Apoteka Janković
Korpa

Sunčanje

Sunčanje
Brend: AVENE
Avene sun dečije mleko spf50 je formulisano za decu osetljive kože lica i tela. Sadrži minimum filtera, uz dugotrajnu stabilnost i efikasnost, koji omogućuju optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka (kratkih i dugih). Formula je obogaćena snažanim antioksidansima, pre-tokoferilom i tialidinom, koji štit..
2.053,54 RSD
Brend: AVENE
Avene sun dečiji sprej spf50 je bez mirisa, dizajniran za alergičnu kožu, preosetljivu na sunce, svetlu kože, kožu sklonu opekotinama dece. Ovaj losion pruža vrlo široku zaštitu od UV spektra, ekskluzivnom kombinacijom aktivnih sastojaka. Sprej je obogaćen jedinstvenim antioksidativnim kompleksom (p..
3.436,04 RSD
Bioderma photoderm max family mleko spf50 je pogodno za sve tipove kože odraslih i dece starije od 12 meseci. Formula koja efikasno štiti kožu od oštećenja na suncu sadrži i UVA / UVB filtere i antioksidanse poput vitamina E. UVA / UVB filteri štite kožu od štetnih efekata sunčevog zračenja.  V..
2.425,48 RSD
Bioderma photoderm sprej za decu spf50 je sprej sa visokom zaštitom za lice i telo nežne delikatne dečije kože koji kombinuje UVA / UVB filtere i Cellular Bioprotection patent kako bi deci pružio optimalnu zaštitu od UV štetnih sunčevih zraka (opekotine od sunca, netolerancija na sunce itd.). Jednos..
2.311,76 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun dečiji losion sa mikropigmentima spf30 je preparat sa mikropigmentima koji pružaju zaštitu od sunca za bebe (od tri meseca starosti) i decu. Štiti od opekotina od sunca i umanjuje rizik od oštećenja kože izazvanog sunčevim zracima. Formulacija ne sadrži parfeme i izrazito je vodootporna...
0,00 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun dečiji losion spf50  je preparat za zaštitu od sunca za decu stariju od 3 meseca posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe sadrži i Eucerinovu "..
1.777,60 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun dečiji sprej na pumpicu spf50 za zaštitu osetljive dečje kože od sunca je preparat za zaštitu od sunca za decu stariju od tri godine posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Takođe, pogodan je i za prim..
2.451,51 RSD
Brend: EUCERIN
Eucerin sun dečiji sprej spf50 je preparat za zaštitu od sunca za decu posebno formulisan da umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem, uključujući i kožu sa atopijskom dermatitisom. Bez parfema i izrazito vodootporna formulacija takođe s..
1.893,57 RSD
La Roche-Posay Anthelios dečije mleko spf 50 je specijalno formulisano za osetljivu dečiju kožu kao i kožu sklonu netoleranciji na sunce i ekstremnom intenzitetu sunčevog zračenja. Obogaćeno je sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno delovanje.Način upotrebe: Naneti pr..
2.265,34 RSD
La Roche-Posay Anthelios dečije mleko za mokru kožu spf50 sveže i lagane teksture je vrlo visoka zaštita od sunca za decu koja su podložna sunčevoj netoleranciji - alergiji na sunce ili u slučaju ekstremnog sunca. Njegova formula nudi vrlo visoku UVA / UVB zaštitu, koja je ojačana protiv UVA zahvalj..
2.773,69 RSD
La Roche-Posay Anthelios dečiji losion spf50 je namenjena za lice i telo nežne kože novorođenčadi i novorođenčadi sa atopijskom tendencijom i male dece mlađe od 3 godine. Ovaj losion za sunčanje ima UVB i UVA zaštitu koja efikasno štiti od štetnog dejstva sunca. Njegova formula je obogaćena shea mas..
1.645,38 RSD
La Roche-Posay Anthelios krem intolerance spf50 je specijalno dizajnirana za kožu sklonu alergiji na sunce za decu i odrasle, iako svako ko se brine o svojoj koži može da je koristi ako želi da spreči prevremeno starenje kože i efekte kao što su osip od sunca i crvenilo.  Krema ima veoma visoki..
2.338,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)