Apoteka Janković
Korpa

Bubrezi i mokraćni putevi

Bubrezi i mokraćni putevi
Brend: ALIVIT PHARM
FRESH GARLIC ALISEPT kapsule sadrže biljke koje se preporučuju za ublažavanje tegoba kod upala i bakterijskih infekcija urinarnog trakta, a mogu se koristiti i kao prevencija kod osoba sklonih čestim urinarnim infekciijama. Uljani ekstrakti lukovice belog luka, herbe origana, ploda drena i ploda bru..
1.565,10 RSD 1.739,00 RSD
Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čajem i deluje kao prirodni antibiotik. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći. Delovanje: Ovaj antioksidant je bogat bioflavonoidima. Dobar je u borbi protiv bakterije..
205,64 RSD
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
544,32 RSD
Ave brusnica Active je dodatak ishrani koji sprečava prianjanje bakterija za zidove sluznice u organizmu, pa se koristi kod urinarnih infekcija, sprečava razvoj bakterija u urinarnom traktu, bešici i bubrezima. * Sadrži ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon) 250mg u jednoj kapsuli.* Potvrđeno je ..
804,96 RSD
Belluro Forte je dodatak ishrani namenjen zdravlju urinarnog trakta žena i muškaraca na bazi ekstrakata uve, kurkuruzne svile i cinka koji deluje uroantiseptički i anitmikrobno.* Indikacije:- Nekomplikovane infekcije urinarnog trakta- Uretritis- Cistitis- Prostatitis- PijelonefritisNačin upotrebe Be..
2.317,68 RSD
Bio-Kult Pro-Cyan doprinosi uspostavljanju normalne ravnoteže crevne mikroflore u cilju održavanja zdravog urinarnog trakta.Delovanje: Bio-Kult® Pro-Cyan® kapsule sadrže 2 soja probiotskih kultura, ekstrakt brusnice i vitamin A, koji zajednički deluju tako što pomažu organizmu da održi normalan..
2.024,64 RSD
BIOFEMINN je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju pažljivo odabranih korisnih bakterija Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus plantarum i Bifidobacterium animalis subsp. lactis, koji doprinose uspostavljanju i održavanju optimalne vaginalne mikroflore, zaštiti urinarnog i probavnog sistema, kao..
1.017,45 RSD 1.271,81 RSD
ČAJ BR.12 se koristi kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja i na sprečavanje formiranja pe..
353,46 RSD
ČAJ BR.14 se preporučuje za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutnih kod upale mokraćnih kanala i bešike. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na izmokravanje, čime se ne remeti balans elektrolita. Takođe, prisutni aktivni sastojci..
325,43 RSD
ČAJ BR.16 se preporučuje kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičkim efektom povol..
408,24 RSD
ČAJ BR.18 se preporučuje za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija i upale mokraćne bešike. Jedinjenja sa spaz..
408,24 RSD
ČAJ BR.25 se preporučuje deci, kod problema sa noćnim mokrenjem. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na nervni sistem, doprinose ublažavanju strahova i uznemirenosti. Takođe, svojim protivupalnim i antiseptičnim efektom povoljno deluju na eventualnu ir..
327,32 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 86 (8 strana)