Apoteka Janković
Korpa

Bubrezi i mokraćni putevi

Bubrezi i mokraćni putevi
Čaj od brusnice sadrži sušeni plod brusnice u kombinaciji sa Amer čajem i deluje kao prirodni antibiotik. Plod brusnice dokazano ostvaruje povoljan uticaj kod urinarnih infekcija i prisustva bakterija u mokraći. Delovanje: Ovaj atioksidant je bogat bioflavonoidima. Dobar je u borbi protiv bakterije ..
207,29 RSD
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
466,72 RSD
Bio-Kult Pro-Cyan doprinosi uspostavljanju normalne ravnoteže crevne mikroflore u cilju održavanja zdravog urinarnog trakta.Delovanje: Bio-Kult® Pro-Cyan® kapsule sadrže 2 soja probiotskih kultura, ekstrakt brusnice i vitamin A, koji zajednički deluju tako što pomažu organizmu da održi normalan..
1.758,25 RSD
ČAJ BR.12 se koristi kao preventiva ili u slučaju bolova, grčeva i otežanog mokrenja usled prisustva kamena ili peska u bubregu. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim diuretičnim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja i na sprečavanje formiranja pe..
287,76 RSD
ČAJ BR.14 se preporučuje za olakšanje izmokravanja i ublažavanje bolova i grčeva prisutnih kod upale mokraćnih kanala i bešike. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na izmokravanje, čime se ne remeti balans elektrolita. Takođe, prisutni aktivni sastojci..
238,66 RSD
ČAJ BR.16 se preporučuje kod bolova i grčeva usled upale bubrega kao i za olakšavanje izmokravanja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija urinarnog sistema, takođe, svojim diuretičkim efektom povol..
294,28 RSD
ČAJ BR.18 se preporučuje za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) u mokraćnoj bešici. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine svojim antimikrobnim dejstvom deluju na uzročnike bakterijskih infekcija i upale mokraćne bešike. Jedinjenja sa spaz..
299,18 RSD
ČAJ BR.25 se preporučuje deci, kod problema sa noćnim mokrenjem. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine povoljno deluju na nervni sistem, doprinose ublažavanju strahova i uznemirenosti. Takođe, svojim protivupalnim i antiseptičnim efektom povoljno deluju na eventualnu ir..
287,76 RSD
ČAJ BR.46 se preporučuje za olakšavanje izmokravanja i ublažavanje tegoba (bolova i grčeva) izazvanih upalom mokraćnih kanala. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ČAJA BR.46 svojim diuretičlim efektom povoljno deluju na olakšanje izmokravanja, a antimikrobnim dejstvom deluju na uzro..
310,60 RSD
ČAJ BR.84 se preporučuje za ublažavanje tegoba kod bakterijskih infekcija mokraćne bešike i mokraćnih kanala. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine  deluju antimikrobno na bakterije koje izazivaju infekcije urinarnog sistema, takođe, deluju diuretički – podstiču iz..
330,38 RSD
ČAJ BREZE se koristi za olakšavanje izmokravanja i kod upale i infekcije mokraćnih kanala, u kombinaciji sa drugim uroantisepticima i diureticima i za sprečavanje formiranja peska u bubrezima. Način primene: supenu kašiku lista breze preliti sa 200ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji ..
121,04 RSD
Čaj brusnica se koristi kod infekcija mokraćnih puteva izazvanih bakterijom Escherichia coli i kod želudačnih tegoba izazvanih bakterijom Helicobacter pilory. Način upotrebe: Jednu supenu kašiku čaja preliti sa 2dl proključale vode i ostaviti poklopljeno 10 minuta. Čaj se uzima 3-4 puta dn..
463,54 RSD
ČAJ ČIČAK se koristi za pospešivanje izlučivanja mokraće, kod reumatskog artritisa, gihta, anoreksije, kožnih osipa, ekcema i psorijaze. Način primene: jednu kašičicu usitnjenog korena čička preliti sa oko 200 ml hladne vode, kratko prokuvati, sud poklopiti i posle 10 minuta procediti. Piti nekoliko..
138,17 RSD
ČAJ KLEKE se preporučuje za pospešenje izlučivanja mokraće povećanjem glomerularne filtracije. Način primene: kafenu kašiku ploda kleke preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Procediti i piti tri puta dnevno po šolju čaja.Napomena: ne sme se koristiti kod ..
137,03 RSD
Brend: EMPIRA
Čaj Kopriva list se koristi kod infekcija urinarnog trakta kao sredstvo za ublažavanje tegoba, antihemoragik, hipoglikemik i kao diuretik pospešuje eliminaciju tečnosti. Način upotrebe: Supenu kašiku lista koprive preliti šoljom (200 ml) hladne vode i zagrejati do ključanja. Sud poklopiti i ostaviti..
113,49 RSD
ČAJ KUKURUZNA SVILA olakšava izlučivanje mokraće pa se koristi kod upale bešike, prostate, infekcija mokraćnih kanala i kod noćnog mokrenja. Način primene: jednu kafenu kašiku kukuruzne svile preliti šoljom (200 ml) hladne vode i zagrejati da proključa. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. P..
85,64 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 63 (4 strana)