Apoteka Janković
Korpa

AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML

AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML
AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML
AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML
AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
AVENT BOCA NATURAL RESPONSE 3M+ 330ML

Avent boca Natural response 3m+ 330ml

* Bradavica oslobađa mleko kada beba aktivno pije - Bradavica Natural Response radi sa prirodnim ritmom hranjenja vaše bebe, što olakšava kombinovanje dojenja i hranjenja na flašicu. Bradavica ima jedinstveni otvor koji ispušta mleko samo kada beba aktivno pije. Dakle, kada zastanu da progutaju i udahnu, mleko takođe zastaje.

* Prirodna bravica sa bradavicom u obliku dojke - Široka, meka i fleksibilna bradavica je dizajnirana da oponaša oblik i osećaj dojke, pomažući bebi da je uhvati i da se udobno hrani.

* Napravljen tako da smanjuje grčeve i neprijatnosti - Ventil za sprečavanje grčeva napravljen je tako da sprečava da vazduh ulazi u bebin stomak tokom hranjenja, kako bi smanjio grčeve i neprijatnost.

* Dizajnom cucle za pijenje sprečava se prosipanje i rasipanje mleka - Dizajn otvora na cucli je takav da pušta mleko samo dok se beba hrani. Na taj način možete pouzdano da izbegnete prosipanje mleka kod kuće ili u pokretu.

* Lako za držanje čak i u ručicama - Ergonomska flašica je jednostavna za držanje pod svakim uglom radi maksimalne ugodnosti tokom hranjenja. Možete jednostavno da je držite, ali i majušne ručice bebe.

* Jednostavna upotreba, lako pranje i brzo sastavljanje - Širok vrat flašice olakšava sipanje sadržaja i čišćenje. Mali broj delova za brzo i lako sklapanje.

* Cucla sa prirodnim odgovorom na sisanje i flašica ne sadrže bisfenol A - Philips Avent Natural flašice i cucle napravljene su od materijala koji ne sadrži bisfenol A.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.403,35 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 73116
Tagovi: avent , boca , natural , response , 3m+ , 330ml , flašice