Apoteka Janković
Korpa

Sokovi

Rabenhorst sok multivitaminski antioksidant je prirodni, ručno izrađeni sok od devet pažljivo odabranih plodova uz vitamin C.* Bez dodatog šećera - voćni sok prirodno sadrži sopstveni šećer.* Sok od crvenog grožđa, sok od jabuke, sok od crne ribizle, sok od aronije, pire od acerole, sok od bobica zo..
474,16 RSD
Rabenhorst sok multivitaminski sa pšeničnom travom je prirodni, ručno izrađeni sok * Uživajte u ovom ukusnom, harmonično sastavljenom soku od mlade pšenične trave, sa ekstraktom zelenog čaja, sokom od jabuke, agavinim sirupom, limunovim sokom i mikro algom spirulinom. Sadržaj voća: 25% min* Ako se o..
538,57 RSD
Rabenhorst sok od ananasa je prirodni, ručno izrađeni 100% čisti sok.* Egzotični sok od ananasa je svež i aromatičan, a plemenita slatkoća dolazi isključivo od voća ananasa sa pažljivo odabranih plantaža u idealnim uslovima.* Ubrani ananas se nežno presuje u zemlji porekla i flašira u Rabenhorstu. *..
470,94 RSD
Rabenhorst sok od cvekle je prirodni, ručno izrađeni sok od cvekle s dodatkom soka limuna - 100% čist sok.* Bez dodatog šećera - cvekla prirodno sadrži sopstveni šećer.* Pažljivom obradom povrća zadržavaju se svi nutrijenti u ovom ukusnom soku. * Cvekla je prirodno bogata kalijumom - doprinosi održa..
407,97 RSD
Rabenhorst sok od šljive je prirodni, ručno izrađeni sok.* Voćni sok od ekstrakta suve šljive, 97%. Pažljivo odabrane šljive odmah nakon branja, bez upotrebe sumpora, suše se, hladno presuju i pune u pogonima Rabenhorsta, gde nastaje nežan napitak punog voćnog ukusa.* Sok od šljive može koristiti ka..
470,81 RSD
Rabenhorst organski voćni napitak od šargarepeNamena:- smanjuje rizik od moždanog udara- štiti vid- podstiče probavu i rad jetre- čuva zdravlje srca i krvnih žila- jača imunitet- poboljšava izgled kože- čisti organizamNačin upotrebe:  100 ml/danPakovanje: 750ml..
418,40 RSD
Rabenhorst sok za imuni sistem je prirodni, ručno izrađeni sok od raznog voća sa vitaminom C - 100% čisti sok. Napravljen od  sočnih jabuka, sazrelog manga, i dragocenih acerola trešanja uz cink i vitamin C koji doprinose normalnoj imunološkoj funkciji. * Sok od jabuke, pire manga, pire jabuke,..
518,60 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)