Apoteka Janković
Korpa

Pranje

Pranje
Brend: A-DERMA
Dermatološki sindet Rhealba® čisti i umiruje fragilnu (krhku, osetljivu) kožu*Bez parfema - Bez sapuna. Fiziološki pH. Biorazgradiva formula*Testovi efikasnosti i tolerancije sprovedeni pod kontrolom dermatologaNamena:- za svakodnevnu higijenu osetljive i reaktivne kože dece i odraslihNačin upotrebe..
423,95 RSD
Brend: AVENE
TriXera NUTRITION nutri fluid sredstvo za čišćenje, nežno čisti i neguje čak i najosetljiviju kožu*Poseduje izvrsnu očnu, kožnu i ginekološku podnošljivost. Ne iritira oči i sluznice i ne sadrži parabene i sapune*Za odrasle i decu stariju od 3 godineNamena: svakodnevna higijena za suvu i vrlo s..
2.398,42 RSD
Brend: AVENE
TriXera sindet sa cold kremom - zahvaljujući vrlo bogatoj Cold kremi ovaj sindet čisti i hrani suvu kožu*Bez sapuna, nežno čisti osetljivu kožuNamena: za suvu i osetljivu kožuNačin upotrebe: dnevna higijena. Utrljajte na vlažnu kožu. IsperiteDejstvo: obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože. Avène t..
932,86 RSD
ABCDerm gel za pranje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu ..
1.976,47 RSD
ABCDerm gel za kupanje je nežni gel za čišćenje za svakodnevnu upotrebu, posebno formulisan za nežno čišćenje nežne kože i glave kože beba i dece. Formulisan je tako da pruža maksimalnu sigurnost i toleranciju i ne peče oči.Način upotrebe: Jednom ili dva puta dnevno naneti na vlažnu kožu..
1.177,50 RSD
Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganizama, iritansa koji pogoršavaju suvoću kože. Atoderm..
1.135,60 RSD
Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganizama, iritansa koji pogoršavaju suvoću kože. Atoderm..
1.658,00 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 losion za pranje je blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. U sebi ne sadrži alkalni sapun. Izrazito blagi ..
580,02 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 nealkalni sapun je nežni sapun za čiščenje osetljive kože. Blagi sapun za pranje ruku i tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože. Temeljno čisti kožu i štiti je od isušivanja. Pogodan za svakodnevnu upotrebu na licu i rukama.Delovanje: Kombinacija pH5 citratnog pufera i izuzetno blagih..
318,93 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 soft shower je blagi prepaat za pranje tela koji jača prirodnu odbrambenu sposobnost kože i štiti od isušivanja. Blago čisti kožu lica i tela, ne narušava prirodni zaštitni omotač i štiti kožu od isušivanja. Pogodan je za upotrebu kod beba i dece.Delovanje: Eucerin pH5 Soft Shower je specijalno ..
1.046,03 RSD
Brend: EUCERIN
Ph5 ulje za tuširanje je veoma blag preparat za svakodnevno pranje osetljive kože tela koji jača njenu prirodnu odbranu i štiti je od isušivanja. Blago sredstvo za tuširanje koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože, neguje kožu i štiti je od isušivanja. Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je razvijeno n..
853,02 RSD
Brend: KLORANE
Klorane šampon sa kamilicom čisti i nežno razmrsuje čak i najosetljiviju kosu. Za plavu kosu. Za odrasle i decu (od 3. godine starosti). Kosa prirodno posvetljuje i ponovo dobija mekoću i sjaj. Pogodan je za prirodnu plavu kosu, posvetljenu kosu, obojenu i izbeljenu kosu.Način upotrebe: Naneti na mo..
1.037,43 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 57 (5 strana)