Apoteka Janković
Korpa

AVE PHARMACEUTICALS

AVE PHARMACEUTICALS
Ave brusnica Active je dodatak ishrani koji sprečava prianjanje bakterija za zidove sluznice u organizmu, pa se koristi kod urinarnih infekcija, sprečava razvoj bakterija u urinarnom traktu, bešici i bubrezima. * Sadrži ekstrakt brusnice (Vaccinium macrocarpon) 250mg u jednoj kapsuli.* Potvrđeno je ..
767,81 RSD
Ave Calamina Cream je dermatološki testirana krema, bez parabena, alkohola i konzervansa, bezbedna za upotrebu kod dece i trudnica sa širokim spektrom delovanja:*  ublažava svrab* deluje pozitivno na kožna oboljenja kao što su psorijaza i ekcem* ubrzava zarastanje rana* ublažava bore i strije* ..
1.362,24 RSD
Ave Immuno Protect Complex je dodatak ishrani koji je namenjen jačanju imuniteta i povećanju otpornosti organizma. Pogodno za upotrebu kod osoba sa dijabetesom.Način upotrebe: Popiti jednu kapsulu dnevno.Sastav: Vitamin D3 (holekalciferol) 50μg (2000IU), Cink (cink-glukonat) 15mg, Vitamin B12 (cijan..
1.537,92 RSD
AVE TOTAL KIDS je tečni dodatak ishrani koji se koristi od PRVOG DANA ŽIVOTA, a sadrži devet najvažnijih vitamina uključenih u regulaciju mnogih biohemijskih procesa u telu, u metabolizam ugljenih hidrata, proteina i masti i u funkcionisanju nervnog sistema. * Vitamin B1, B2, B6, B12 i pantotenska k..
631,58 RSD
Ave+Zb prostatan je dodatak ishrani koji sadrži ekstrakt semena bundeve i cink - poboljšava reproduktivnu sposobnost muškarca i pomaže kod stanja sa učestalim mokrenjem (dokazano je da se od 3 noćna mokrenja broj smanjuje na jedno noćno mokrenje ).Način upotrebe: 1 tableta dnevno posle obroka.Pakova..
854,50 RSD
Aveflex je dodatak ishrani koji ublažava bolove, otoke i ukočenost u zglobovima i mišićima.* Izuzetno efikasan kod povreda zglobova i ligamenata. Sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju i bol i povećava pokretljivost zglobova. * Glukozamin sulfat doprinosi formiranju i ..
1.040,40 RSD
Ave-vit-B complex je dodatak ishrani koji se koristi kod bolova duž jednog ili više nerava (neuralgija, išijalgija), prateće inflamacije nekoliko perifernih nerava (polineuritis, posebno kod alkoholnog polineuritisa ), kožnih inflamacija, inflamacije mukozne membrane usne duplje i jezika i mučnine z..
421,06 RSD
Aveflex STRONG je dodatak ishrani koji pruža pordšku lokomotornom sistemu - ublažava bolne pokrete. * Glukozamin sulfat doprinosi formiranju i obnavljanju zglobne hrskavice, sprečava njenu degradaciju, čime smanjuje inflamaciju i bol.* Hondroitin sulfat učestvuje u izgradnji hrskavice i istovremeno ..
1.548,00 RSD
Aveintima plus gel sadrži pravilno izbalasiranu mešavinu biljnih ekstrakata koji:* Eliminiše neprijatan svrab i bol usled vaginalnih infekcija;* Uklanja simptome kandidijaze;* Ublažava tegobe izazvane genitalnim herpesom;* Smanjuje pojačan sekret;* Otklanja simptome leukoreje;* Sprečava narušuvanje ..
359,14 RSD
Avemalina je dodatak ishrani koji je naročito efkasan u ublažavanju menstrualnih grčeva, simptoma PMS-a i regulisanju menstrualnog ciklusa. Sprečava obilno krvarenje tokom ciklusa.* Deluje umirujuće na organe za varenje, smanjuje mučninu i povraćanje. Može se piti pre, u toku trudnoće i nakon porođa..
495,36 RSD
AvePanthenol krem-gel 7% je krem-gel koji pruža prijatan osećaj hlađenja kože i pogodan je za svakodnevnu negu svih tipova kože.* Nanosi se brzo i dobro apsorbuje.* Sadrži jedinstvenu formulu sa veoma visokom koncentracijom efikasnih aktivnih sastojaka: D- panthenol 10%, Aloe vera, neven i vitamini ..
346,75 RSD
AvePanthenol PREMIUM 10% je krem-gel koji pruža prijatan osećaj hlađenja kože i pogodan je za svakodnevnu negu svih tipova kože.* Nanosi se brzo i dobro apsorbuje. * Sadrži jedinstvenu formulu sa veoma visokom koncentracijom efikasnih aktivnih sastojaka: D- panthenol 10%, Aloe vera, neven i vitamini..
396,29 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)