Apoteka Janković
Korpa

Herpes

Herpes
Brend: APITEKA
Apivis mast koristi se u tretmanu površinskih rana i ogrebotina, hemoroida, raznih upala, ekcema, herpesa, lišajeva, gljivičnih oboljenja, opekotina, akni i bubuljicaDelovanje: Glavni sastojak Apivis masti je PROPOLIS koji deluje protiv svih zapaljenskih procesa na koži:-bakterijskog-virusnog i-glji..
472,39 RSD
Capsagamma dolor krema je jak lokalni analgetik koji pomaže u otklanjanju bola kod dijabetesne neuropatije, postherpetične neuralgije, kompresivne neuropatije – preporuka druge linije terapije u svim vodičima za terapiju neuropatskog bola. Capsagamma dolor je lokalni antireumatik koji pomaže u ..
1.010,12 RSD
Brend: ETERRA
Jedno od najjačih protivvirusnih ulja. Delotvorno protiv herpesa i humanog papiloma virusa. Ovo je jedno od najsigurnijih ulja - koža ga podnosi i nerazređeno.Način upotrebe: Uzeti tamnu bočicu od 10 ml i nakapati 20 kapi ravensare. Bočicu napuniti sa bilo kojom vrstom hladno ceđenog ulja (suncokret..
1.126,91 RSD
Brend: ETERRA
Moćno antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko ulje - vrlo je efikasno kod prehlade, gripa, bronhitisa, upale pluća, upale grla. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 5-8 kapi sa malo maslinovog ulja i progutati na prvi znak prehlade. Pomešati jednu kap sa kašikom vode i grgljati i progutati za up..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Ulje je moćni antibakterik, antifungicid, antiseptik. Mogu ga koristiti svi članovi porodice, uključujući i bebe i decu. U slučaju upornih infekcija ili oboljenja može se koristiti zajedno sa uljem divljeg origana u odnosu 5:1. Način upotrebe: Staviti u kašičicu 15-25 kapi sa malo maslinovog ulja i ..
1.180,58 RSD
Brend: ETERRA
Pomaže kod različitih bolesti i poremećaja, pre svega kod klimaksa i hormonskih poremećaja (stabilizuje hormone) kod virusnih bolesti (čak i herpes zoster i papiloma virus). Dodatak je hemioterapiji i radioterapiji kod raznih oblika karcinoma i sarkoma (izuzev leukemije kod koje se ne preporučuje).&..
858,60 RSD
Brend: ETERRA
Čudotvorac za negu kože, kose i zuba. Koristi se kod mnogih kožnih oboljenja poput akni, opekotina, ekcema, psorijaze, svraba, ali je i odličan repelent. Način upotrebe: Psorijaza, herpes, ulceri: jednu supenu kašiku (15ml) izmešati sa 120ml baznog ulja (moringa, crni kim, makadamija, argan, av..
429,30 RSD
ORIGANO ULJE je prirodni antibiotik, antivirotik i antimikotik - uništava mnoge bakterije, viruse i gljivice - rešava urinarne, intestinalne, respiratorne i kožne infekcije.Primena: - kod urinarnih infekcija (Gram negativne bakterije)- kod kandidijaze (Candida albicans-oralna, intestinalna, vag..
2.046,53 RSD
PROPOHERB HS se preporučuje za spoljnu upotrebu, kod pojave herpesa na sluzokoži usana, nosa i na koži tela, i to odmah po ispoljavanju prvih simptoma. Primena PROPOHERB HS melema odlaže pojavu i smanjuje intenzitet vezikula i krusta, ublažava prateće neprijatne tegobe kao što su svrab, bol i osećaj..
512,72 RSD
Sorefix Rescue protiv herpesa  je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i z..
0,00 RSD
Brend: ULMO DOO
Unimel krema sadrži jedinstvenu biljnu formulu od 13 biljaka širokog polja delovanja bez štetnih efekata. Blagotvorno deluje kod raznih hroničnih problema sa kožom, uključujući i keratoze, lišajeve, crvenilo lica (rozacea), herpes i dr. Jedinstvena biljna formula, širokog polja delovanja, daje ..
1.346,40 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)