Apoteka Janković
Korpa

Grejači

Grejači
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice 4810 je grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok Vi provodite vreme sa decom. Sigurnije od odmrzavanja u mikrotalasnoj rerni.* Karakteristike:- Greje ravnomerno mleko sa svih strana- Mleko se ugreje za samo 3 minuta- Odgovara Classic i Natural Avent flašicama-..
6.396,99 RSD
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice Extra fast 2076 je pogodan za dane kada ste u žurbi jer brzo i ravnomerno zagreva mleko za samo 3 minuta.- Lak za korišćenje i ima praktično podešavanje za odmrzavanje, a može da se koristi i za zagrevanje hrane za bebu.- Zagreva ravnomerno bez vrućih tačaka.- Blago odmrzavan..
5.434,40 RSD
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice Fast Standard SCF 355/09 * Avent grejač koji će odmrznuti mleko, ugrejati ravnomerno, dok vi provodite vreme sa vašom bebom.Karakteristike Avent grejača za flašice Fast Standard SCF 355/09- Nežno zagreva flašice za bebe za 3 minuta - neprekidnim mešanjem mleka tokom zagrevanj..
5.551,47 RSD
Brend: AVENT
Avent grejač za flašice Sunshine 3091 će odmrznuti i ugrejati ravnomerno mleko, dok Vi provodite vreme sa decom.  - Pametna kontrola temperature sprečava pregrevanje mleka i hrane za bebe. Podesite zapreminu mleka, pritisnite start i pustite da se pametna kontrola temperature pobrine za ostalo...
8.164,78 RSD
Brend: NUK
Termometar NUK Ocean je termometar za kupanje. Temperaturna skala koja se lako čita sa označenim poljem idealne temperature. Potpuno je siguran jer sadrži ulje semena uljane repice umesto žive. Napravljen od nesalomivog materijala.Materijal: Nelomljiva plastika..
428,27 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)