Apoteka Janković
Korpa

Tablete, kapsule, rastvori

Tablete, kapsule, rastvori
Brend: ELEPHANT
BETATEN PROTEKT je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.-Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.-Likopen, pigment odgovoran za crvenu boju voća i povrća, deluje kao snaž..
682,42 RSD
Brend: HERB & SPICE
Carvaxyl je dodatak ishrani koji ima širok spektar antimikrobnog dejstva, jer deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite. Zato je Carvaxyl najefikasnjii odmah po javljanju prvih simptoma infekcije, koji su slični, a ne zna im se uzročnik.Primena:- kod infekcija usana i usne duplje: Loš za..
755,71 RSD
Brend: HERB & SPICE
Carvaxyl je dodatak ishrani koji ima širok spektar antimikrobnog dejstva, jer deluje na bakterije, viruse, gljivice i parazite. Zato je Carvaxyl najefikasnjii odmah po javljanju prvih simptoma infekcije, koji su slični, a ne zna im se uzročnik.Primena:- kod infekcija usana i usne duplje: Loš zadah, ..
2.231,71 RSD
Macushield je jedini preparat koji sadrži sva tri makularna pigmenta (lutein, zeaksantin i mezo-zeaksantin) žute mrlje našeg oka koja su neophodna za regulisanje oštrine vida. Iako treći pigment, mezo-zeaksantin, se može proizvesti u oku, 15% do 20% svetskog stanovništva nema neophodni enzim. O..
1.656,00 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani za zaštitu očiju i održavanja normalnih funkcija vida. Namenjen je osobama koje često rade i/ili borave na otvorenom - građevinski radnici, poljoprivrednici, vozači kamiona, sportisti, policajci, osobama koje rade pod fluorescentnom, LED, CFL rasvetom i osobama koje provode puno vrem..
1.305,72 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani  za zaštitu vida. Preporučuje se kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i pojačane izloženosti UV zracima, kod rada pri nedovoljnom osvetljenju, kod makularne degeneracije i katarakte.Sastav: FloraGLO® lutein suspenzija 35 mg, lutein 7 mg, zeaksantin 0,3 mg, vitam..
920,84 RSD
Brend: DIETPHARM
Dodatak ishrani namenjen za zaštitu očiju i očuvanje funkcije vida. Namenjen je osobama kod slabljenja vida, kod dugotrajnog naprezanja očiju i pojačane izloženosti UV zracima , kod rada pri veštačkom ili nedovoljnom osvetljenju, dopuna luteina i vitamina E kod makularne degeneracije i očne katarakt..
1.361,45 RSD
Brend: MaxMedica
AstaMax meke želatinske kapsule su formulisane na bazi prirodnog antioksidansa - astaksantina, koji ispoljava kardioprotektivno, neuroprotektivno, antidijabetično, antikancerogeno, antiastmatično, okuloprotektivno, nefroprotektivno, gastroprotektivno i imunoprotektivno delovanje i na taj način dopri..
2.412,75 RSD 2.838,52 RSD
NATURAL WEALTH BETAKAROTEN - je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida.Namena:-za zdrav imuni sistem-za zdravu i lepu kožuNačin upotrebe: Jedna kap..
1.468,36 RSD
NATURAL WEALTH VITAMINI ZA OČI TABLETE - Vitamin А i cink doprinose održavanju normalnog vida. Cink, selen, bakar i vitamini C i  Е doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Namena:-za zdravlje očiju -osobama koje svakodnevno naprežu oči (npr. radom na računaru) Način upotrebe:&..
2.082,67 RSD
Neukron Ofta Mese je dijetetski suplement koji se primenjuje kao dodatak ishrani kod pacijenata sa glaukomom otvorenog ugla - tip povezan sa povećanim očnim pritiskom i gubitkom vidnog polja. Doprinosi zaštiti metabolizma i strukturi optičkog nerva kod pacijenata sa glaukomom. Citikolin (egzoge..
2.875,39 RSD
Brend: LUTE IN
Nutrof total je dodatak ishrani koji očima obezbeđuje unos hranljivih materija. Delovanje: Nutrof total vašim očima i celom organizmu obezbeđuje esencijalne vitamine i hranljive materije potrebne za održavanje oštrog vida. To su prvenstveno vitamini sa antioksidativnim svojstvima, lutein i..
1.425,46 RSD
Brend: MEDICODOMUS
OCULANTIN FORTE TABLETE - je dodatak ishrani namenjen za očuvanje zdravlja oka.Preporučuje se:-za zaštitu zdravlja oka-za prevenciju makularne degeneracije-za prevenciju nastanka katarakte-za prevenciju sindroma “suvog oka”-kod osoba koje često praktikuju noćnu vožnju i vožnju pri slaboj vidlji..
744,19 RSD
Brend: PharmaSwiss
Ocuvite Lutein plus sadrži neophodne antioksidantne vitamine (vitamine C i E), minerale (cink i selen), kao i Lutein i Zeaksantin. Doprinosi zdravoj ishrani oka. Dodatak ishrani, za prevenciju i zaštitu raznih oboljenja, kao što su srčana i neurološka oboljenja, kao i staračka očna oboljenja.Delovan..
1.784,16 RSD
Brend: OPTIMED
OptiNerve je dodatak ishrani sa neuroprotektivnim dejstvom namenjen osobama koje boluju od glaukoma (neurodegenerativnog oboljenja koje karakterišu ispadi u vidnom polju koji mogu progredirati do potpunog slepila). OptiNerve je snažan antioksidans - 100 puta jači od vitamina C a 25 puta od vitamina ..
1.059,84 RSD
ORTHOMOL AMD EXTRA je hrana za posebne medicinske namene za tretman starosne degeneracije makule. Način upotrebe: uzeti jednu kapsulu na dan, sa malo tečnosti, za vreme ili posle jelaSastav: vitamin E 67 mg alfa-TE°°°, vitamin C 125 mg, natrijum 0,6 mg, cink 6,3 mg, bakar 0,5 mg, zeaksantin 2,5 mg, ..
5.485,25 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 26 (2 strana)