Apoteka Janković
Korpa

Higijena lica

Brend: APIVITA
Apivita Micelarna voda je micelarna voda sa ružom i medom koja u jednom brzom koraku uklanja šminku i nečistoće sa lica i očiju dok umiruje kožu.* Uklanja šminku i nečistoće blagim sredstvima za čišćenje* Umiruje, ostavljajući kožu čistom i udobnom, sa medom od grčkog timijana i ekstraktom ploda div..
587,52 RSD
Brend: APIVITA
Apivita Pena za lice je kremasta pena za čišćenje sa maslinom, lavandom i propolisom koja efikasno čisti lice i oči bez izazivanja suvoće.* Uklanja šminku i nečistoće blagim sredstvima za čišćenje i sapunjačom* Umiruje i čini kožu svežom, čistom i prijatnom uz pomoć masline, lavande i pantenola* Pru..
587,52 RSD
Brend: APIVITA
Apivita PROMO Crni detoks gel 1+1 GRATIS sadrži 2x Apivita Crni detoks gel (2x150ml)Apivita Crni detoks gel je nežno sredstvo za čišćenje pogodno i za lice i za oči koje u samo jednom koraku čisti, i štiti kožu. * Posebno je formulisano za uklanjanje šminke, nečistoća i svakodnevnog zagađenja. Sadrž..
1.592,35 RSD
Brend: APIVITA
Apivita PROMO Crystal clear sadrži Apivita Crni detoks gel 150ml, Apivita 2u1 losion za lice 200ml i Apivita masku od rogača 20mlApivita Crni detoks gel je nežno sredstvo za čišćenje pogodno i za lice i za oči koje u samo jednom koraku čisti, i štiti kožu. * Posebno je formulisano za uklanjanje šmin..
2.304,72 RSD
Brend: APIVITA
Apivita PROMO Festive essentials sadrži Apivita Beessentials oils 15ml, Apivita penu za čišćenje lica 75ml, Apivita masku od kajsije 2x8ml, i Apivita masku od nara 2x8ml Apivita Beesentials oils je lagani eliksir za lice sa esencijalnim uljima propolisa i citrusa koji pruža vrhunsku hidrataciju.* Uč..
3.184,70 RSD
Brend: AVENE
Avene Cicalfate+ gel za čišćenje je specijalno formulisan za obnavljanje i ublažavanje iritacije kože svih uzrasta. Pogodan za higijenu iritirane kože, kao i spoljašnjih intimnih područja kod novorođenčadi, dece ili odraslih. Ovaj proizvod ima širok spektar indikacija kao što su osip u predelu pelen..
1.809,72 RSD
Avene Micelarni losion Micelarni losion za blago čišćenje kože i uklanjanje šminke*Bez parabena. Ne ispira seNamena Avene micelarnog losiona: namenjen je skidanju šminke sa osetljive kože sklone crveniluNačin upotrebe Avene micelarnog losiona: nanesite na kožu lica uz pomoć blazniceDejstvo Avene mic..
718,08 RSD
Brend: AVENE
Avene PROMO Biomimetička hidratacija kože+GRATIS Neseser sadrži micelarni losion 200ml, termalnu vodu 150ml i Tolerance Hydra-10 kremu 40ml+GRATIS neseser. Avene Micelarni losion za blago čišćenje kože i uklanjanje šminke*Bez parabena. Ne ispira seNamena: namenjen je skidanju šminke sa osetljive kož..
3.710,52 RSD
Brend: AVENE
Avene PROMO Rutina za hiperosetljivu kožu+GRATIS Neseser sadrži micelarni losion 200ml, termalnu vodu 150ml i Tolerance Control balzam 40ml+GRATIS neseser.Avene Micelarni losion za blago čišćenje kože i uklanjanje šminke*Bez parabena. Ne ispira seNamena: namenjen je skidanju šminke sa osetljive kože..
2.230,27 RSD 3.717,12 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje. * Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela s..
819,93 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su slič..
1.727,84 RSD
Bioderma Hydrabio H2O micelarna voda je dermatološka micelarna voda koja uklanja nečistoće i čestice aerozagađenja, uklanja šminku sa lica i očiju, hidrira i umiruje.* Micelarna tehnologija ima sposobnost da efikasno ukloni nečistoće, a njeni estri masnih kiselina koji su sastavni deo micela su..
2.308,91 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 117 (10 strana)