Apoteka Janković
Korpa

JOHNSON & JOHNSON

JOHNSON & JOHNSON
Johnson's Bedtime kupka je kupka koja pomaže uklanjanje nečistoće i istovremeno štiteći osetljivu kožu od isušivanja.- Hipoalergijski,- Testiran od strane pedijatara i dermatologa,- Ne sadrži boje, parabene i sulfate,- No More Tears® formula pruža iskustvo bez suza i blaga je za oči kao i čista voda..
589,79 RSD
Johnson's kupka Top To Toe 2u1 je blaga i nežna nega novorođenčadi. Pogodna za primenu već od prvog dana. Brzo peni i lako se ispira, ostavljajući kožu vaše bebe čistom i sa osećajem zdrave kože. Sjajna  i za decu i za odrasle!- Hipoalergeno i pH uravnotežena,- Dermatološki i pedijatrijski test..
655,27 RSD
Johnson's baby kupka cottontouch 2u1 gel za pranje kose i tela čisti i štiti osetljivu kožu od prvog dana.Hipoalergenski i pH usklađen. lako se ispira i ne ostavlja tragove proizvoda na koži. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno ..
646,36 RSD
Johnson's baby losion cottontouch za lice i teloLosion za lice i telo - pomešan sa pravim pamukom. Klinički dokazano da je pogodan za kožu vašeg novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Ne ostavlja tragove. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno než..
552,98 RSD
Johnson's baby ulje cottontouch - Idealno za masažu novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno nežna i blaga nega.Uzrast: 0m+Pakovanje: 300ml..
586,44 RSD
Johnson's baby vlažne maramice cottontouch - U kombinaciji sa pravim pamukom, ove vlažne maramice su blage poput pamučne vate i vode, za negu osetljive kože od prvog dana.Hipoalergenski i klinički dokazano pogodan za kožu novorođenčeta. No More Tears® formula pruža iskustvo bez suza i blaga je ..
277,29 RSD
Listerine Advanced White tečnost za ispiranje usta predstavlja  jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.   Korišćenjem Listerine tečnosti dobi..
399,00 RSD
Listerine Cool Mint rastvor za ispiranje usta* Zahvaljujući svojoj formuli zasnovanoj na esencijalnim uljima sa fluoridom, štiti 24 sata od plaka i pruža sigurnost svežeg daha na duže vreme. LISTERINE Cool Mint uklanja bakterije koje uzrokuju plak i loš zadah koji četkica za zube ne može da eliminiš..
208,90 RSD
Listerine Cool Mint tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu koji pruža 24h zaštite od plaka i osvežava dah. Smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah.  Korišćenjem Listerine tečnos..
418,90 RSD
Listerine Cool Mint tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu koji pruža 24h zaštite od plaka i osvežava dah. Smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah. Korišćenjem Listerine te..
419,23 RSD 598,90 RSD
Listerine Fresh Burst predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.   Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veču pokrivenost na zubim..
418,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)