Apoteka Janković
Korpa

NOVALAC ALLERNOVA AR 400G

NOVALAC ALLERNOVA AR 400G
+ POKLON Portikla
*fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda
NOVALAC ALLERNOVA AR 400G

Novalac Allernova AR je alergijska formula namenjena novorođančadi i odojčadi koja imaju alergiju na proteine kravljeg mleka (od rođenja do 3. godine). Sadrži ekstenzivni hidrolizat kazeina, koji je zlatni standard kod alergija na proteine kravljeg mleka i kukuruzni skrob, pa rešava i problem bljuckanja. Jedina je formula na tržištu koja ima dvostruko delovanje.

Sastav: U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), kao ni gluten.

Dejstvo: Koristi se kod alergija na proteine kravljeg mleka, a ujedno smanjuje i bljuckanje kod odojčadi. Zadovoljava sve nutritivne potrebe odojčeta i obezbeđuju dužu sitost.

Namena: Protiv alergija na proteine kravljeg mleka i bljuckanja.

Primena: Pomešati do vrha napunjenu mericu sa 30 ml flaširane vode. Broj merica zavisi od telesne težine i uzrasta odojčeta. Mlečna formula uvek treba biti sveže pripremljena. Otvorenu mlečnu formulu iskoristiti u roku od 3 nedelje.

Napomena: Majčino mleko je najbolja hrana za odojčad. Mlečne formule se upotrebljavaju samo po savetu stručnjaka iz oblasti medicine, farmacije, ishrane ili druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i detetu.

Pakovanje: 400g


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
* Cene se odnose samo za online kupovinu i mogu se razlikovati od cene u apotekama.
1.630,84 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 15882
Tagovi: novalac , allernova , ar , 400g , novalac