Apoteka Janković
Korpa

Vaginalete, kremovi, gelovi

Vaginalete, kremovi, gelovi
Aveintima plus su vaginalete sa 6 biljaka. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstarkti ovih biljaka ispoljavaju antimiktobno, antiseptično, adrstingento i antiflogističko dejstvo. Time se ublažavaju upale različitog porekla, obnavlja se sluzokoža vagine i grlića m..
363,30 RSD
Aveintima vaginalete sadrže ekstrakt kantariona (hyperici extractum fluidum oleosum ) 30% u masnoj podlozi. Na temperaturi tela, podloga se topi i oslobađa ekstrakt kantariona kao aktivni princip.Namena:- kod bakterijskih, virusnih i gljiičnih infekcija- kod održavanju vaginalne higijene- otklanja s..
363,31 RSD
Brend: PHARMALIFE
GENESTIN INTIME KREMA - zbog svog prirodnog, jedinstvenog, složenog sastava efikasno otklanja simptome (crvenilo, svrab, suvoća) intimne regije žena u periodu pre i za vreme menopauze. Dejstvo:- Protivupalno (smanjuje upalu i regeneriše epitel intimne sluzokože)- Umiruje (smanjuje i otklan..
917,28 RSD
Brend: GYNOPHILLUS
GYNOPHILUS CONTROL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: GYNOPHILLUS
GYNOPHILUS je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apo..
0,00 RSD
Brend: Esensa
Hypervag Intim gel je formulisan na bazi uljanog ekstrakta kantariona i pantenola u bioadhezivnoj podlozi.  Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima gel oblaže sluznicu čime se ublažavaju tegobe poput svraba, peckanja, nadraženosti i suvoćeNamena:- za redovnu higijenu intimne regije- u s..
445,54 RSD
Brend: Esensa
Hypervag vaginalete sadrže kantarionovo, nevenovo i ulje žutog noćurkaNamena:- kao pomoć za ublažavanje neugodnosti koje se javljaju kao posledica upala i infekcija- kod stanja kada je ravnoteža vaginalne sluzokože poremećena usled suvoće vagine ili hormonskog disbalansa- preventivno, u cilju održav..
380,02 RSD
Brend: Esensa
Intim gel sa uljem čajevca u svom sastavu sadrži ulje čajevca, timol i pantenol. Ulje čajevca pokazuje snažno protivupalno, antimikrobno i epitelizirajuće dejstvo. Imunostimulativno delovanje ulja čajevca doprinosi očuvanju prirodne vaginalne flore i kiselosti sluzokože, koja je štiti od razvoj..
445,54 RSD
INTIMOHELP je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apo..
0,00 RSD
MUCOGYNE je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apote..
0,00 RSD
Papilocare vaginalni gel  je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zd..
2.465,13 RSD
Brend: PHARMAS
PROBalans Lady vaginalne tablete su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i ..
1.045,03 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 17 (2 strana)