Apoteka Janković
Korpa

Milupa

Milupa
MILUPA BIO ŽITNA KAŠICA GRIZ 6M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Hrana za odojčad stariju od 6 meseci i malu decu. Predstavlja fini griz od mešavine žitarica. Kaša je bez mleka i glutena, nežno otapajuća. Bez dodatka šećera. Sastav: pirinčano brašno, kukuruzno brašno, tapioka skrob, vitamin B1, Napomena: iskoristiti pakovanje u roku od 3 nedelje posle otvara..
366,89 RSD
MILUPA BIO ŽITNA KAŠICA PIRINAČ 4M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Hrana za odojčad stariju od 4 meseca i malu decu. Nežno otapajuće pahuljice proizvedene od bio-žitarica. Mogu se pripremati bez mleka na puno načina po ukusu bebe. Ne sadrže gluten i šećer. Sastav: pirinčano brašno, vitamin B1Napomena: iskoristiti pakovanje u roku od 3 nedelje posle otvaranjaPakovan..
400,25 RSD
MILUPA ŽITARICE SA MLEKOM I KEKSOM 8M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Milupa žitarice sa mlekom i keksom 8m+ - Novi recept- Sadrži gluten- Napredna teksturaNamenjeno za uzrast od 8. meseca.  U ovom uzrastu beba vidno napreduje u procesu učenja pa je došlo vreme da nauči i da žvaće. Milupa žitarice sa keksom su namenjene odojčadi u perodu odvikavanja od sisanja. Z..
470,02 RSD
MILUPA ŽITARICE SA MLEKOM I MEŠANIM VOĆEM 6M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Milupa žitarice sa mlekom i mešanim voćem 6m+- Novi recept- Sadrži gluten- Raznolikost ukusaNamenjeno za uzrast od 6 meseci omogućavaju bebi da isproba nove ukuse dodavanjem voća u ishranu. Dobijene kombinacijom različitih žitarica, voća i mlečnih sastojaka, obezbeđuju prijatan i zdrav napredak do s..
482,63 RSD
MILUPA ŽITARICE SA MLEKOM I PIRINČEM 4M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Milupa žitarice sa mlekom i pirinčem 4m+ - Novi recept- Bez glutena- Bez palminog ulja- Početak odvikavanja od sisanjaPočetna kaša namenjena za odojčad koja se doje i pogodna je kao prvi izbor raznovrsne ishrane za bebe. Namenjena je za uzrast od 4. meseca. Milupa pirinčane žitarice su namenjene odo..
482,63 RSD
MILUPA ŽITARICE SA MLEKOM I STRAĆATELOM 12M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Milupa žitarice sa mlekom i straćatelom- Novi recept- Bez glutena- Početak odvikavanja od sisanjaNamenjeno za uzrast preko 12 meseci. U ovom periodu digestivni i imuni sistem bebe jačaju i tada je vreme da bebi polako uvodite raznovrsnije teksture hrane. Žitarice su sigurno jedan novi ukus koji će b..
497,00 RSD
MILUPA ŽITARICE SA MLEKOM, PIRINČEM I KUKURUZOM 4M+ 250G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: NUTRICIA
Početna kaša namenjena za odojčad koja se doje i pogodna je kao prvi izbor raznovrsne ishrane za bebe. Namenjena je za uzrast od 4.meseca. Za optimalan rast, razvoj i zdravlje beba, Milupa podržava preporuke Svetske zdravstvene organizacije za isključivo dojenje do 6 meseci, sa produženim dojenjem u..
470,02 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)