Apoteka Janković
Korpa

Bebi čajevi

Bebi čajevi
BABY INSTANT ČAJ 150G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutos..
522,29 RSD
BABY INSTANT ČAJ KESICE A5
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost.&nb..
254,45 RSD
BIBILIBI INSTANT ČAJ 5G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: GALENIKA
BIBILIBI INSTANT ČAJ za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može koristiti od 2-3 nedelje..
185,76 RSD
ČAJ BELI SLEZ KOREN 50G JP ČAJ BELI SLEZ KOREN 50G JP
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
ČAJ BELI SLEZ se u narodnoj medicini koristi za smirenje suvog, nadražajnog kašlja, za oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa.Način primene: jednu supenu kašiku iseckanog korena preliti sa 200 ml predhodno prokuvane i ohlađene vode i uz povremeno mućkanje ostaviti 30-60 minuta, a zatim proced..
336,41 RSD
ČAJ PLOD MORAČA 80G JP ČAJ PLOD MORAČA 80G JP
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
ČAJ MORAČA se koristi za ublažavanje grčeva u pedijatriji, kod nadutosti, za eliminisanje gasova, kao antiseptik, za razređenje sluzi kod kašlja. Način primene: kafenu kašiku usitnjenog ploda morača preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-15 min. Procediti i piti dve do..
122,43 RSD
HUMANA INSTANT ČAJ KOMORAČ I KIM 200G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML -10 %
Brend: HUMANA
Humana čaj od komorača i kima,na  bazi mešavine biljnih ekstrakata komorača i kima, etarskog ulja komorača i inulina, namenjen za malu decu i bebe starije od 4 meseca.  Napravljen od kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Napitak koji se pripremi je blag i može se korist..
782,23 RSD 869,14 RSD
PLANTAX INSTANT ČAJ 5G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: IVA FARM
Plantax čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: 1 kesica čaja (5g) se rastvara u 50-100ml prokuvane mlake vode, promućkati, dati detetu da popije ili ga pojiti tokom celog dana. Odrasli i deca od 4-11god mogu popiti 2-4 kesice dnevno. Mala deca i bebe samo p..
81,64 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)