Apoteka Janković
Korpa

Bebe i deca

Bebe i deca
Brend: Esensa
BURЯA® SUN 100% Mineral Baby&Kids mleko za telo SPF50+ je mleko za telo specijalno formulisano da pruži pouzdanu, širokospektralnu zaštitu od sunčevog zračenja osetljivoj i nežnoj koži lica i tela.* Pogodno za bebe, decu i odrasle.- Vodootporna formulacija za više letnje zabave- Bez hemijskih UV..
1.056,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinsk..
960,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbra..
816,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30 štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja  okluzivan film ..
960,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvalj..
1.296,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face & Body Spray SPF30 zauzima posebno mesto u BURЯA® SUN kolekciji, s obzirom na to da obezbeđuje nevidljivu, ravnomernu zaštitu kože i lica i tela od UVA, UVB i IR-A zraka, čineći je nežnom i hidriranom. Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoj..
1.200,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun dečije mleko sa pumpicom spf30 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koji pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno Beta-Glukanom koji stimuliše imunološku zaštitu dečije osetljive kože i provitaminom D koji povećava otpornost na UV zrače..
1.544,40 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten SUN Dečije mleko sa pumpicom SPF50 je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koje se jednostavno nanosi i pruža koži veoma visoku zaštitu od sunca, štiteći je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno je organskim uljem semena konoplje koje hidrira i pomaže u zaštiti osetljive dečije ..
1.853,28 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten Sun ECO dečije mleko spf30 pruža naprednu zaštitu kože i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Njegovi ekološki izbalansirani UV filteri čuvaju biljni i životnjski svet, dok hipoalergenska formulacija neguje čak i najosetljiviju kožu. Ecosun zaštitno mleko se pakuje u ekološki prih..
1.642,68 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten SUN Family mleko u spreju SPF30 je namenjeno za celu porodicu, lako se nanosi na kožu zahvaljujući pumpici i dobro štiti kožu od širokog spektra sunčevog zračenja. * Specijalno je razvijeno za odrasle i osetljivu dečiju kožu. * Njegova formula je obogaćena negujućim i umirujućim agensi..
1.684,80 RSD
Brend: CHICCO
Chicco baby krema za sunčanje SPF50+ 75ml sa visokim zaštitnim faktorom, namenjena osetljivoj koži beba. Vodootporna formula bez parfema. Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano. UVA i UVB zaštita. Sadrži vitamin E. Bez boja i ..
1.007,65 RSD
Brend: CHICCO
Chicco SUN Mineralna krema SPF50+ je krema za sunačanje sa visokim zaštitnim faktorom SPF50+ namenjena osetljivoj koži beba. * Efikasnost Mineralne kreme za sunčanje pruža prisustvo mineralnih UV filtera koji deluju kao reflektujući štit: zračenje se zapravo reflektuje, sprečavajući kožu da ga apsor..
1.276,98 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 28 (3 strana)