Apoteka Janković
Korpa

Grickalice, makazice, turpije

Grickalice, makazice, turpije
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice 2/810* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* Preporučuje se da bebi sečete noktiće kada miruje, prst po prst, držeći makazice između palca i kažipr..
311,50 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice sa poklopcem 2/809* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* U pakovanju se nalazi i uložak za makazice, koji obezbeđuje higijensku zaštitu oštrica ka..
421,65 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY manikir set 9/809* Set za higijenu sadrži makazice, grickalicu i turpiju fino oblikovane za precizno i bezbedno skraćivanje dečijih noktiju* Pribor je namenjen bebama* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je o..
511,76 RSD
Brend: ELFI
Elfi grickalica RK101 je deo opreme za negu bebe, neophodan za higijenu bebinih prstića.- Napravljena od nerđajućeg čelika i ABS (visokokvalitetne, BPA free plastike).- Oblika praktičnog za držanje i upotrebu.- Prilagođene veličine za male i nežne bebine noktiće.- Održavanje i upotreba: Očistiti pre..
186,63 RSD
Brend: ELFI
Elfi makazice- Makazice imaju gumiran deo za prste radi lakšeg korišćenja.- Vrh makazica je zaobljen radi veće sigurnosti.- Metalni delovi proizvedeni su od nerđajućeg čelika a plastični delovi od plastike koja ne sadrži Bisfenol A.- Prilagođene nežnim bebinim noktima...
253,34 RSD
Brend: ELFI
Elfi set za nokte- Prilagođeno nežnim bebinim noktima.- Metalni delovi proizvedeni su od nerđajućeg čelika a plastični delovi od plastike koja ne sadrži Bisfenol A.- Vrh makazica je zaobljen radi veće sigurnosti.- Makazice imaju gumiran deo za prste radi lakšeg korišćenja...
370,94 RSD
Brend: NUK
NUK makazice za negu kože i noktiju. Imaju zaobljene ivice.Poseduju poklopac radi sigurnog čuvanja.Različitih boja...
417,61 RSD
Brend: TITANIA
Titania makazice za decu 1050/4Makazice zaobljenog vrha za tanke nokte dece...
358,56 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)