Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON

JAMIESON
Brend: JAMIESON
Jamieson Cranberry Complex je dodatak ishrani koji predstavlja visoko koncentrovani kompleks ekstrakta brusnice sa D-manozom, koji se preporučuje kod simptoma kao što su bol, pečenje i nelagodnost u urinarnom traktu kod žena, naročito u letnjem periodu. * Kompleks je bezbedan za dugotrajnu i kontinu..
2.013,89 RSD
Brend: JAMIESON
Digestive Enzymes je dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju enzima biljnog porekla namenjen kao podrška zdravom varenju proteina, masti, ugljenih hidrata, vlakana, celuloze i mlečnih proizvoda. * Jedinstvena formula koja sadrži alfa-amilazu, bromelain, celulazu, laktazu, lipazu i papain dobijena je..
1.861,81 RSD
Brend: JAMIESON
Energy Spray je brzodelujući vitamin B12 u spreju koji sadrži 500 mcg po dozi. Vitamin B12 je neophodan za normalno funkcionisanje nervnih ćelija, sintezu DNK i formiranje crvenih krvnih zrnaca. Takođe, snižava nivo homocisteina koji povećeva rizik od srčanih oboljenja. Vitamin B12 neophodan je i za..
1.975,05 RSD
Brend: JAMIESON
Folic Acid je dodatak ishrani koji sadrži folnu kiselina ili vitamin B9, koja je važna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje. Pre-natalni nutrijent za žene u generativnom periodu.* Sprečava razdražljivost, umor, depresiju, nesanicu. * Važan je za sintezu DNK, i za funk..
1.273,23 RSD
Brend: JAMIESON
Joint Relief je dodatak ishrani koji se preporučuje za bolove i ukočenost u zglobovima, smanjuje potrebu za antireumaticima i poboljšava svakodnevno funkcionisanje.* Prirodno rešenje za oslobađanje od bola u zglobovima uz pomoć patentiranog Meriva® kompleksa sa kurkuminom i ekstraktom đumbira i tamj..
3.531,14 RSD
Brend: JAMIESON
Lutein-Z 10mg je dodatak ishrani sa luteinom, zeaksantinom, i biljnim ekstraktima koji čuva i poboljšava zdravlje očiju.* Lutein je žuto obojeni liposolubilni pigment iz grupe ksantofilnih karotenoida. U prirodi se nalazi u biljkama, algama i nekim mikroorganizmima, kao slobodan ili u obliku estara.*..
1.513,46 RSD
Brend: JAMIESON
Omega 3-6-9 je dodatak ishrani koji sadrži omega-3, omega-6 i omega-9 masne kiseline i vitamin E. Kompleks omega-3, omega-6 i omega-9 masnih kiselina se dobija iz svežih, čistih, hladno ceđenih ulja semena lana i boraga kao i ribljeg ulja. Riblje ulje u ovom proizvodu je prečišćeno finim procesom mo..
1.688,93 RSD
Brend: JAMIESON
Prenatal je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina i minerala ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama i dojiljama. * Sadrži optimizovanu kombinaciju vitamina A, D, C, E i kompleksa vitamina B uz minerale i oligoelemente kalcijum, hrom, bakar, gvožđe, jod, magnezijum, mangan i cin..
1.354,04 RSD
Brend: JAMIESON
Resveratrol je dodatak ishrani na bazi ekstrakta crvenog vina i semena grožđa, koji predstavlja izvor resveratrola i oligomernih proantocijanidina. U jednoj kapsuli sadrži resveratrol u ekvivalentnoj dozi kao 6 čaša crnog vina, a bez štetnih efekata alkohola i suvišnih kalorija. * Sadrži kombinaciju..
2.743,95 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 100mcg je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno funkc..
893,35 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 50mcg  je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno ..
708,69 RSD
Brend: JAMIESON
Sleep Spray je dodatak ishrani koji omogućava oslobađanje 1 mg melatonina u jednoj sekundi. Melatonin može ublažiti efekte promene vremenskih zona („jet lag”), regulisati cikluse sna i budnosti. Sprej je inovativna forma koja pruža komfor u svakodnevnom korišćenju i posebno je značajna u slučaju pot..
1.453,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)