Apoteka Janković
Korpa

Bebe i deca

Bebe i deca
Brend: EUCERIN
Eucerin sun fluid za zaštitu osetljive dečije kože od sunca spf50 je posebno formulisan da se koristi za decu stariju od tri godine. Umiruje i štiti osetljivu dečju kožu od opekotina od sunca i dugoročnog oštećenja kože izazvanog suncem. Kliničkim i dermatološkim studijama je dokazano da odgovara de..
586,53 RSD 837,90 RSD
Brend: HELIOCARE
360 pediatrix transparentni sprej spf50 je osvežavajući transparentni fotozaštitni sprej za jednostavno nanošenje, koji je specijalno formulisan za decu. Obogaćen je Fernblock® FC koji efikasno štiti i oporavlja kožu od neželjenih dejstava solarnog zračenja svojim moćnim antioksidativnim i imunoprot..
3.530,02 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare sprej za telo spf50  je prirodni zaštitni krem sprej sa izuzetno visokom fotoimunoprotekcijom 50, štiti kožu od štetnog dejstva UVA/UVB zračenja tokom intenzivne i dugotrajne izloženosti suncu. Sadrži Ferblock® sistem, prirodnu komponentu sa fotoprotektivnim, antioksidantnim i imunopr..
2.505,42 RSD
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji losion za zaštitu od sunca spf50 je bogata, vodootporna formula sa posebno kompatibilnim sistemima filtera: intenzivno hranljiva emulzija voda u ulju ostavlja prijatan osećaj na osetljivoj dečijoj koži. Odlična kompatibilnost kože - takođe pogodna za upotrebu kod neurodermatitisa: kre..
1.759,68 RSD
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji sprej za zaštitu od sunca spf30 je praktično sredstvo za zaštitu dečije kože od štetnog UVA, UVB i IR-A spektra sunčevog zračenja. Razvijen specijalno za posebne potrebe dečije kože, a pogodan je i za korišćenje kod neurodermatitisa. Bogata formulacija losiona intenzivno neguje de..
1.895,04 RSD
Brend: HEMOFARM
Ladival dečiji sprej za zaštitu od sunca spf50 je posebno pogodan za decu zbog velike otpornosti na vodu, ali i za atopijsku kožu svih starosnih grupa. Ima visoko hidriranu formulu sa vitaminom E i hranljivim uljima. Bez konzervansa, bez boja, bez parfema i bez PEG emulgatora. Bogata formulacija int..
2.030,40 RSD
Brend: MUSTELA
Mustela Sun Paket sadrži 2 Mustela Sun losiona spf50 100ml i 1 Mustela Sun losion spf50 200ml :1.Mustela sun losion sa visokom uv zaštitom spf50 je posebno dizajniran za nežnu kožu beba i dece, koji štiti kožu beba i dece od UVA i UVB zraka. Otporan je na vodu i pesak i ne ostavlja bele tragove...
3.933,12 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariesun dečije mleko spf50 je hipoalergično mleko stvoreno za osetljivu kožu dece. Zahvaljujući kompleksu za filtriranje visokih performansi, ovo dečije mleko za decu pruža veoma visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, slobodnih radikala i sprečava isušivanje kože. Njegova vodootporna, lagana i n..
1.570,00 RSD
Brend: URIAGE
Uriage Bariesun dečiji sprej spf50 zahvaljujući kompleksu za filtriranje visokih performansi, pruža vrlo visoku zaštitu od sunca protiv UVA i UVB zraka, slobodnih radikala i sprečava isušivanje kože. Njegova lagana i nemasna tekstura garantuje novi užitak upotrebe svaki put kada se nanese. Ovaj spre..
2.304,72 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)