Apoteka Janković
Korpa

Magnezijum

Magnezijum
Brend: BIOFAR
Hrono magnezijum je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1,B2, niacin, B6, biotin, B12, C) i norma..
302,04 RSD 355,34 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum kompleks je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1, B2, niacin, B6, B12, C) i normalnom..
383,95 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum+B6+B2 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i učestvuju u normalnom funkcionisanju nervnog sistema (magnezijum, vitamini B2, B6 i B12). Takođe, aktivni sastojci doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i normal..
283,29 RSD
Brend: AMICUS
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG - je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora.Delovanje: -Magnezijum i vitamin D3 doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog sistema-Magne..
435,75 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaju..
458,87 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sad..
810,81 RSD
Dijetetski suplement sa optimalnom koncentracijom magnezijuma i vitamina B6. Magnezijum i vitamin B6 su enzimski kofaktori. Vitamin B6 favorizuje apsorpciju magnezijuma.Delovanje:Magnezijum doprinosi:-Smanjenju umora i iscrpljenosti-Normalnoj funkciji nervnog sistema-Normalnoj funkciji mišića, ..
413,71 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
777,60 RSD
Brend: INPHARM
INVITA MG sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju.Preporučuje se kod:-grčeva i bolova u mišićima-problema sa opstipacijom (zatvora, lenja creva)-pojačanog fizičkog napora (vežbanja) kod sportista-umora, slabosti i za prolećnu malaksalost-nervn..
213,84 RSD
Brend: INPHARM
K-MAG je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum i kalijum, koji su od važnosti za mnoge fiziološke funkcije u organizmu.Oni doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj funkciji mišića, dok kalijum doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska. Takođe, magnezijum doprinosi smanjen..
446,69 RSD
Magnachat forte je dodatak ishrani pogodan za prevenciju nedostatka magnezijuma u ishrani ili kao dodatak u lečenju oboljenja izazvanih nedostatkom magnezijuma.Delovanje: Magnezijum, element kojeg ima uglavnom unutar ćelija, deo je mnogih enzimskih sistema. Neophodan je za normalan metabolizam, zaje..
588,24 RSD
Brend: ABELA PHARM
Dijetetski suplement magnezijuma koji u samo jednoj kesici dnevno obezbeđujepreporučene dnevne potrebe za magnezijumom. Izvor magnezijuma za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Doprinosi:-normalnoj funkciji mišića (uključujući srčani mišić)-smanjenju umora i iscrpljenosti-normalnom funkcio..
412,92 RSD
Brend: ABELA PHARM
Dijetetski suplement koji primarno pomaže funkciju imunog sistema, kao i kodumora i iscrpljenosti. Izvor magnezijuma za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Cink se koristi u prevenciji prehlada i gripa ili kod hroničnih infekcija, jer podstiče imuni sistem. Doprinosi normalnom funkcionisan..
609,12 RSD
Brend: ABELA PHARM
Dijetetski suplement koji sadrži mineral magnezijum iz dva izvora i vitamin B6, koji deluje sinergijski sa magnezijumom. Vitamin B6 olakšava apsorpciju magnezijuma iz digestivnog trakta i pomaže njegov prolazak u ćelije. Doprinosi normalnoj funkciji mišića i nervnog sistema, smanjenju umora i iscrpl..
403,56 RSD
Brend: SANOFI
Magne B6 Forte je dodatak ishrani na bazi magnezijuma (magnezijum citrat) i vitamina B6, deluje na taj način što smanjuje umor i iscrpljenost ali doprinosi i normalnom metabolizmu stvaranja energije, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.Delovanje: U svom sastavu ..
532,51 RSD
Brend: HEMOFARM
Magnetrans 375 direkt se preporučuje kod nedostatka ili povećanih potreba organizma za magnezijumom (npr. povećan fizički napor, stanja stresa i napetosti, period trudnoće i dojenja).Delovanje: Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom energetskom metabolizmu, normalnoj funkciji nervnog s..
467,10 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 42 (3 strana)