Apoteka Janković
Korpa

Sapuni

Sapuni
Brend: BAIKAL PHARM
Biočaga sapun za lice i telo je namenjen za negu suve, osetljive kože lica i tela sa mirisnim notama etarskog ulja sibirskog bora, arganovim uljem i ekstraktom čage.Sapun dobro peni, blago čisti i ne iritira kožu, čini kožu mekom i glatkom, ne izaziva alergije, poseduje antimikrobno dejstvo, idealan..
160,00 RSD
Brend: NEVENA
EGO antibakterijski Deo sapun sadrži visokoefikasnu antibakterijsku komponentu koja pruža pouzdanu i dugotrajnu zaštitu od neželjenih mirisa i čini da se osećate sveže i čisto tokom celog dana. Ne narušava prirodnu ravnotežu zaštitnog hodrolipidnog sloja kože. Ego antobakterijski sapun ne isušuje ko..
91,24 RSD
Brend: NIVEA
Nivea sapun Cream Care je negujući sapun sa hidrirajućim svojstvima NIVEA originalne kreme, blago čisti kožu. Dopustite da svilenkasta pena i jedinstveni NIVEA miris obaviju vaše telo pružajući osećaj intenzivno hidrirane i glatke kože.Način upotrebe: Naneti na vlažnu kožu tela. Zapeniti. Isprati vo..
79,00 RSD
Brend: NIVEA
Nivea sapun Creme Soft je negujući sapun obogaćen uljem badema, koji nežno čisti vašu kožu, čineći je mekom i ostavljajući prijatnu mirisnu notu.Način upotrebe: Naneti na mokru kožu tela. Zapeniti. Isprati vodom.Sastav: Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Water, Glycerin, Parfum, Simmondsia Chinensis ..
79,00 RSD
Brend: NIVEA
Nivea sapun Lemongrass&Oil je blagi sapun jedinstvene kombinacije negujućih ulja i osvežavajućeg mirisa lišća limuna. On neguje vaše ruke i štiti ih od isušivanja. Za vidljivo nežniju i mekšu kožu, svakoga dana. Sada sa novom Hidra IQ tehnologijom za još nežniju kožu. pH odgovara koži.Način upot..
79,00 RSD
Brend: NIVEA
Nivea sapun med i ulje je kremasti sapun s prirodnim medom i negujućim uljem jojobe koji nežno čisti i neguje vašu kožu. Ugodite svojoj koži – svakog dana.Način upotrebe: Naneti na vlažnu kožu tela. Zapeniti. Isprati vodom.Sastav: Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua, Glycerin, Parfum, Simmondsia ..
79,00 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Aloe Vera sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi aloe vere koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanj..
265,56 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Classic sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje: 90g..
96,31 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Kamilica sapun predstavlja antibakterijski sapun koji promaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu na bazi kamilice koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje:..
96,31 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard Pink Punch sapun predstavlja antibakterijski sapun koji pomaže Vašoj koži da ostane meka, nežna i čista tokom celog dana.Ovaj jedinstveni proizvod ima specijalnu formulu koja pomaže u uništavanju 99% bakterija na Vašoj koži, čineći je beksprekorno čisto i mekanom.Pakovanje: 90g..
96,31 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard tečni antibakterijski sapun za pranje ruku sa Germshild tehnologijom. Kada dodjete u kontakt sa bacilima, oni se umnožavaju na vašoj koži, dok se svaki bacil duplira na svakih nekoliko minuta.Srećom, Safeguard, sa novom GermShield+ tehnologijom, ne samo da uklanja bakterije sa vaše kože pr..
238,61 RSD
Brend: SAFEGUARD
Safeguard tečni antibakterijski sapun za pranje ruku sa Germshild tehnologijom. Kada dodjete u kontakt sa bacilima, oni se umnožavaju na vašoj koži, dok se svaki bacil duplira na svakih nekoliko minuta.Srećom, Safeguard, sa novom GermShield+ tehnologijom, ne samo da uklanja bakterije sa vaše ko..
265,56 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)