Apoteka Janković
Korpa

Higijena lica

Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje. * Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela s..
819,93 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slič..
1.644,03 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su..
2.308,91 RSD
Bioderma Pigmentbio kremasti gel za umivanje je prosvetljujuće sredstvo za nežno čišćenje kože sa piling efektom protiv tamnih fleka. * Doprinosi nestajanju tamnih fleka i tragova hiperpigmentacije, istovremeno sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. * Smanjuje sintezu melanina i stimuliše obnav..
1.582,57 RSD
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni balzam+Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni balzam brzo zaustavlja svrab i obnavlja kožu. Izuzetno umirujuće i ultra hranjivo dejstvo. * Ekskluzivni kompleks Lipigenium™, sastavljen od biolipida koji se prirodno nalaze u epidermisu, trajno rekon..
3.017,09 RSD
Bioderma PROMO Atoderm intenzivni penasti gelBioderma Atoderm intenzivni penasti gel za pranje lica i tela je bogati, umirujući gel za kupanje koji nadoknađuje lipide. * Obogaćen je sa sredstvima za pročišćavanje i vitaminom PP, Atoderm Intensive penasti gel bori se protiv razmnožavanja mikroorganiz..
1.658,00 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo mic..
930,27 RSD
Bioderma PROMO Hydrabio H2O micelarna voda+GRATISBioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda: Uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slični fosfolipidima ćelija ..
2.346,62 RSD
Bioderma PROMO Sebium global+ Sebium penasti gel za pranjeBioderma Sebium global je intenzivna pročišćavajuća nega koja eliminiše bubuljice i mitisere biološkim delovanjem na uzroke i posledice ovih vrsta nepravilnosti. Njegova lagana matirajuća i hidratantna tekstura lako se nanosi i brz..
1.861,93 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna vodaBioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu i ogran..
930,27 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna voda 250ml -25%Bioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. * Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu ..
1.644,03 RSD
Bioderma PROMO Sebium H2O micelarna voda 500ml - 25%Bioderma Sebium H2O micelarna voda čisti, uklanja šminku i prošišćava masnu i kombinovanu kožu, a ne isušuje je. * Pogodna čak i za najosetljivi tip kože. * Obogaćena pročišćavajućim agensima, cink glukonatom i bakar sulfatom, Sebium H2O čisti kožu..
2.308,91 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 64 (6 strana)