Apoteka Janković
Korpa

Pranje

Pranje
Brend: A-DERMA
A-DERMA Dermalibour plus  penušavi gel je penušavi gel sa ekstraktom izdanaka Rhealba® zobi i Cu-Zn. Čisti, umiruje i pročišćava iritiranu i oštećenu kožu.* Za celu porodicu (odojčad, deca i odrasli): za lice, telo, spoljne delove sluzokože i pranje fragilne kože ruku. * Visoka dermatološka, pe..
1.657,26 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA dermatološki sindet sa mlekom Rhealba® zobi je namenjen za svakodnevno čišćenje krhke kože dece i odraslih. Takođe umiruje fragilnu kožu.* Bez parfema. * Bez sapuna.* Za lice i telo. * Fiziološki pH. * Biorazgradiva formula.Način upotrebe:  Koristiti tokom tuširanja ili kupanja. Na..
706,20 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control balzam je nove generacije i namenjen je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.*Sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konzer..
2.727,12 RSD
Brend: A-DERMA
A-DERMA Exomega control krema je nove generacije i namenjena je pacijentima sa atopičnom i vrlo suvom kožom. Trenutno umiruje i kontroliše osećaj nadražaja uzrokovan suvoćom kože.* sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba zobi (mladi izdanci) dobijenih organskim uzgojem. Prirodna sterilna formula, bez konze..
2.919,84 RSD
A-DERMA EXOMEGA CONTROL PENUŠAVI GEL ZA PRANJE 2U1 SA PUMPICOM 500ML
2000+ POKLON JEŽIĆ
Brend: A-DERMA
Exomega Control penušavi gel za pranje 2u1 sa pumpicom je emolijentni gel za čišćenje 2u1 - za suvu kožu sklonu atopiji, protiv svraba. * Odojčad, deca.* Nežno čisti lice, telo i kosu. Hrani i umiruje suvu kožu sklonu atopiji.* Može da se koristi za tuširanje ili za kupanje. Ne iritira oči.* Bez sap..
2.865,72 RSD
Brend: AVENE
TriXera NUTRITION nutri fluid sredstvo za čišćenje, nežno čisti i neguje čak i najosetljiviju kožu*Poseduje izvrsnu očnu, kožnu i ginekološku podnošljivost. Ne iritira oči i sluznice i ne sadrži parabene i sapune*Za odrasle i decu stariju od 3 godineNamena: svakodnevna higijena za suvu i vrlo s..
1.564,99 RSD 2.608,32 RSD
Brend: AVENE
TriXera sindet sa cold kremom - zahvaljujući vrlo bogatoj Cold kremi ovaj sindet čisti i hrani suvu kožu*Bez sapuna, nežno čisti osetljivu kožuNamena: za suvu i osetljivu kožuNačin upotrebe: dnevna higijena. Utrljajte na vlažnu kožu. IsperiteDejstvo: obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Avène t..
1.034,88 RSD
Bioderma ABCDerm Gel Moussant gel za kupanje je nežni gel za čišćenje bez sapuna za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. * Bioderma ABCDerm Gel Moussant gel za kupanje dolazi u praktičnoj boci sa automatskim dozatorom za jednostavnu upotrebu..
2.396,91 RSD
Bioderma ABCDerm Gel Moussant gel za kupanje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece.* Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe Bioderma ABCDerm Gel Moussant gel..
1.248,74 RSD
Bioderma ABCDerm H2O micelarna voda za osetljivu kožu beba i dece predstavlja praktičan način za nežno čišćenje nežne kože beba i dece. Jednostavan za upotrebu, ne zahteva ispiranje i omogućava nežno čišćenje jednim pokretom. * Nežno čisti osetljivu kožu novorođenčadi, beba i dece: lice, oči, ruke, ..
789,19 RSD
Bioderma Atoderm blagi gel za kupanje je sredstvo za čišćenje bez sapuna i bez konzervansa, savršeno je prilagođen higijeni normalne do suve i osetljive kože.* Zahvaljujući hidratantnim aktivnim sastojcima, omekšava i štiti epidermis. * Umirujuća svojstva smanjuju osećaj zatezanja.* Ispira se savrše..
2.141,29 RSD
Bioderma Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. Idealan da umiri suvu do veoma suvu kožu, i posebno pogodan za svakodnevnu negu kože sklone iritaciji i/ili atopiji. * Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitamino..
1.113,25 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 102 (9 strana)