Apoteka Janković
Korpa

Selen

Selen
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa cink, selen je jedinstvena formulacija koja obezbedjuje snažan sinergistički efekat cinka i selena. Selen ima snažno antioksidativno dejstvo - neophodan je za aktivnost superoksid dismutaze i glutation peroksidaze, dva glavna enzima koji štite ćelije od oksidativnog oštećenja. Zajedno ..
1.801,87 RSD
Brend: ABELA PHARM
BiVits Activa selen je posebna formulacija koja u jednoj tableti obezbeđuje 55µg L-selenometionina, organskog oblika koji obezbeđuje bolju apsorpciju i iskoristljivost selena u organizmu. Selen ima glavnu ulogu u metaboličkim reakcijama i normalnoj funkciji štitne žlezde. Doprinosi pravilnoj sintezi..
1.243,15 RSD
Brend: ANAFARM
CINK I SELEN je dodatak ishrani koji sadrži minerale cink i selen u organski vezanim oblicima kao cink-glukonat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost.Delovanje CINK I SELEN:- Štiti ćelije od oštećenja slobodnih radikala- Doprinosi normalnoj spermatogenezi i ..
423,11 RSD
Brend: ANAFARM
HROM I SELEN sadrži minerale hrom i selen u organski vezanim oblicima kao hrom-pikolinat i L-Selenometionin, čime se postiže bolja bioraspoloživost i bioiskoristljivost. Kada se koristi uz treniranje i zdravu ishranu, ovaj preparat može pomoći pri postizanju i održavanju telesne težine. Sportistima ..
446,29 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 100mcg je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno funkc..
1.026,15 RSD
Brend: JAMIESON
Selenium 50mcg  je dodatak ishrani koji sadrži selen - snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnog dejstva slobodnih radikala, podržava kardiovaskularni sistem, pluća, prostatu i funkciju debelog creva. Takođe, selen ima povoljan efekat na jačanje imunološkog odgovora kao i na normalno ..
744,31 RSD
NATURAL WEALTH SELEN 50MCG TABLETE - Selen se nalazi u crvenim krvnim zrncima jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za..
1.067,57 RSD
Brend: GALENIKA
Prirodni dijetetski proizvod Oligogal Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E.Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, selen se u nedovolj..
588,00 RSD
OptiSel selen je dodatak ishrani koji sadrži esencijalan mineral selen u dozi od 200 µg.Neophodan za pravilan rad mnogih enzimskih sistema i ulazi u sastav nekih aminokiselina. Pored toga, selen je moćan antioksidans i pomaže u borbi protiv slobodnih radikala. Neophodan je mineral za normalno f..
1.159,92 RSD
Brend: INPHARM
Selen 100 max sadrži 100mcg selena koji doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Pored toga, doprinosi normalnoj funkciji tireoidne žlezde i normalnoj spermatogenezi, kao i održavanju normalne kose i noktiju.Selen je esencijalni mineral i u našo..
553,62 RSD
Brend: Pharmanova
Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizmaNamena:- za normalno funkcionisanje imunog sistema- za normalno funkcionisanje štitne žlezde- doprinosi normalnoj plodnosti, speramtogenezi i reprodukciji- doprinosi održavanju normalnog stanja kose, kože i noktijuNačin upotrebe: Jed..
528,38 RSD
Brend: Pharmanova
Selen+Zn je dodatak ishrani koji doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Selen i cink su od posebnog značaja jer ih u našem žemljištu endemski nema dovoljno te je shodno tome neophodna suplementacija i dodatno unošenje. Način upotrebe: 1 kapsula dnev..
435,24 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 25 (3 strana)