Apoteka Janković
Korpa

Sapuni

Sapuni
Biočaga sapun za lice i telo je namenjen za negu suve, osetljive kože lica i tela sa mirisnim notama etarskog ulja sibirskog bora, arganovim uljem i ekstraktom čage.Sapun dobro peni, blago čisti i ne iritira kožu, čini kožu mekom i glatkom, ne izaziva alergije, poseduje antimikrobno dejstvo, idealan..
160,00 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Aloe Vera sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanj..
100,78 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Classic sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje: 90g..
106,55 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Kamilica sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi kamilice koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje:..
91,43 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Pink Punch sapun predstavlja antibakterijski sapun koji pomaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje: 90g..
91,17 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard tečni antibakterijski sapun za pranje ruku sa Germshild tehnologijom. Kada dodjete u kontakt sa bacilima, oni se umnožavaju na vašoj koži, dok se svaki bacil duplira na svakih nekoliko minuta.Srećom, Safeguard, sa novom GermShield+ tehnologijom, ne samo da uklanja bakterije sa vaše kože pr..
238,61 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard tečni antibakterijski sapun za pranje ruku sa Germshild tehnologijom. Kada dodjete u kontakt sa bacilima, oni se umnožavaju na vašoj koži, dok se svaki bacil duplira na svakih nekoliko minuta.Srećom, Safeguard, sa novom GermShield+ tehnologijom, ne samo da uklanja bakterije sa vaše ko..
238,62 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja tečni sapun Čaj sa cimetom je blagi tečni kremasti sapun koji nežno čisti i obezbeđuje odgovarajuću higijenu ruku. - Formula neguje kožu, ostavljajući ruke mekim, čistim i božanstvenog mirisa. - Nežno uklanja nečistoće i neutrališe neprijatne mirise, uključujući mirise iz kuhinje.- Lako se isp..
388,80 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja tečni sapun za ruke Grejpfrut sa zelenom nanom je blagi tečni kremasti sapun koji nežno čisti i obezbeđuje odgovarajuću higijenu ruku.- Formula neguje kožu, ostavljajući ruke mekim, čistim i božanstvenog mirisa.- Nežno uklanja nečistoće i neutrališe neprijatne mirise, uključujući mirise iz kuh..
388,80 RSD
Brend: ZIAJA
Ziaja tečni sapun za ruke Tamarind sa zelenom pomorandžom je blagi tečni kremasti sapun koji nežno čisti i obezbeđuje odgovarajuću higijenu ruku.- Formula neguje kožu, ostavljajući ruke mekim, čistim i božanstvenog mirisa.- Nežno uklanja nečistoće i neutrališe neprijatne mirise, uključujući mirise i..
388,80 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)