Apoteka Janković
Korpa

Vaginalete, kremovi, gelovi

Vaginalete, kremovi, gelovi
Brend: HEMOFARM
Beliema Expert intimni gel se preporučuje za pravilnu negu i dobru higijenu tokom pojave intimnih infekcija i takođe je pogodan u slučajevima povećanog rizika od bakterijske i gljivične infekcije (tokom fitnesa, teretana, hidromasažnih bazena, bazena, tokom dugih putovanja, službena putovanja van ku..
681,41 RSD
Brend: HEMOFARM
Beliema Expert intimna krema je nežna umirujuća krema sa jedinstvenom kompleksnom formulom. Beliema Ekpert Intimna krema ima kiseli pH pogodan ne samo za redovnu intimnu negu i higijenu, već i za negu intimnih mesta u prisustvu bakterijske ili gljivične infekcije (u teretani, hidromasažnom bazenu, b..
615,88 RSD
Biota intima gel je namenjen za svakodnevnu higijenu intimnog područja. Regeneriše vaginalnu sluznicu. Umiruje i hladi iritirano područje. Doprinosi optimalnoj pH vrednosti. Smanjuje simptome iritacije, crvenila i peckanja. Neutrališe neprijatan miris.Karakteristike: - Nežno čisti intimnu regiju.- B..
919,08 RSD
Biota intima krema je namenjena za svakodnevnu negu intimne regije. Indikacije:- Umiruje neprijatne simptome - svrab, crvenilo i peckanje tokom vaginalnih infekcija.-.Umiruje svrab i crvenilo kod hemoroida u trudnoći i nakon porođaja.- Pomoć u zarastanju epiziotomije (nakon porođaja utrlja..
943,92 RSD
Brend: PHARMALIFE
GENESTIN INTIME KREMA - zbog svog prirodnog, jedinstvenog, složenog sastava efikasno otklanja simptome (crvenilo, svrab, suvoća) intimne regije žena u periodu pre i za vreme menopauze. Dejstvo:- Protivupalno (smanjuje upalu i regeneriše epitel intimne sluzokože)- Umiruje (smanjuje i otklan..
912,04 RSD
Brend: GYNOPHILLUS
GYNOPHILUS CONTROL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: GYNOPHILLUS
GYNOPHILUS je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apo..
0,00 RSD
Brend: Esensa
HyaloVag Balance Intim gel je namenjen za prevenciju i tretman suvoće vulvovaginalne sluznice, kao i za regeneraciju i pospešivanje zarastanja mikrolezija vaginalnog epitela. Formulisan je na bazi natrijum hijaluronata i glicirizinske kiseline u bioadhezivnoj gel podlozi, bez dodatka boja, mirisa i ..
701,15 RSD
Brend: Esensa
HyaloVag Balance vaginalete brzo i dugotrajno ublažavaju simptome vaginalne suvoće povećavajući vlažnost i elastičnost vaginalne mukoze. Formulisane su na bazi natrijum hijaluronata, soli hijaluronske kiseline, koja doprinosi održavanju fiziološkog nivoa hidratacije na mestu primene, dok ulje cveta ..
701,15 RSD
Brend: Esensa
Hypervag Intim gel je formulisan na bazi uljanog ekstrakta kantariona i pantenola u bioadhezivnoj podlozi.  Zahvaljujući bioadhezivnim svojstvima gel oblaže sluznicu čime se ublažavaju tegobe poput svraba, peckanja, nadraženosti i suvoćeNamena:- za redovnu higijenu intimne regije- u s..
447,55 RSD
Brend: Esensa
Hypervag vaginalete sadrže kantarionovo, nevenovo i ulje žutog noćurkaNamena:- kao pomoć za ublažavanje neugodnosti koje se javljaju kao posledica upala i infekcija- kod stanja kada je ravnoteža vaginalne sluzokože poremećena usled suvoće vagine ili hormonskog disbalansa- preventivno, u cilju održav..
399,17 RSD
Innovag vaginalete su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)