Apoteka Janković
Korpa

Magnezijum

Magnezijum
Brend: BIOFAR
Hrono magnezijum je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1,B2, niacin, B6, biotin, B12, C) i norma..
392,64 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum kompleks je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1, B2, niacin, B6, B12, C) i normalnom..
386,05 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum+B6+B2 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i učestvuju u normalnom funkcionisanju nervnog sistema (magnezijum, vitamini B2, B6 i B12). Takođe, aktivni sastojci doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i normal..
281,74 RSD
Brend: AMICUS
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG - je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora.Delovanje: -Magnezijum i vitamin D3 doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog sistema-Magne..
434,52 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaju..
458,87 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sad..
810,81 RSD
Dijetetski suplement sa optimalnom koncentracijom magnezijuma i vitamina B6. Magnezijum i vitamin B6 su enzimski kofaktori. Vitamin B6 favorizuje apsorpciju magnezijuma.Delovanje:Magnezijum doprinosi:-Smanjenju umora i iscrpljenosti-Normalnoj funkciji nervnog sistema-Normalnoj funkciji mišića, ..
413,71 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Magnezijum B6 plus C je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži magnezijum, vitamin B6 i C. Oni pridonose normalnom funkcionisanju nervnog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu stvaranja energije. Magnezijum doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj funkci..
777,60 RSD
Brend: INPHARM
INVITA MG sadrži 100% dnevnih potreba za magnezijumom i vitaminom B6, pri čemu se oni medjusobno dopunjuju.Preporučuje se kod:-grčeva i bolova u mišićima-problema sa opstipacijom (zatvora, lenja creva)-pojačanog fizičkog napora (vežbanja) kod sportista-umora, slabosti i za prolećnu malaksalost-nervn..
213,84 RSD
Brend: INPHARM
K-MAG je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum i kalijum, koji su od važnosti za mnoge fiziološke funkcije u organizmu.Oni doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema i normalnoj funkciji mišića, dok kalijum doprinosi održavanju normalnog krvnog pritiska. Takođe, magnezijum doprinosi smanjen..
446,69 RSD
Magnachat forte je dodatak ishrani pogodan za prevenciju nedostatka magnezijuma u ishrani ili kao dodatak u lečenju oboljenja izazvanih nedostatkom magnezijuma.Delovanje: Magnezijum, element kojeg ima uglavnom unutar ćelija, deo je mnogih enzimskih sistema. Neophodan je za normalan metabolizam, zaje..
588,24 RSD
Brend: ABELA PHARM
Dijetetski suplement magnezijuma koji u samo jednoj kesici dnevno obezbeđujepreporučene dnevne potrebe za magnezijumom. Izvor magnezijuma za normalno funkcionisanje celokupnog organizma. Doprinosi:-normalnoj funkciji mišića (uključujući srčani mišić)-smanjenju umora i iscrpljenosti-normalnom funkcio..
412,92 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 49 (5 strana)