Apoteka Janković
Korpa

JOHNSON & JOHNSON

JOHNSON & JOHNSON
Johnson's baby kupka cottontouch 2u1 gel za pranje kose i tela čisti i štiti osetljivu kožu od prvog dana.Hipoalergenski i pH usklađen. lako se ispira i ne ostavlja tragove proizvoda na koži. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno ..
763,33 RSD
Johnson's baby losion cottontouch za lice i teloLosion za lice i telo - pomešan sa pravim pamukom. Klinički dokazano da je pogodan za kožu vašeg novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Ne ostavlja tragove. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno než..
552,98 RSD
Johnson's baby ulje cottontouch - Idealno za masažu novorođenčeta. Hipoalergenski i pH usklađen. Pomešan sa pravim pamukom. Koža vašeg novorođenčeta je 30% tanja od vaše, zato joj je potrebna dodatno nežna i blaga nega.Uzrast: 0m+Pakovanje: 300ml..
586,44 RSD
Johnson's baby vlažne maramice cottontouch - U kombinaciji sa pravim pamukom, ove vlažne maramice su blage poput pamučne vate i vode, za negu osetljive kože od prvog dana.Hipoalergenski i klinički dokazano pogodan za kožu novorođenčeta. No More Tears® formula pruža iskustvo bez suza i blaga je ..
277,29 RSD
Listerine Advanced White tečnost za ispiranje usta predstavlja  jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.   Korišćenjem Listerine tečnosti dobi..
390,07 RSD
Listerine Cool Mint tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu koji pruža 24h zaštite od plaka i osvežava dah. Smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah.  Korišćenjem Listerine tečnos..
390,07 RSD
Listerine Cool Mint tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu koji pruža 24h zaštite od plaka i osvežava dah. Smanjuje pojavu plaka, glavnog uzroka oboljenja desni, uklanja bakterije između zuba i osvežava dah. Korišćenjem Listerine te..
449,00 RSD
Listerine Fresh Burst predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.   Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veču pokrivenost na zubim..
390,07 RSD
Listerine Fresh Burst predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.   Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veču pokrivenost na zubima i i..
449,00 RSD
Listerine Nightly Reset tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu. Formula koja deluje tokom noći boreći se protiv efekata dana. Hrana i piće mogu izložiti vaše zube šećernim kiselinama tokom celog dana što vas može činiti osetljivim na karijes ..
399,00 RSD
Listerine Total Care Zero blaga, bezalkoholna tečnost za ispiranje usta predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije za oralnu higijenu. Isto tako, sadrži fluor za zaštitu od karijesa, sprečava pojavu kamenca i održava prirodnu belinu zuba. Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrive..
499,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)