Apoteka Janković
Korpa

Magnezijum

Magnezijum
Brend: BIOFAR
Hrono magnezijum je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1,B2, niacin, B6, biotin, B12, C) i norma..
392,64 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum kompleks je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (magnezijum, vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, B12, C), normalnoj funkciji nervnog sistema (magnezijum, vitamini B1, B2, niacin, B6, B12, C) i normalnom..
393,57 RSD
Brend: BIOFAR
Magnezijum+B6+B2 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti i učestvuju u normalnom funkcionisanju nervnog sistema (magnezijum, vitamini B2, B6 i B12). Takođe, aktivni sastojci doprinose normalnoj psihološkoj funkciji i normal..
321,89 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Kalcijum, Magnezijum, Cink je dodatak ishrani koji doprinosi:- Normalnoj funkciji mišića,- Zdravlju kostiju i zuba,- Normalnoj nervnoj funkciji, pamćenju i koncentraciji,- Smanjenju umora i iscrpljenosti,- Jačanju imuniteta.Način upotrebe: 1 tableta dnevnoSastav: Kalcijum (kalcijum-kar..
1.066,35 RSD 1.332,94 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa Magnezijum citrat sa vitaminom B6 je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz visoko efikasnog izvora, magnezijum-citrat, koji u kombinaciji sa vitaminom B6 obezbeđuje visoku biološku raspoloživost u organizmu i doprinosi:- Normalnoj funkciji mišića,- Zdravlju srca i krvnih sudova,- N..
1.072,05 RSD 1.332,87 RSD
Brend: WALMARK
Calcium, Magnesium - Zinc je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka.* Za starije osobe i ležeće pacijente* Žene u menopauzi, trudnice, dojilje ili nakon ginekoloških operacija* Pomaže u održavanju zdravih kostiju i zuba* Održavanje kardiovaskularnog i nervnog s..
536,46 RSD
Brend: AMICUS
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG - je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora.Delovanje: -Magnezijum i vitamin D3 doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog sistema-Magne..
535,28 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sadržaju..
485,94 RSD
Brend: INPHARM
CitrIN Mg DUO je dodatak ishrani koji sadrži magnezijum iz dva organska izvora: magnezijum-citrata i magnezijum-bisglicinata, koji omogućavaju optimalnu apsorpciju i bioraspoloživost magnezijuma.Magnezijum–citrat i magnezijum–bisglicinat su dobro rastvorljivi u vodi i u želudačnom i crevnom sad..
933,98 RSD
Brend: Esensa
Efekta Magnezijum+B6 je vitaminsko-mineralni dodatak ishrani sa magnezijumom i vitaminom B6,  koji doprinosi normalnoj funkciji mišića i funkcionisanju nervnog sistema.* Optimalne doze vitamina,* Samo jedna šumeća tableta dnevno,* Prirodna aroma grejpa i maline,* Bez šećera.Efekta Magnezijum + ..
219,00 RSD
Dijetetski suplement sa optimalnom koncentracijom magnezijuma i vitamina B6. Magnezijum i vitamin B6 su enzimski kofaktori. Vitamin B6 favorizuje apsorpciju magnezijuma.Delovanje:Magnezijum doprinosi:-Smanjenju umora i iscrpljenosti-Normalnoj funkciji nervnog sistema-Normalnoj funkciji mišića, ..
430,56 RSD
Brend: M.E.V.FELLER
Feller Kada jedva stojite na nogama je dodatak ishrani koji je namenjen brzom povratku energije. Sastoji se iz dva preparata Magnezijum B6 plus C šumeće tablete sa ukusom narandže i Multi 100% tablete koje su izvor esencijalnih vitamina i minerala. Način upotrebe: * Magnezijum B6 plus C - Rastvoriti..
1.234,01 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 64 (6 strana)