Apoteka Janković
Korpa

Flašice

Flašice
Brend: AVENT
Avent boca Natural je plastična flašica sa cuclom od 125ml za novorođenče, koja će olakšati hranjenje i mami i bebi. Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjen..
1.065,79 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 240ml staklena 6458 je staklena flašica sa cuclom 1 otvorom i sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. - Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak.- Idealna je za kombinov..
1.624,28 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 260ml 6397 je plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom koja će olakšati hranjenje i mami i bebi. - Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva.- Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.- Flašica 260ml PP (materijal: polipropilen bez BPA).- Cucla sa 1 ot..
1.234,90 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 260ml Unicorn 0081  je plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. - Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva.- Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.- Flašica 260ml PP (materijal: polipropilen bez BPA).- Cucla s..
1.276,07 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural staklena sa cuclom od 120ml za novorođenče olakšaće hranjenje i mami i bebi.  Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak.  Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na boč..
1.485,22 RSD
Brend: AVENT
Avent Starter set za novorođenče sadrži 4 flašice, četku za čišćenje cucli i flašica, i varalicu 0-6m.- Za decu uzrasta od 0m+- Lake za držanje i čišćenje-  BPA Free.Set Sadrži:2x Avent plastična flašica Natural 125ml 2x Avent plastična flašica Natural 260ml 1x Avent četka za čišćenje cucli i f..
5.216,60 RSD
Brend: CANPOL
Canpol flašica 11/820- Za decu uzrasta od 0m+.- Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati.- Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama.- Može se koristiti u mikrotalasnoj.- Dizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđeno i mnogobrojnim sert..
311,51 RSD
Brend: CANPOL
Canpol flašica široki vrat Anti-colic 35/205- Nova providna flašica je napravljena od najkvalitetnijeg polipropilena. - Dugotrajna je i sigurna shodno najvišim standardima.- Standardna flašica sadrži silikonsku anticolic cuclu za decu od 0-6m.- Efikasni ventilacioni sistem na njoj sprečava pojavu gr..
389,38 RSD
Brend: CANPOL
Canpol flašica široki vrat Anti-colic 35/220- Za decu uzrasta od 0m+.- Izrađena od kvalitetne plastike koja se može iskuvavati i sterilisati.- Ergonomski dizajnirana, obezbeđuje sigurno držanje u rukama.- Može se koristiti u mikrotalasnoj.- Dizajnirana u skladu sa najvišim zahtevima EU što je potvrđ..
367,91 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca Borosilikat staklena RK11 je napravljena od specijalne vrste stakla – borosilikata, koje predstavlja novinu u proizvodnji bočica za hranjenje beba - odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i visoke temperature. * Karakterisitike:- Pogodno za novorođenčad, od prvog dana života;-..
514,18 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca plastična RK02 je flašica sa silikonskom cuclom koja spada u red klasičnih modela plastičnih flašica, pogodnih za namene ishrane i hidriranja beba i dece. Napravljena je od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola.* Karakterisitike:- visokokvalitetna plastika, bezbedna i pou..
267,26 RSD
Brend: ELFI
Elfi boca plastična RK03 je napravljena od kvalitetne i sigurne po zdravlje plastike bez bisfenola, koja se odlikuje većom prozirnošću i jačinom.* Karakteristike:- visokokvalitetna plastika, bezbedna i pouzdana po zdravlje beba i dece;- silikonska cucla, veličina S;- ergonomski oblik omogućava lakše..
274,18 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 39 (4 strana)