Apoteka Janković
Korpa

Flašice, cucle, glodalice, zvečke

Flašice, cucle, glodalice, zvečke
Brend: AVENT
Avent boca Natural je plastična flašica sa cuclom od 125ml za novorođenče, koja će olakšati hranjenje i mami i bebi. Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjen..
1.065,79 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 240ml staklena 6458 je staklena flašica sa cuclom 1 otvorom i sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. - Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak.- Idealna je za kombinov..
1.624,28 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 260ml 6397 je plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom koja će olakšati hranjenje i mami i bebi. - Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva.- Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.- Flašica 260ml PP (materijal: polipropilen bez BPA).- Cucla sa 1 ot..
1.234,90 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural 260ml Unicorn 0081  je plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. - Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva.- Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu.- Flašica 260ml PP (materijal: polipropilen bez BPA).- Cucla s..
1.276,07 RSD
Brend: AVENT
Avent boca Natural staklena sa cuclom od 120ml za novorođenče olakšaće hranjenje i mami i bebi.  Inovativni dizajn s dvostrukim ventilom smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak.  Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na boč..
1.485,22 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 0M+ 1 otvor je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 0-6 meseci.- Prikladna za novorođenčad i decu koja se doje.- Mleko teče brzinom koju odabere beba, či..
748,45 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 1m+ 2 otvora je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 1-6 meseci. - 2 otvora.- Spor protok. Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejeda..
792,12 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 3m+ sa tri otvora srednjeg protoka je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 3-6meseci.- Srednji protok sa 3 otvora.- Mleko teče brinom koju odabere beba, ..
792,12 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 6m+ 4 otvora je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 6m+.- Brz protok sa 4 otvora.- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i v..
792,11 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Classic silikonska 6m+ Y-rez za kašasti obrok je cucla sa prorezom i brzim protokom za gustu hranu. Izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san.- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA.- Za uzrast 6m+.- Otvor - prorez - Za gustu hra..
729,81 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla Natural silikonska 1m+ spor protok sa 2 otvora za novorođenče i sporim protokom je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna poput dojke, sa dvostrukim ventilom koji smanjuje stomačne grčeve.- Za decu uzrasta od 1 do 6 meseci. - Avent nova cucla pomaže da hranjenje flašicom bude..
825,49 RSD
Brend: AVENT
Avent cucla silikonska 0m+ 1 otvor + Anti-colic je izrađena od silikona bez BPA, jedinstvenog dizajna koji smanjuje stomačne grčeve i osigurava miran san- Vrlo nežna silikonska cucla bez BPA- Za uzrast 0-6m- Prikladna za novorođenčad i decu koja se doje- Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se..
729,81 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 157 (14 strana)