Apoteka Janković
Korpa

GALENIKA

GALENIKA
BEVIPLEX B TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX B TABLETE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organiz..
169,00 RSD
Brend: GALENIKA
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. P..
275,62 RSD
Brend: GALENIKA
BIBILIBI INSTANT ČAJ za bebe koristi se za ublažavanje stomačnih grčeva i nadimanja.Način primene: Sadržaj kesice rastvoriti u 100 ml prethodno prokuvane i na sobnoj temperaturi prohlađene vode. Pripremljen čaj bebi se može davati tokom celog dana. BIBILIBI se može koristiti od 2-3 nedelje..
187,92 RSD
Brend: GALENIKA
Chymoral se upotrebljava kao pomoćna terapija u raznim oblastima medicine.Namena:-kod otoka i krvnih podliva-kod poremećenog protoka krvi i limfne tečnosti-kod zapaljenjskih procesa gornjeg dela sistema za disanje (gust bronhijalni sekret, otežano iskašljavanje)Napomena: U slučajevima bakterijske in..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
Digestal je dodatak ishrani koji sadrži enzime pankreasa neophodne za varenje belančevina, masti i ugljenih hidrata, sastojaka svakodnevne ishrane. Žuč pomaže u procesu emulgovanja masti čime olakšava njihovo varenje. Gastrorezistentne tablete su obložene acidorezistentnim omotačem, koji ostaje nera..
680,40 RSD
Brend: GALENIKA
Easy Skin gel 1,2% je gel za negu iritirane kože koji se može koristiti svakodnevno. Bezmirisna formula koja se nakon nanošenja suši do svilenkastog nemasnog premaza i ne ostavlja trag na odeći.* Ublažava osećaj neprijatnog trenja kože osetljivih predela:- Unutrašnje strane butina- Bikini zone- Pazu..
471,06 RSD 588,82 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin baby je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u ..
0,00 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin Boulardii je dodatak ishrani sa 10 milijardi korisnih mikroorganizama Saccharomyces boulardii, cinkom i vitaminom D3.* Koristi se za potrebe ishrane kod osoba sa nedostatkom cinka, hipovitaminozom vitamina D, * Kod osoba sa akutnim i putničkim dijarejama, dijarejama uzrokovanim antibioticim..
626,40 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin Forte je dodatak ishrani koji sadrži 10 milijardi korisnih bakterija (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum) i inulinom. Proizvod je namenjen normalnom funkcionisanju digestivnog sistema.Način upotrebe: Odrasli i deca starija od 3 godine: Jednom dnevno p..
637,63 RSD
Brend: GALENIKA
Flonivin Kids Immuno je dodatak ishrani koji sadrži 15 milijardi korisnih mikroorganizama (Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis), inulinom, vitaminom D3 i cinkom, namenjen imunitetu i digestivnoj mikroflori kod dece uzrasta iznad godinu dana.Način upotrebe: Dec..
730,61 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 45 (4 strana)