Apoteka Janković
Korpa

Čaše i šolje

Čaše i šolje
Brend: NUK
Sadrži sportski čep.Mekana, neprolivajuća, dvotakna kapa.Ultra lagana boca, od neravnog PP materijala (bez Bisfenola).Idealno za decu u hodu.Uzrast: 36+ meseciPakovanje: 450mlMaterijal: Plastika..
944,94 RSD
Brend: NUK
Čaša koja podstiče samostalno pijenje.Samostalni pisak čaše je nežan prema bebinim desnima, sadrži integrisani vazdušni ventil za neometano pijenje.Egronomski oblikovane drške, malenim ručicama omogućavaju lakše držanje.Uzrast: 6+ meseciPakovanje: 230ml..
850,45 RSD
Brend: NUK
Mekana slamčica napravljena od fleksibilnog silikona.Higijenska.Slamčica nije pogodna za decu mlađu od 6 meseci, zaštićena poklopcem u toku transporta.Uzrast: 12+ meseciPakovanje: 230ml..
850,45 RSD
Brend: NUK
Šolja iz koje se lako pije, izrađena od polipropilena.Sadrži ventil protiv prosipanja, koji može lako da se ukoni radi lakšeg čišćenja.Zasebni delovi se mogu kombinovati.Ručke su oblikovane tako da omogućavaju sigurno držanje.Šolja može da se koristi i bez ručki, kao čaša, zahvaljujući ekstra prsten..
751,38 RSD
Brend: NUK
Šolja iz koje se lako pije, izrađena od polipropilena.TPE pisak (termo plastični elastomer) koji postepeno u mlazovima propušta tečnost da bi se dete lakše naučilo da pije iz čaše.Sadrži ventil protiv prosipanja, koji može lako da se ukoni radi lakšeg čišćenja.Zasebni delovi se mogu kombinovati.Ručk..
720,90 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)