Apoteka Janković
Korpa

Dijabetes i insulinska rezistencija

Dijabetes i insulinska rezistencija
ALA600 SOD je dodatak ishrani koji pomaže u tretiranju posledica oksidativnog stresa, komplikacije dijabetesa (efikasan kod periferne polineuropatije: smanjuje trnjenje, peckanje, grčeve), usporava prerano starenje, pomaže kod komplikacija virusnih infekcija, maligniteta, oštećenja krvnih sudova, ne..
2.681,28 RSD
Alanerv je dodatak ishrani koji se preporučuje u stanjima povećanih potreba za zaštitom ćelija od oksidativnog stresa, za normalnu funkciju nervnog sistema i kao dodatna terapija kod svih vrsta perifernih neuropatija, kao što su: Dijabetesna neuropatija, sindrom karpalnog, tarzalnog i kubitalno..
1.884,66 RSD
Brend: ELEPHANT
ALPHALIPOINSKA KISELINA je jedan od najpoznatijih antioksidanasa, jedinstvena po tome što je rastvorljiva i u masti i u vodi tako da dospeva do svakog organa i ćelije u organizmu. Ima sposobnost da neutrališe slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja.Namena:- kao dodatak te..
1.777,50 RSD
Brend: Dacom Pharma
Alfathion je dodatak ishrani na bazi alfalipoinske kiseline koji štiti od slobodnih radikala, pomaže kod kardiovaskularnih, kognitivnih i neuromuskularnih defekata, spondiloze i dijabetesne neuropatije, i virusnih i bakterijskih infekcijaNačin upotrebe Alfathion: Odrasli i deca uzrasta iznad 14 godi..
1.152,00 RSD
Brend: HEMOFARM
ALPHALIPOIN FORTE je dodatak ishrani koji sadrži alfa-lipoinsku kiselinu, supstancu sa snažnim antioksidantnim dejstvom.Alfa-lipoinska kiselina ima sposobnost da neutralizuje slobodne radikale i štiti ćelije od njihovog štetnog delovanja. Područje primene Alphalipoin forte se upotrebljava u stanjima..
1.050,62 RSD
Brend: INPHARM
Aretin je dijeteski suplement sa alfa-lipoinskom kiselinom, u obliku gastrorezistentnih kapsula, namenjen očuvanju i unapređenju zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa (dijabetična retinopatija). Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko, a u čijem raz..
1.340,06 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex NEURO je dodatak ishrani koji se preporučuje osobama koje pate od neuropatije, dijabetesne polineuropatija, bola u lumbalnom delu kičme i neuralgija zbog svog specifičnog sastava - afa-lipoinske kiseline, uridin-fosfata, citidin-fosfata i vitaminima B grupe. Doprinosi normalnoj funkciju ner..
1.001,55 RSD 1.251,94 RSD
Brend: BAIKAL PHARM
Biočaga je dodatak ishrani baziran na koncentratu gljive čage – sublimirani ekstrakt – BIOČAGA. Sa preko 300 korisnih jedinjenja i elemenata ima povoljno dejstvo na celokupan organizam.Primena:- Čišćenje organizma od otrova (olakšava stanje tokom egzogenih intoksikacija (toksini iz hrane, alkohol, v..
3.450,00 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Alfalipoinska kiselina je dodatak ishrani koji doprinosi:- Antioksidativnoj zaštiti organizma- Regeneraciji drugih antioksidanasa poput vitamina C i E- Doprinosi normalnom metabolizmu glukoze- Proizvodnji energije- Pravilnom starenju i sazrevanju ćelija- Zdravlju nervnog sistema i kogn..
1.736,85 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa hrom je posebna formulacija koja obezbeđuje 200µg hroma u jednoj tableti.  BiVits sadrži hromom obogaćeni kvasac, oblik koji obezbeđuje bolju apsorpciju i raspoloživost hroma u organizmu.Primena: - doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi,     &..
1.243,15 RSD
ČAJ BOROVNICE se u narodnoj medicini najčešće koristi za snižavanje nivoa šećera u krvi, za prevenciju i lečenje bolesti organa za varenje, i bubrega.Način primene: supenu kašiku lista borovnice preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i posle 10 minuta procediti. Piti 2-3 puta dnevno po šolju..
123,88 RSD
ČAJ BR.1 se koristi kao pomoćno sredstvo za regulisanje nivoa šećera u krvi uz odgovarajuću terapiju i higijensko-dijetetski režim. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čaja kod šećerne bolesti povoljno deluju na funkcije pankreasa. Sastav: herba pelena, list breze, list crnog duda,..
403,57 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 85 (8 strana)