Apoteka Janković
Korpa

Vitamin A

Vitamin A
Brend: TG PHARM
Rastvor AD3 predstavlja bezbednu i korisnu kombinaciju Vitamina A i Vitamina D3, čiji je adekvatan unos neophodan za odojčad, malu decu, rekonvalescente i odrasle, koji nemaju dovoljno vitamina u svakodnevnoj ishrani iz najrazličitijih razloga. Osnovna fiziološka funkcija Vitamina D je održavanje op..
280,87 RSD
NATURAL WEALTH BETAKAROTEN - je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida.Namena:-za zdrav imuni sistem-za zdravu i lepu kožuNačin upotrebe: Jedna kap..
1.517,31 RSD
Brend: SOLGAR
Dijetetski proizvod koji  sadrži prirodne karotenoide iz alge Dunaliella salina, a pored alfa i beta-karotena, najznačajnijh provitamina vitamina A, sadrži i zeaksantin i kriptoksantin. Solgar Prirodni beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva ..
2.169,02 RSD
Brend: ANAFARM
VITAMIN AD3 KAPSULE je dodatak ishrani koji sadrži prirodne vitamine A i D3 koji doprinose održavanju normalne funkcije imunološkog sistema.Delovanje VITAMINAD3: - Povoljno utiče na očuvanje zdrave sluzokože- Suzbija mogućnost nastanka kožnih bolesti- Podstiče normalan rast i razvoj dece- Doprinosi ..
395,67 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)