Apoteka Janković
Korpa

Deterdženti i omekšivači

Brend: CHICCO
Chicco deteržent za pranje veša je posebno dizajniran samo za pranje dečije odeće i ne izaziva alergijske reakcije. Ovaj deterdžent za pranje veša sadrži aloja veru koja igra važnu ulogu u uklanjanju fleka i mirisa. Odeća je čista i nežno mirisna. Efikasan za ručno i mašinsko pranje na niskim i viso..
826,51 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Home Sensitive kapsule za pranje veša su formulisane za čišćenje odeće za bebe. Praktično i jednostavno za upotrebu! Zahvaljujući posebnim kapsulama možete da koristite pravu količinu deterdženta za pranje. Kada kapsule dođu u kontakt sa vodom, spoljni film se topi, garantujući optimalan kval..
786,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Home sprej za čišćenje ranih površina je višestruki sprej bez mirisa, pogodan za čišćenje svih površina. Idealan za održavanje čistoće i higijene svih stvari vaše bebe. Posebno je formulisan za čišćenje svih površina domaćinstva (npr. Kuhinje, kupatila) i svih predmeta sa kojima dete dolazi u..
466,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Home sprej za uklanjanje fleka je idealan za nežnu odeću za bebe. Posebno formulisan sa aktivnim kiseonikom koji efikasno uklanja fleke, posebno oksidirajuće, poput trave, paradajza i voća. Testirano na nikl, hrom i kobalt. Bez boje i mirisa.Način upotrebe: Naneti sprej direktno na fleku, sač..
466,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu. Ne izaziva iritaciju kože. Formula sadrži neutralizator neprijatnih mirisa. Bez dodatnih boja, sadrži prirodne aditive, mirkobiološki i dermatološki testirane. Pakovanje: 1500ml..
582,91 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš Delicate flowers osvežava i omekšava bebinu odeću brinući o bebinoj osetljivoj koži. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim. Dermatološki testirano, testirano na nikal, antistatično i biorazgradivo.Pakovanje: 750ml..
347,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš Sweet talcum je posebno formulisan za odeću bebe kako bi bila meka i osvežena bez iritacije osetljive dečije kože. Pomaže u efikasnom uklanjanju fleka i mirisa. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim, bez oštećenja vlakana ili boja.Pakovanje: 750ml..
347,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš tender touch daje svežinu i mekoću celoj odeći deteta bez iritacije njegove osetljive kože! Chicco omekšivač osvežava i omekšava svu bebinu odeću brinući o bebinoj osetljivoj koži. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim. Dermatološki testirano, testirano n..
349,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač zeleni je super koncentrovani omekšivač za osetljivu kožu. Jedinstveni omekšivač na tržištu koji od 750 ml može napraviti omekšivač od 4 litre! Idealno za odeću za bebe od prvog dana! (0m +). Idealno za osetljivu kožu (dermatološki testirano). Održavati vlakna i boju odeće netaknuti..
273,04 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)