Apoteka Janković
Korpa

Dove

Brend: Dove
Dove SET 2 kupka+losion+deo sadrži Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje 250ml, Dove Purely Pampering Shea Butter losion za telo 400ml i Dove Invisible Dry antiperspirant u spreju 150ml.Dove Purely Pampering Shea Butter hranljivi krem gel za tuširanje - ugodite svojim čul..
1.190,99 RSD
DOVE ACAI WATERLILLY ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Acai Waterlilly antiperspirant u spreju obezbeđuje dugotrajnu svežinu i osećaj svježine koji traje do 48 sati.* Obogaćen je s ¼ hidratantne kreme koja dokazano pruža predivnu i meku kožu ispod pazuha. Nežan miris acai bobica i lotosovog cveta pomaže da se osećate sveže i čisto ceo dan. Savršen ..
299,99 RSD
DOVE ALOE VERA & ROSE WATER ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Aloe vera&Rose Water antiperspirant u spreju sa svežim, cvetnim mirisom ružine vodice i aloe vere koji okrepljuje čula i ostavlja kožu čistom.* Formulisan sa jednom četvrtinom hidratantne kreme, koja hidrira i neguje osetljivu kožu vaših pazuha istovremeno pružajući zaštitu od neprijatnog m..
299,99 RSD
DOVE APPLE&WHITE TEA ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Apple&White tea antiperspirant u spreju pruža osvježavajući miris i štiti vas od neprijatnih mirisa i znojenja i do 48 sati. Kombinacija Dove hidratantne kreme i formule bez alkohola daje vam izuzetnu negu pazuha.- Sadrži ¼ hidratantne kreme za meke i glatke pazuhe- Odmah se suši za čistiji..
299,99 RSD
DOVE AWAKENING RITUAL ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Awakening ritual antiperspirant u spreju oduševljava čula mirisom zelenog čaja i japanske trešnje. Antiperspirant sadrži 1/4 hidratantne kreme, zahvaljujući kojoj obezbeđuje izuzetnu mekoću kože ispod ruku. Pomaže vam da se osećate sveže do 48 sati.Način upotrebe Dove Awakening ritual antipersp..
299,99 RSD
DOVE BEAUTY FINISH ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Beauty Finish antiperspirant u spreju sa svojim dugotrajnim antiperspirantnim dejstvom, ovaj Dove antiperspirant efikasno štiti od znoja tokom 48 sati, dok je i dalje nežan prema koži. Pomaže u smanjenju iritacije uzrokovane brijanjem, za udobniji osećaj ispod pazuha pri svakoj upotrebi. Hrani ..
299,99 RSD
DOVE CLASSIC ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Classic antiperspirant u spreju je efikasan antiperspirant koji vam pruža 48-časovnu zaštitu sa mirisom praškastog pamuka, i koji vam pomaže da se osećate prijatno i samopouzdano. Meka i nežna formula dezodoransa ne sadrži alkohol i obogaćena je prepoznatljivom ¼ hidratantnom kremom, koja deluj..
299,99 RSD
DOVE COCOA AND HIBISCUS ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Cocoa and Hibiscus antiperspirant u spreju pruža zaštitu od znojenja koja traje do 48 sati. Inspirisan dubinama afričke prašume, luksuzni sirovi kakao i aroma divljeg hibiskusa probudiće vaša čula i podići raspoloženje. * Obogaćen sa ¼ hidratantne kreme, Dove dezodorans ne funkcioniše samo kao ..
299,99 RSD
DOVE COCONUT AND JASMINE ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Coconut and Jasmine antiperspirant u spreju je obogaćen predivno toplim i egzotičnim mirisima kokosa i jasmina. Egzotični miris kokosa i slatki, umirujući miris jasmina prava su poslastica za vaša čula.* Blaga formula sa 0% alkohola u kombinaciji sa Dove-ovom jedinstvenom ¼ hidratantnom kremom ..
299,99 RSD
Brend: Dove
Dove Coconut losion za telo je losion koji hidrira i omekšava vašu kožu zahvaljujući bogatoj mešavini hranljive kreme sa kokosom i mlekom badema. Takođe sadrži jedinstveni DeepCare kompleks, mešavinu prirodnih hranljivih materija za kožu i bogatog esencijalnog ulja. Pogodan je za sve tipove kože. Za..
329,90 RSD
DOVE CUCUMBER & GREEN TEA ANTIPERSPIRANT U SPREJU 150ML
SUPER CENA
Brend: Dove
Dove Cucumber&Green tea antiperspirant u spreju sa svežim krastavcem i zelenim čajem uz 48-časovnu efikasnu zaštitu od znoja i neprijatnih mirisa, ostaćete osveženi i zaštićeni koliko god vam je potrebno.- Pomaže da se smanji iritacija uzrokovana brijanjem, ostavljajući kožu ispod pazuha glatkom..
299,99 RSD
Brend: Dove
Dove Fresh Touch gel za tuširanje kombinuje nežna sredstva za čišćenje sa prirodnim hranljivim sastojcima za kožu dajući mekšu i glađu kožu zahvaljujući NutriumMoisture tehnologiji. * Hrskavi, umirujući mirisi krastavca i zelenog čaja revitalizuju vaša čula.* Lagan, hidratantni osećaj i osvežavajuć..
389,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 62 (6 strana)