Apoteka Janković
Korpa

Selen

Selen
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa cink, selen je jedinstvena formulacija koja obezbedjuje snažan sinergistički efekat cinka i selena. Selen ima snažno antioksidativno dejstvo - neophodan je za aktivnost superoksid dismutaze i glutation peroksidaze, dva glavna enzima koji štite ćelije od oksidativnog oštećenja. Zajedno ..
1.736,86 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu. Selen ima glavnu ulogu u metaboličkim reakcijama i normalnoj funkciji štitne žlezde. Doprinosi pravilnoj sintezi..
1.198,30 RSD
Brend: ANAFARM
CINK I SELEN je dodatak ishrani koji sadrži minerale cink i selen u organski vezanim oblicima kao cink-glukonat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost.Delovanje CINK I SELEN:- Štiti ćelije od oštećenja slobodnih radikala- Doprinosi normalnoj spermatogenezi i ..
382,54 RSD
Brend: ANAFARM
HROM I SELEN sadrži minerale hrom i selen u organski vezanim oblicima kao hrom-pikolinat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost. Kada se koristi uz treniranje i zdravu ishranu, ovaj preparat može pomoći pri postizanju i održavanju telesne težine. Sportistima ..
370,94 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 100mcg je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno funkc..
818,08 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 50mcg  je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno ..
744,31 RSD
NATURAL WEALTH SELEN 50MCG TABLETE - Selen se nalazi u crvenim krvnim zrncima jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za..
1.079,57 RSD
Brend: GALENIKA
Prirodni dijetetski proizvod Oligogal Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E.Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, selen se u nedovolj..
390,55 RSD 650,92 RSD
Brend: INPHARM
Selen 100 max sadrži 100mcg selena koji doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pored toga, doprinosi normalnoj funkciji tireoidne žlezde i normalnoj spermatogenezi, kao i održavanju normalne kose i noktiju.Selen je esencijalni mineral i u našo..
442,88 RSD
Brend: Pharmanova
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizmaNamena:- za normalno funkcionisanje imunog sistema- za normalno funkcionisanje štitne žlezde- doprinosi normalnoj plodnosti, speramtogenezi i reprodukciji- doprinosi održavanju normalnog stanja kose, kože i noktijuNačin upotrebe: Jed..
542,38 RSD
Brend: Pharmanova
Selen+Zn je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen i cink su od posebnog značaja jer ih u našem žemljištu endemski nema dovoljno te je shodno tome neophodna suplementacija i dodatno unošenje. Način upotrebe: 1 kapsula dnev..
435,24 RSD
Brend: HEMOFARM
Selenium 100μg je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor selena.* Neophodan za normalnu funkciju imunog sistema* Omogućava normalnu spermatogenezu* Moćan antioksidant* Esencijalan za održavanje zdrave kose i noktijuNačin upotrebe: 1 tableta dnevno posle jelaSastav: Selen (selenom obogaćen kv..
776,73 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 24 (2 strana)