Apoteka Janković
Korpa

Pribor za negu

Pribor za negu
Brend: AVENT
Avent SET Mint je prvi komplet za negu bebe.* Kompaktni komplet obuhvata nazalni aspirator sa mekanim vrhom, četkicu za zube koja se stavlja na prst i komplet za negu noktiju i kose. * Aventov komplet za negu bebe Vam omogućava da svom mališanu pružite najbolju negu...
3.988,38 RSD
Brend: AzetaBio
AzetaBio organska pasta za zube Banana 0-36 meseci  Prirodna formula nežna za desni beba i štiti njihovu gleđ zuba. Sastoji se od Ksilitola prilagođenog zubima bebe od 0 do 3 godine, efikasno sprečava kvarenje zuba borbom protiv Streptococcus mutans (bakterije odgovorne za raspadanje zuba).Ima ..
851,44 RSD
Brend: AzetaBio
AzetaBio organska pasta za zube Jagoda 0-36 meseci  Prirodna formula nežna za desni beba i štiti njihovu gleđ zuba. Sastoji se od Ksilitola prilagođenog zubima bebe od 0 do 3 godine, efikasno sprečava kvarenje zuba borbom protiv Streptococcus mutans (bakterije odgovorne za raspadanje zuba).Ima ..
851,25 RSD
Brend: AzetaBio
AzetaBio organska pasta za zube Malina 3-7 godina Prirodna formula nežna za desni dece i štiti gleđ njihovih zuba. Sastoji se od Ksilitola prilagođenog zubima dece od 3 do 7 godina, efikasno sprečava kvarenje zuba borbom protiv Streptococcus mutans (bakterije odgovorne za raspadanje zuba). ). Dečija..
851,44 RSD
Brend: AzetaBio
AzetaBio organska pasta za zube Šumsko voće 2-9 godina   Formula je formulisana za desni i zubnu gleđ kod dece. Sastoji se od Ksilitola (prirodni šećer iz breze), prilagođenog zubima dece, koji efikasno sprečava kvarenje zuba borbom protiv Streptococcus mutans (bakterije odgovorne za raspa..
851,44 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/417* Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1 + 1Pr..
313,73 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY četka i češalj 2/419 * Pribor za negu kose napravljen je od meke plastike za osetljivu dečiju kožu* Četka ima mekane dlačice koje izazivaju prijatan osećaj, napravljene od veštačkih vlasi* Napomena: Prilikom poručivanja navešti željenu bojuTip artikla: Četka i češaljKoličina: 1..
352,67 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice 2/810* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* Preporučuje se da bebi sečete noktiće kada miruje, prst po prst, držeći makazice između palca i kažipr..
332,64 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY makazice sa poklopcem 2/809* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je omogućena maksimalna bezbednost u toku korišćenja* U pakovanju se nalazi i uložak za makazice, koji obezbeđuje higijensku zaštitu oštrica ka..
421,65 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY manikir set 9/809* Set za higijenu sadrži makazice, grickalicu i turpiju fino oblikovane za precizno i bezbedno skraćivanje dečijih noktiju* Pribor je namenjen bebama* Makazice za nokte namenjene bebama, napravljene od nerđajućeg čelika, imaju zakrivljena sečiva sa tupim vrhom, čime je o..
538,46 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY naprstak sa četkicom za desni 56/159 * Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip a..
321,52 RSD
Brend: CANPOL
Canpol BABY prva četkica za zube 9/117* Silikonska četkica za zube (naprstak) za pranje prvih zubića.* Preporučuje se korišćenje čak i bebama koje nemaju zubiće radi održavanja higijene* Četkica je specijalno dizajnirana da može da dopre i do najnepristupačnijih mesta* Lako se održavaTip artikla:&nb..
324,86 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 59 (5 strana)