Apoteka Janković
Korpa

Bebi čajevi

Bebi čajevi
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutos..
511,06 RSD
Brend: MINT PHARM
Baby čaj sadrži ekstrakt ploda komorača proizvedenog po GRAS standardima koje propisuje Agencija za bezbednost hrane i lekova iz SAD. Grčevi kod beba predstavljaju reakciju na bol i fiziološku pojavu zbog koje dete plače i grči noge. Komorač doprinosi opuštanju sluznice creva i smanjuje nadutost.&nb..
248,98 RSD
Brend: GALENIKA
BIBILIBI INSTANT ČAJ za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može koristiti od 2-3 nedelje..
187,92 RSD
ČAJ BELI SLEZ se u narodnoj medicini koristi za smirenje suvog, nadražajnog kašlja, za oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa.Način primene: jednu supenu kašiku iseckanog korena preliti sa 200 ml predhodno prokuvane i ohlađene vode i uz povremeno mućkanje ostaviti 30-60 minuta, a zatim proced..
266,62 RSD
ČAJ MORAČA se koristi za ublažavanje grčeva u pedijatriji, kod nadutosti, za eliminisanje gasova, kao antiseptik, za razređenje sluzi kod kašlja. Način primene: kafenu kašiku usitnjenog ploda morača preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10-15 min. Procediti i piti dve do..
122,43 RSD
Brend: HUMANA
Humana čaj od komorača i kima,na  bazi mešavine biljnih ekstrakata komorača i kima, etarskog ulja komorača i inulina, namenjen za malu decu i bebe starije od 4 meseca.  Napravljen od kvalitetnih i pažljivo odabranih plodova komorača i kima. Napitak koji se pripremi je blag i može se korist..
745,01 RSD 827,79 RSD
Brend: IVA FARM
Plantax čaj za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: 1 kesica čaja (5g) se rastvara u 50-100ml prokuvane mlake vode, promućkati, dati detetu da popije ili ga pojiti tokom celog dana. Odrasli i deca od 4-11god mogu popiti 2-4 kesice dnevno. Mala deca i bebe samo p..
69,98 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)