Apoteka Janković
Korpa

JAMIESON

JAMIESON
Brend: JAMIESON
Folic Acid Jamieson, folna kiselina ili vitamin B9, je važna za normalno funkcionisanje mozga, za mentalno i emocionalno zdravlje. Sprečava razdražljivost, umor, depresiju, nesanicu. Važna je za sintezu DNK, i za funkcionisanje svake ćelije u organizmu. Značajnu ulogu ima u eritropoezi (stvaranju cr..
1.112,56 RSD
Brend: JAMIESON
Jamieson Omega 3,6 i 9 je kompletan izvor omega 3,6 i 9 esencijalnih masnih kiselina dobijenih iz svežih, čisto hladno ceđenih ulja organskog lana, boražine i ribljih ulja dobijenih od riba iz dubokih voda. Pruža prirodnu antiinflamatornu podršku za zdravlje srca i za pravilno funkcionisanje mozga.D..
1.766,17 RSD
Brend: JAMIESON
Super Calcium + Vitamin D Jamieson obezbeđuje maksimalne koncentracije kalcijuma koje se mogu osloboditi i iskoristiti u organizmu zahvaljujući prisustvu vitamina D koji poboljšava njegovu apsorpciju.Kalcijum je jedan od najvažnijih minerala koji pomaže rast i zdravlje kostiju i zuba, funkcionisanje..
1.249,34 RSD
Brend: JAMIESON
Vitamin C Timed Release Jamieson, je prirodan izvor vitamina C sa takvom formulom koja omogućava kontinuirano oslobađanje vitamina C tokom celog dana. Specijalnim postupkom mikroinkapsuliranja obezbeđeno je postepeno oslobađanje vitamina C.Vitamin C je snažan antioksidans koji pomaže da se uklone to..
1.680,91 RSD
Brend: JAMIESON
Jamiesom vitamin C za žvakanje sa ukusom narandže. Vitamin C kao aktivni antioksidans učestvuje u brojnim biohemijskim procesima putem kojih pozitivno utiče na imuni sistem odnosno otpornost organizma. Ublažava štetno delovanje slobodnih radikala i mnogih alergena iz okoline na ljudski organiza..
1.303,54 RSD
Brend: JAMIESON
JAMIESON BABY-D 400IU - Glavna uloga D vitamina je u održavanju konstantne koncentracije kalcijuma i fosfata u krvnoj plazmi. On podstiče apsorpciju ovih minerala iz sistema organa za varenje, te doprinosi jačanju kostiju, zdravlju zuba, što je naročito važno kod dece.Takodje je značajan za pra..
1.274,58 RSD
Brend: JAMIESON
Jamieson Omega 3 kompleks- mešavina Ulja divljeg lososa sa ribljim uljima je PREMIUM formula koja pruža odličan izvor Omega 3 masnih kiselina, EPA i DHA, za podršku pravilnog funkcionisanja mozga i zdravlja srca.Delovanje: -Doprinosi pravilnom funkcionisanju mozga i nervnih ćelija-Podržava zdravlje ..
1.405,79 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)