Apoteka Janković
Korpa

AVE PHARMACEUTICALS

AVE PHARMACEUTICALS
AVE-FLASTER je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u ap..
0,00 RSD
Preparat sadrži glukozamin sulfat, hondroitin sulfat, hijaluronsku kiselinu i vitamin E. Ublažava bolove, otoke i ukočenost u zglobovima i mišićima. Izuzetno efikasan kod povreda zglobova i ligamenata. Sprečava degradaciju hrskavice u zglobovima čime smanjuje inflamaciju i bol i povećava pokretljivo..
970,62 RSD
Aveintima plus su vaginalete sa 6 biljaka. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstarkti ovih biljaka ispoljavaju antimiktobno, antiseptično, adrstingento i antiflogističko dejstvo. Time se ublažavaju upale različitog porekla, obnavlja se sluzokoža vagine i grlića m..
363,31 RSD
Aveintima vaginalete sadrže ekstrakt kantariona (hyperici extractum fluidum oleosum ) 30% u masnoj podlozi. Na temperaturi tela, podloga se topi i oslobađa ekstrakt kantariona kao aktivni princip.Namena:- kod bakterijskih, virusnih i gljiičnih infekcija- kod održavanju vaginalne higijene- otklanja s..
359,14 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)