Apoteka Janković
Korpa

Vaške

Vaške
EKOPED A ŠAMPON + ČEŠALJ 50ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: EKO SAN
Ekoped A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Način upotrebe: Šampon utrljati u mokru kosu. Formirati gustu penu i ostaviti da stoji 15 minuta. Nakon toga kosu isprati i..
331,88 RSD
EKOPED-A ŠAMPON 50ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: EKO SAN
Ekoped-A šampon efikasno suzbija vaši glave, vaši tela i stidne vaši. Pri pravilnoj upotrebi ne iritira kožu, sluzokožu i oči, nije štetan za ljude i toplokrvne živpotinje.Način upotrebe: Šampon utrljati u mokru kosu. Formirati gustu penu i ostaviti da stoji 15 minuta. Nakon toga kosu isprati i dobr..
281,25 RSD
PARANIT ŠAMPON ZA VAŠKE I GNJIDE + ČEŠALJ 200ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHEFARO
PARANIT šampon je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
0,00 RSD
PARANIT SPREJ REPELENT PROTIV VAŠI 100ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHEFARO
PARANIT sprej repelent PROTIV VAŠI je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava..
0,00 RSD
PARANIT SPREJ ZA VAŠKE I GNJIDE + ČEŠALJ 100ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: CHEFARO
PARANIT sprej je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u ..
0,00 RSD
SUPITOX SPREJ 200ML
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Supitox je sredstvo za suzbijanje vašljivosti glave i brzo i efikasno uništavanje letećih i gmižućih insekata. Način upotrebe: Primenjuje se raspršivanjem na kosu do potpune vlažnosti. Posle raspršivanja kosu treba povezati maramom. Nakon 30 minuta kosu treba pažljivo, temeljno isčešljati ..
904,32 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)