Apoteka Janković
Korpa

Trepavice i obrve

Brend: AVENE
Avène Couvrance visokopodnošljiva maskara braon je hipoalergena maskara pogodna za osobe sa osetljivom kožom i očima, kao i osobe koje nose kontaktna sočiva. * Pojačava volumen, razdvaja i uvija trepavice, čak i najkraće trepavice.* Četkica visoke definicije daje volumen i razdvaja trepavice, pobolj..
2.101,18 RSD 3.001,68 RSD
Brend: EMBRYOLISSE
Embryolisse PROMO sadrži višenamensku hranljivu hidratantnu kremu i  serum za jačanje trepavica i obrva.Embryolisse višenamenska hranljiva hidratantna krema je proizvod za negu, koji čini pravu tajnu lepote, omiljenu dermatolozima decenijama. Kombinacija sastojaka prirodnog porekla sa prepozn..
2.394,12 RSD
Brend: EMBRYOLISSE
Embryolisse serum za jačanje trepavica i obrva je tretman za rast trepavica i obrva koji je dermatološki i oftalmološki testiran. Ova bezbojna nega je pogodna za osetljive oči i nosioce kontaktnih sočiva. Formula podstiče rast za duže, gušće trepavice i gušće obrve. Transformišući trepavice za samo ..
2.877,99 RSD
Brend: EMBRYOLISSE
Svetlo smeđa maskara za volumen obrva je 2 u 1 tretman u boji za volumen obrva - savršen saveznik za tanke i retke obrve.  Neguje, jača, daje volumen, ispunjava i oblikuje obrve maskirajući svetlije dlačice za prirodan i intenzivan izgled. Iz dana u dan obrve su punije i savršeno obliko..
2.667,02 RSD
Brend: EMBRYOLISSE
Tamno smeđa maskara za volumen obrva je 2 u 1 tretman u boji za volumen obrva - savršen saveznik za tanke i retke obrve.  Neguje, jača, daje volumen, ispunjava i oblikuje obrve maskirajući svetlije dlačice za prirodan i intenzivan izgled. Iz dana u dan obrve su punije i savršeno oblikovane. ..
2.667,02 RSD
La Roche-Posay TOLERIANE Maskara za gušće, duže trepavice, testirano na alergije (crna) je alergološki ispitana maskara koja obnavlja i produžava osetljive trepavice, prekrivajući ih od korena do vrha. Pogodna za osobe sa osetljivim očima i osobe koje nose kontaktna sočiva.* Formula je obogaćena pri..
2.284,46 RSD
La Roche-Posay TOLERIANE maskara za intenzivan volumen, testirano na alergije je maskara za trepavice za povećanje volumena sa prečišćenim pigmentima za osetljive oči. * Formula sadrži ceramide i karnauba vosak za povećanje volumena za laku završnu obradu. * Pogodna za korisnike kontaktnih sočiva, t..
2.094,09 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)