Apoteka Janković
Korpa

Pranje

Pranje
Brend: A-DERMA
A-DERMA dermatološki sindet sa mlekom Rhealba® zobi je namenjen za svakodnevno čišćenje krhke kože dece i odraslih. Takođe umiruje fragilnu kožu.* Bez parfema. * Bez sapuna.* Za lice i telo. * Fiziološki pH. * Biorazgradiva formula.Način upotrebe:  Koristiti tokom tuširanja ili kupanja. Na..
458,78 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control balzam je nove generacije i namenjen je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.*Sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konzer..
2.632,91 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control krema je nove generacije i namenjena je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.* sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konze..
2.632,91 RSD
Brend: AVENE
TriXera NUTRITION nutri fluid sredstvo za čišćenje, nežno čisti i neguje čak i najosetljiviju kožu*Poseduje izvrsnu očnu, kožnu i ginekološku podnošljivost. Ne iritira oči i sluznice i ne sadrži parabene i sapune*Za odrasle i decu stariju od 3 godineNamena: svakodnevna higijena za suvu i vrlo s..
2.398,42 RSD
Brend: AVENE
TriXera sindet sa cold kremom - zahvaljujući vrlo bogatoj Cold kremi ovaj sindet čisti i hrani suvu kožu*Bez sapuna, nežno čisti osetljivu kožuNamena: za suvu i osetljivu kožuNačin upotrebe: dnevna higijena. Utrljajte na vlažnu kožu. IsperiteDejstvo: obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Avène t..
932,86 RSD
ABCDerm gel za pranje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu ..
1.976,47 RSD
ABCDerm gel za kupanje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu..
1.177,50 RSD
Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganizama, iritansa koji pogoršavaju suvoću kože. Atoderm..
1.135,60 RSD
Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganizama, iritansa koji pogoršavaju suvoću kože. Atoderm..
1.658,00 RSD
Bioderma Atoderm ulje za tuširanje pruža 24h hidratacije i trenutno otklanja osećaj zatezanja. - Umiruje i štiti od spoljnih iritanasa zahvaljujući ekskluzivnoj formuli koju čine biljni biolipidi, vitamin PP i Barrier Skin Therapy patent.- Biljni biolipidi - estri kokosovog oraha i suncokreta, ..
1.920,89 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 losion za pranje je blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. U sebi ne sadrži alkalni sapun. Izrazito blagi ..
575,03 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože. Temeljno čisti kožu i štiti je od isušivanja. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na licu i rukama.Delovanje: Kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih..
316,19 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 65 (6 strana)