Apoteka Janković
Korpa

Novalac

Novalac
NOVALAC 1 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac 1 je univerzalna početna mlečna formula namenjena odojčadi od rođenja do 6. meseca života ukoliko nisu na dojenju ili su na delimičnom dojenju. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i ..
949,00 RSD
NOVALAC 2 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac 2 je univerzalna mlečna formula namenjena za ishranu odojčadi starije od 6 meseci do navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj odojčeta (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga odojčeta. Formula je obo..
975,00 RSD
NOVALAC 3 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac 3 je univerzalna mlečna formula namenjena za ishranu male dece od navršene prve godine života. Sadrži sve potrebne sastojke za rast i razvoj male dece (vitamine i minerale), dodate su omega-3 i omega-6 masne kiseline za optimalan razvoj vida i mozga, gvožđe, kalcijum i vitamin D. Formula je ..
989,00 RSD
NOVALAC AC 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac AC je prilagođena formula namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju grčeve, gasove i druge gastrointestinalne probleme. Ima smanjenu količinu laktoze, pa je varenje olakšano. Novalac AC smanjuje plač i razdražljivost usled grčeva, smanjuje stvaranje gasova u crevima. Sastav: U ..
1.159,00 RSD
NOVALAC ALLERNOVA AR 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac Allernova AR je alergijska formula namenjena novorođančadi i odojčadi koja imaju alergiju na proteine kravljeg mleka (od rođenja do 3. godine). Sadrži ekstenzivni hidrolizat kazeina, koji je zlatni standard kod alergija na proteine kravljeg mleka i kukuruzni skrob, pa rešava i problem bljuck..
1.630,84 RSD
NOVALAC AR 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac AR je prilagođena formula namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja bljuckaju. Sadrži kukuruzni skrob koji se zgušnjava tek u kontaktu sa želudačnom kiselinom i na taj način pravi fizičku barijeru i sprečava bljuckanje. Formula je potpuno tečna u flašici i hranjenje je olakšano.Sasta..
1.249,00 RSD
NOVALAC IT 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac IT je prilagođena formula namenjena odojčadi od rođenja do godinu dana koja imaju problem sa zatvorom. Sadrži povećanu količinu laktoze i magnezijuma koji olakšavaju pražnjenje creva već nakon prve primene. Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genet..
1.219,00 RSD
NOVALAC NF 400G
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: Novalac
Novalac NF 400gPočetno mleko za odojčad za dugotrajnu sitost tokom dana i noći.Sastav: Obrano mleko, maltodekstrini, laktoza (mleko), biljna ulja (palmino, sojino, kokosovo), kalcijum-karbonat, emulgator (sojin lecitin), kalijum-hidroksid, kalcijum-hlorid, trikalcijum-fosfat, vitamini (retinil aceta..
662,65 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)