Apoteka Janković
Korpa

Jetra i žuč

Jetra i žuč
ČAJ ARTIČOKA se u narodnoj medicini koristi za snižavanje nivoa holesterola i lipida u krvi, olakšavanje lučenja žuči, poboljšanje funkcije jetre.Način primene: kafenu kašiku lista artičoke preliti šoljom (200 ml)  ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Procediti i piti tri..
141,60 RSD
ČAJ BR.13 se preporučuje za čišćenje (detoksikaciju) jetre posle dugotrajne medikamentozne terapije ili svakodnevne izloženosti toksičnim materijama, kod dugotrajne, preterane upotrebe alkohola i kao podrška fiziološkim funkcijama jetre. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne meš..
292,48 RSD
ČAJ BR.37 se preporučuje za olakšavanje varenja, eliminisanje gasova, regulisanje stolice, regulisanje lučenja žuči i ublažavanje nadimanja, grčeva i bolova u slučaju prisustva kamena u žučnoj kesi. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav čajne mešavine kod kamena u žučnoj kesi pokazuju..
287,76 RSD
ČAJ IVE se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita, olakšanje varenja i lučenja žuči i kao sredstvo za jačanje. Takođe se koristi u narodnoj medicini kod bolesti organa za varenje i disajnih organa. Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe trave ive preliti šoljom (200ml) ključ..
147,01 RSD
ČAJ LINCURE svojom gorčinom podstiče apetit i olakšava lučenje žuči.Način primene: pola kašičice usitnjenog korena preliti sa oko 150 ml ključale vode i posle 5-10 minuta procediti. Čaj piti tri puta dnevno obavezno pola ili sat vremena pre  jela.Pakovanje: 50g..
239,80 RSD
ČAJ MASLAČAK se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita i lučenja žuči. Podstiče izlučivanje mokraće, olakšava pražnjenje creva.  Koristi se kod upale žučne kese, kamena u žuči, poremećaja varenja, mišićnog reumatizma i kao sastojak u preparatima za lečenje virusnog hepatitisa.Način p..
192,98 RSD
ČAJ MASLAČAK se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita i lučenja žuči. Podstiče izlučivanje mokraće, olakšava pražnjenje creva.  Koristi se kod upale žučne kese, kamena u žuči, poremećaja varenja, mišićnog reumatizma i kao sastojak u preparatima za lečenje virusnog hepatitisa.Način p..
138,17 RSD
ČAJ OČAJNICA deluje na podsticanje apetita, podstiče lučenje žuči, olakšava varenje, olakšava iskašljavanje. U narodnoj medicini se koristi za regulisanje menstrualnog ciklusa i kod neplodnosti žena.Način primene:  jednu kafenu kašičicu herbe očajnice preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostav..
116,48 RSD
ČAJ PELEN se koristi kao aromatično gorko sredstvo za poboljšanje varenja, stimuliše i olakšava lučenje žuči i eliminisanje gasova.  Način primene: jednu kafenu kašičicu herbe pelena preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostaviti da stoji 10 minuta, procediti i piti 2-3 puta dnevno pre obroka...
113,05 RSD
ČAJ PODUBICE se koristi kod bolesti jetre i žuči, bubrega, kao sredstvo za izazivanje apetita. Način primene: jednu kafenu kašiku podubice preliti šoljom (200ml) ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta pa procediti. Piti 2-3 puta dnevno po šolju nezaslađenog čaja pre jela.Pakovanj..
116,47 RSD
ČAJ RUZMARIN se koristi kao sredstvo za ublaženje grčeva, stimulisanje lučenja žuči, olakšanje varenja i eliminaciju gasova. Povećava prokrvljenost srčanog mišića. Način primene: kafenu kašiku lista ruzmarina preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta. Čaj pro..
218,26 RSD
Brend: ETERRA
Sprečava pojavu karcinoma i metastaza (sprečava širenje kancera dojke na pluća, pojavu melanoma), čisti jetru i čuva mozak. Zbog svojih antiupalnih svojstava, prirodan je tretman za artritis i reumatoidni artritis. Način upotrebe: Oralno uzimati 3-5 puta na dan u količini od 3-4 kapi...
858,60 RSD
Brend: ABELA PHARM
Immuno GD-poly je preparat na bazi praha spora i ekstrakta spora gljive Ganodermae lucidum, koji svojim biološki aktivnim komponentama (polisaharidi, triterpeni, organski germanijum, nukleozidi, aminokiseline, sterolna jedinjenja) deluje imunomodulatorno i imunostimulatorno na naš organizam. GD poly..
2.134,63 RSD
Brend: ORLING
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivno..
5.292,00 RSD
Brend: TG PHARM
Pivski kvasac tablete su dodatak ishrani posebno delotvoran kod: jačanja ukupnog imuniteta organizma, pravilnog rasta i razvoja dece, starijih osoba, osoba koje imaju probleme s kožom, umanjenim apetitom, osoba koje konzumiraju alkohol i cigarete, regulacije rada jetre, poboljšanja krvne slike, reum..
287,31 RSD
Brend: E.S.I.
Dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte i druge supstance koje ga čine korisnim kod:-lošeg funkcionisanja jetre-povišenog holesterola-ateroskleroze i kod nedovoljnog lučenja žuči-za lakše varenje hrane. Namena: Proizvod je namenjen poboljšanju funkcije jetre oštećene lekovima, virusima, alkohol..
507,75 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 31 (2 strana)