Apoteka Janković
Korpa

GALENIKA

GALENIKA
BEVIPLEX B 30 TABLETA
2+1 GRATIS
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX B TABLETE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organiz..
316,22 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. P..
275,62 RSD
Brend: GALENIKA
Beviplex NEURO je dodatak ishrani koji se preporučuje osobama koje pate od neuropatije, dijabetesne polineuropatija, bola u lumbalnom delu kičme i neuralgija zbog svog specifičnog sastava - afa-lipoinske kiseline, uridin-fosfata, citidin-fosfata i vitaminima B grupe. Doprinosi normalnoj funkciju ner..
1.245,12 RSD
Brend: GALENIKA
Bibilibi instant čaj kesice se koriste za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način upotrebe Bibilibi instant čaj kesica: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može korist..
724,68 RSD
Brend: GALENIKA
BIBILIBI INSTANT ČAJ za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može koristiti od 2-3 nedelje..
185,76 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral se upotrebljava kao pomoćna terapija u raznim oblastima medicine.Namena:-kod otoka i krvnih podliva-kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti-kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje)Napomena: U slučajevima bakterijske in..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral S je dodatak ishrani koji predstavlja kombinaciju proteolitičkih enzima, koji pomažu kod: Otoka, upala, gustog sekreta i upale u disajnim putevima (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje), sinuzitisa, inflamatornih procesa jajnika, epididimitis, prostatitis, uz antibiotsku terapiju,..
1.166,08 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal je dodatak ishrani koji sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nera..
658,80 RSD
Brend: GALENIKA
Easy Skin gel 1,2% je gel za negu iritirane kože koji se može koristiti svakodnevno. Bezmirisna formula koja se nakon nanošenja suši do svilenkastog nemasnog premaza i ne ostavlja trag na odeći.* Ublažava osećaj neprijatnog trenja kože osetljivih predela:- Unutrašnje strane butina- Bikini zone- Pazu..
624,34 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin baby je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 53 (5 strana)