu i osetljivu kožu. Ova krema pruža vrlo široku zaštitu od UV spektra, ekskluzivnom kombinacijom aktivnih sastojaka. Formula je obogaćena Pre-Tokoferilom, pretečom vita..
1.657,99 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sport fluid spf50 je sredstvo za zaštitu od sunca sa vrlo visokom zaštitom za sportiste i ostale aktivne osobe. Tečna tekstura stvara svež osećaj na koži, omogućavajući joj da diše. Ovaj proizvod zasnovan je na ekskluzivnom zaštitnom kompleksu Sunsitive®, koji sadrži najmanje sunčevih fil..
2.729,76 RSD
Brend: AVENE
Avene sun sprej mist spf30 je sredstvo za sunčanje za osetljivu kožu prozirne teksture, sa vrlo širokom UVB-UVA zaštitom, fotostabilno. Pogodno za lice, telo i kosu. Moćni antioksidans, Pre-Tokoferil, nudi ćelijsku zaštitu od slobodnih radikala. Dodatak termalne izvorske vode Avene vlaži kožu, nudeć..
2.093,52 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 148 (10 strana)