Apoteka Janković
Korpa

Opekotine

Opekotine
Brend: E.S.I.
Hipoalergijski gel za negu kože, sa alojom, uljem čajevca i vitaminom E, bez parabena, veštačkih boja i parfema.Posebno se preporučuje kod problematične i masne kože - sprečava pojavu akni i bubuljica. Ublažava iritacije i crvenilo kože nakon sunčanja, brijanja, nakon depilacije, ujeda insekata, za ..
693,51 RSD
Brend: E.S.I.
Aloe vera gel pure nalazi veliki primenu i u preparatima za spoljašnju upotrebu. * Nezaobilazna je u svim situacijama kada je potrebno umiriti iritaciju, crvenilo, otok nakon ujeda insekata, nakon sunčanja, kod manjih povreda, za negu stopala i sanaciju žuljeva nastalih nošenjem neudobne obuće.* Red..
620,57 RSD
Brend: E.S.I.
Hipoalergijski gel za negu kože, sa alojom, uljem čajevca i vitaminom E, bez parabena, veštačkih boja i parfema.Posebno se preporučuje kod problematične i masne kože - sprečava pojavu akni i bubuljica.Ublažava iritacije i crvenilo kože nakon sunčanja, brijanja, nakon depilacije, ujeda insekata, za m..
474,55 RSD
AvePanthenol krem-gel 7% je krem-gel koji pruža prijatan osećaj hlađenja kože i pogodan je za svakodnevnu negu svih tipova kože.* Nanosi se brzo i dobro apsorbuje.* Sadrži jedinstvenu formulu sa veoma visokom koncentracijom efikasnih aktivnih sastojaka: D- panthenol 10%, Aloe vera, neven i vitamini ..
350,78 RSD
AvePanthenol PREMIUM 10% je krem-gel koji pruža prijatan osećaj hlađenja kože i pogodan je za svakodnevnu negu svih tipova kože.* Nanosi se brzo i dobro apsorbuje. * Sadrži jedinstvenu formulu sa veoma visokom koncentracijom efikasnih aktivnih sastojaka: D- panthenol 10%, Aloe vera, neven i vitamini..
388,37 RSD
AvePanthenol PREMIUM rastvor 8% se primenjuje za negu kože i kose, a posebno kod :* Iritirane kože* Opekotina, oderotina i drugih povreda kože i sluzokože* Zapaljenja kože usled prekomernog sunčanja* Poremećaja rasta kose i kose bez sjaja* Kozmetički tretirane kose* Oštećene kose usled feniranja i p..
275,62 RSD
Brend: Esensa
Beogradski melem je proizvod originalne formulacije, sačinjen od sastojaka prirodnog porekla koji se tradicionalno koriste za negu i regeneraciju kože. Namenjen je zaštiti kože od štetnih uticaja kojima je koža svakodnevno izložena, a pruža i izuzetno hidrirajuće i regenerišuće dejstvoNamena:- za ne..
521,66 RSD
Flogo mast ublažava simptome upalnih procesa na koži i sluzokoži.* Antiseptična, protivupalna, regenerativna, emolijentna i nutritivna mast za spoljašnju upotrebu.* Efikasno smanjuje upalne procese kože i sluzokože kod čireva, dekubitusa, akni, ekcema, uraslih noktiju i ojeda različite etiologije. *..
301,82 RSD
Flogoskin mast ublažava simptome upalnih procesa na koži i sluzokoži: čirevi, akne, urasle dlake i nokti, ojedi, opekotine, površinski dekubitisi, rane koje teško zarastaju, promrzline.Način upotrebe: Mast naneti 2-3 puta dnevno u debljem sloju direktno na površinu kože ili skuzokože zahvaćene ..
287,28 RSD
Flogoskin mast ublažava simptome upalnih procesa na koži i sluzokoži: čirevi, akne, urasle dlake i nokti, ojedi, opekotine, površinski dekubitisi, rane koje teško zarastaju, promrzline.Način upotrebe: Mast naneti 2-3 puta dnevno u debljem sloju direktno na površinu kože ili skuzokože zahvaćene upaln..
533,52 RSD
Brend: PAEONIA
Hiperko gel je posebno formulisan za otklanjanje lokalnih neugodnih posledica uboda insekata, blagih iritacija i oštećenja površinskog sloja kože (ubod insekata, ujed meduze, nakon brijanja ili depilacije, usled znojenja i izlaganja suncu). * Sastojci deluju adstringentno, osvežavajuće, doprinose od..
259,50 RSD
Brend: Pharmanova
Jecovitje mast sa ribljim uljem koja sadrži prirodan izvor A i D vitamina i esencijalnih masnih kiselina neophodnih za održavanje fleksibilnosti ćelijske membrane i epitelizaciju kože.- Preporučuje se za negu grube i ispucale kože i za brzu epitelizaciju površinskih povreda i opekotina.Način upotreb..
471,74 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 26 (3 strana)