Apoteka Janković
Korpa

Higijena lica

Brend: APIVITA
Apivita PROMO Crni detoks gel 1+1 GRATIS sadrži 2x Apivita Crni detoks gel (2x150ml)Apivita Crni detoks gel je nežno sredstvo za čišćenje pogodno i za lice i za oči koje u samo jednom koraku čisti, i štiti kožu. * Posebno je formulisano za uklanjanje šminke, nečistoća i svakodnevnog zagađenja. Sadrž..
1.592,35 RSD
Brend: APIVITA
Apivita PROMO Crystal clear sadrži Apivita Crni detoks gel 150ml, Apivita 2u1 losion za lice 200ml i Apivita masku od rogača 20mlApivita Crni detoks gel je nežno sredstvo za čišćenje pogodno i za lice i za oči koje u samo jednom koraku čisti, i štiti kožu. * Posebno je formulisano za uklanjanje šmin..
2.304,72 RSD
Brend: APIVITA
Apivita PROMO Festive essentials sadrži Apivita Beessentials oils 15ml, Apivita penu za čišćenje lica 75ml, Apivita masku od kajsije 2x8ml, i Apivita masku od nara 2x8ml Apivita Beesentials oils je lagani eliksir za lice sa esencijalnim uljima propolisa i citrusa koji pruža vrhunsku hidrataciju.* Uč..
3.184,70 RSD
Brend: AVENE
Avene Cicalfate+ gel za čišćenje je specijalno formulisan za obnavljanje i ublažavanje iritacije kože svih uzrasta. Pogodan za higijenu iritirane kože, kao i spoljašnjih intimnih područja kod novorođenčadi, dece ili odraslih. Ovaj proizvod ima širok spektar indikacija kao što su osip u predelu pelen..
1.809,72 RSD
Brend: AVENE
Avene PROMO Biomimetička hidratacija kože+GRATIS Neseser sadrži micelarni losion 200ml, termalnu vodu 150ml i Tolerance Hydra-10 kremu 40ml+GRATIS neseser. Avene Micelarni losion za blago čišćenje kože i uklanjanje šminke*Bez parabena. Ne ispira seNamena: namenjen je skidanju šminke sa osetljive kož..
4.047,84 RSD
Brend: AVENE
Avene PROMO Rutina za hiperosetljivu kožu+GRATIS Neseser sadrži micelarni losion 200ml, termalnu vodu 150ml i Tolerance Control balzam 40ml+GRATIS neseser.Avene Micelarni losion za blago čišćenje kože i uklanjanje šminke*Bez parabena. Ne ispira seNamena: namenjen je skidanju šminke sa osetljive kože..
4.055,04 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje. * Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela s..
819,93 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slič..
1.575,53 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su..
2.308,91 RSD
Bioderma Pigmentbio kremasti gel za umivanje je prosvetljujuće sredstvo za nežno čišćenje kože sa piling efektom protiv tamnih fleka. * Doprinosi nestajanju tamnih fleka i tragova hiperpigmentacije, istovremeno sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. * Smanjuje sintezu melanina i stimuliše obnav..
1.744,60 RSD
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni balzam+Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. * Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekon..
3.017,09 RSD
BIODERMA PROMO ATODERM INTENZIVNI PENASTI GEL 1L
Ponovo dostupno
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. * Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganiz..
1.658,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 109 (10 strana)