Apoteka Janković
Korpa

Vitamin A

Vitamin A
Brend: TG PHARM
Rastvor AD3 predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani iz najrazličitijih razloga. Osnovna fiziološka funkcija Vitamina D je održavanje op..
182,52 RSD
NATURAL WEALTH BETAKAROTEN - je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida.Namena:-za zdrav imuni sistem-za zdravu i lepu kožuNačin upotrebe: Jedna kap..
1.163,27 RSD 1.454,09 RSD
Brend: SOLGAR
 Ovaj Solgarov dijeteksi proizvod je  sa izvanrednom formulacijom antioksidanasa. Savremeni stil i način života nas često dovode do stanja oksidativnog stresa, koje nastaje u organizmu kad postoji višak slobodnih radikala - molekula koje su povezuju sa mnogim hroničnim bolestima i deg..
3.681,29 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod koji  sadrži prirodne karotenoide iz alge Dunaliella salina, a pored alfa i beta-karotena, najznačajnijh provitamina vitamina A, sadrži i zeaksantin i kriptoksantin. Solgar Prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva ..
1.822,18 RSD
Brend: ANAFARM
Preparat VITAMIN A+D3 KAPSULE kategorisan je kao dijetetski proizvod - dodatak ishrani. Sadrži prirodne vitamine A i D3 koji doprinose održavanju normalne funkcije imunološkog sistema.Vitamin A doprinosi održavanju:-normalne funkcije imunološkog sistema-održavanju normalne kože i sluzokože-održavanj..
398,13 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)