Apoteka Janković
Korpa

Deterdženti i omekšivači

Brend: CHICCO
Chicco Home Sensitive kapsule za pranje veša su formulisane za čišćenje odeće za bebe. Praktično i jednostavno za upotrebu! Zahvaljujući posebnim kapsulama možete da koristite pravu količinu deterdženta za pranje. Kada kapsule dođu u kontakt sa vodom, spoljni film se topi, garantujući optimalan kval..
786,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Home sprej za čišćenje ranih površina je višestruki sprej bez mirisa, pogodan za čišćenje svih površina. Idealan za održavanje čistoće i higijene svih stvari vaše bebe. Posebno je formulisan za čišćenje svih površina domaćinstva (npr. Kuhinje, kupatila) i svih predmeta sa kojima dete dolazi u..
466,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco Home sprej za uklanjanje fleka je idealan za nežnu odeću za bebe. Posebno formulisan sa aktivnim kiseonikom koji efikasno uklanja fleke, posebno oksidirajuće, poput trave, paradajza i voća. Testirano na nikl, hrom i kobalt. Bez boje i mirisa.Način upotrebe: Naneti sprej direktno na fleku, sač..
439,44 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš Delicate flowers osvežava i omekšava bebinu odeću brinući o bebinoj osetljivoj koži. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim. Dermatološki testirano, testirano na nikal, antistatično i biorazgradivo.Pakovanje: 750ml..
347,90 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš Sweet talcum je namenjen za odeću novorođenčadi (uzrast 0+) koji osvežava i omekšava, bez iritacije osetljive dečije kože.* Ima neverovatno blagu formulu za osetljivu bebinu kožu.* Koncentrovana formula obezbeđuje 60 standardnih pranja.* Uklanja mirise i ostavlja odeću čistom..
689,54 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš Sweet talcum je posebno formulisan za odeću bebe kako bi bila meka i osvežena bez iritacije osetljive dečije kože. Pomaže u efikasnom uklanjanju fleka i mirisa. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim, bez oštećenja vlakana ili boja.Pakovanje: 750ml..
327,44 RSD
Brend: CHICCO
Chicco omekšivač za veš tender touch daje svežinu i mekoću celoj odeći deteta bez iritacije njegove osetljive kože! Chicco omekšivač osvežava i omekšava svu bebinu odeću brinući o bebinoj osetljivoj koži. Prirodni aditivi čine tkanine mekanim i nežno parfimisanim. Dermatološki testirano, testirano n..
349,90 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)