Apoteka Janković
Korpa

Bebe i deca

Bebe i deca
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face Cream SPF 50+ je preparat lagane i nemasne strukture koji pruža pouzdanu zaštitu kože lica od UVA i UVB zračenja, zahvaljujući sadržanim mineralnim i organskim UV filterima, ali i efikasnu odbranu od štetnih IR-A zraka koju obezbeđuje prisustvo ekstrakta matičnih ćelija planinsk..
567,00 RSD 810,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Face & Body milk spf 50+ mleko za zaštitu kože lica i tela štiti od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbra..
409,50 RSD 585,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun mleko za zaštitu kože lica i tela od sunca SPF30 štiti od štetnog ultraljubičastog zračenja u širokom opsegu UVA i UVB kombinacijom hemijskih filtera. Upotrebom savremenih emulgatora postignuto je da se proizvod lako razmazuje i utrljava, brzo upija i ne ostavlja  okluzivan film ..
472,50 RSD 675,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA Sun Body milk SPF 50+ štiti kožu lica i tela od štetnog zračenja u širokom opsegu ultraljubičastih (UVA/UVB) i infracrvenih (IR-A) zraka. Pored hemijskih, sadrži inkapsulirani titan-dioksid kao fizički filter i matične ćelije planinske brusnice koje obezbeđuju odbranu od IR-A zračenja. Zahvalj..
756,00 RSD 1.080,00 RSD
Brend: Esensa
BURЯA® SUN Face & Body Spray SPF30 zauzima posebno mesto u BURЯA® SUN kolekciji, s obzirom na to da obezbeđuje nevidljivu, ravnomernu zaštitu kože i lica i tela od UVA, UVB i IR-A zraka, čineći je nežnom i hidriranom. Poseduje vodootpornu formulaciju i namenjen je celoj porodici, te je zbog svoj..
693,00 RSD 990,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun baby krema za lice i telo spf50 pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Specijalno je formulisana da štiti i neguje nežnu kožu beba. Inovativna formulacija je klinički testirana pod pedijatrijskom kontrolom. Supreme Light Tehnologija pruža 4 nivoa za..
0,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun dečije mleko u spreju spf30 sa pumpicom je praktično sredstvo za zaštitu od sunca koji pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Supreme Light Tehnologija pruža 4 nivoa zaštite (UVB+UVA+VL+IRA) za zaštitu od širokog spektra sunčevog zračenja odgovornog..
1.116,00 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun dečiji roll-on spf30 omogućava naprednu zaštitu kože štiteći je od širokog spektra štetnog sunčevog zračenja. Suprime Light Tehnologija pruža 4 nivoa napredne zaštite od širokog spektra sunčevog zračenja (UVB+UVA+VL+IRA) odgovornog za dobijanje opekotina i prevremenog starenja kože. Nje..
627,75 RSD
Brend: CARROTEN
Carroten sun easy dečiji sprej spf50 je jednostavno za upotrebu, brzo i lako se nanosi na kožu zahvaljujući mikro spreju. Pruža naprednu zaštitu koži i štiti je od širokog spektra sunčevog zračenja. Obogaćeno Beta-Glukanom koji stimuliše imunološku zaštitu dečije osetljive kože i provitaminom D koji..
0,00 RSD
Brend: CHICCO
Chicco baby krema za sunčanje SPF50+ 75ml sa visokim zaštitnim faktorom, namenjena osetljivoj koži beba. Vodootporna formula bez parfema. Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano. UVA i UVB zaštita. Sadrži vitamin E. Bez boja i ..
735,62 RSD 817,35 RSD
Brend: CHICCO
Chicco baby sprej za sunčanje SPF50 150ml sa visokim zaštitnim faktorom, namenjen deci starijoj od godinu dana. Vodootporna formula bez parfema. Hipoalergenski proizvod rađen po formuli koja umanjuje rizik od alergija, mikrobiološki i dermatološki testirano. UVA i UVB zaštita. Sadrži vitamin E. Bez ..
1.218,70 RSD 1.354,11 RSD
Brend: MUSTELA
Mustela Sun Paket sadrži sledeće proizvode po ceni jednog Mustela Sun losiona spf50 200ml:1.Mustela sun losion sa visokom uv zaštitom spf50 200ml je posebno dizajniran za nežnu kožu beba i dece i štiti kožu beba i dece od UVA i UVB zraka. Ovaj hidratantni losion sadrži avokado Perseose®, patent..
3.793,46 RSD 3.993,12 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun baby mega spf50 štiti nežnu kožu beba od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporna je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja.Pakovanje: 25..
658,63 RSD 731,81 RSD
Brend: TOP TEN
Top ten sun dečiji sprej spf40 pouzdano štiti nežnu dečju kožu od UVA/UVB zračenja, hrani je i neguje. Smanjuje rizik od pojave alergija. Vodootporan je.Način upotrebe: Naneti ravnomerno i obilno pre izlaganja suncu. Ponavljati postupak često, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom ili znojenja...
660,81 RSD 734,23 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)