Apoteka Janković
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
Brend: E.S.I.
ALOEFRESH CRYSTAL MINT - Pasta za zube u obliku gela, prirodnog porekla, sa produženim zaštitnim delovanjem.Namena:-prevenciji karijesa, naslaga i kamenca-jačanju oslabljenih desni-osvežavanju dahaNačin upotrebe: Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zubeDejstvo: Sadrži kristale men..
373,25 RSD
Brend: E.S.I.
ALOEFRESH SENSITIV - Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Namenjena osobama koja imaju problem sa:- Upaljenim desnima - Paradontopatijom - Povećanom osetljivošću zubaNačin upotrebe: Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zubeDejstvo: Sadrži brojne ekstrakte..
365,04 RSD
Brend: E.S.I.
Aloe Fresh Smile Whitening je pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Korišćenjem nakon svakog obroka u trajanju od najmanje 1 minuta, pomaže da se zubi i desni sačuvaju od delovanja dentalnog plaka. Pas..
348,68 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Dejstvo:Blendamed Delicate White pasta za zube pretstavlja jedinstveni proizvod iz Blendamed linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba.Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez naslaga karijesa.Silicijum-dioksid izbeljuje i nežno ..
99,00 RSD
Brend: BLEND-A-MED
Dejstvo:Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana.Pasta koja sprečava pojavu karijesa.Način upotrebe:​Naneti pastu za zube na četkicu. Laganim pokretima čistiti zube. Isprati vodom.Pakovanje:..
99,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX Enzycal 1450 pasta za zube ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti. Pasta za zube E..
612,00 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX Enzycal 950 pasta za zube ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti. Pasta za zube En..
587,52 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX Enzycal Zero pasta za zube ne sadrži agresivno sredstvo za stvaranje pene, natrijum lauril sulfat (NLS), koji se nalazi u većini pasti za zube. Zato je kod upotrebe ove paste sluzokoža usta zaštićena od iritacija i bilo kakvih nadražaja koji bi mogli dovesti do razvoja afti. Pasta za zube E..
587,52 RSD
Brend: CURAPROX
Curaprox Perio Plus Focus Gel se nanosi precizno na desni i sluznicu usne šupljine. Preporučuje se za primenu kod iritacija na sluznici usne šupljine i desnima, kod upala desni, kao i za posebnu negu implantata. Takođe se može koristiti kod mobilnih zubnih proteza i fiksnih proteza. Perio Plus Focus..
477,36 RSD
Brend: CURAPROX
CURAPROX Perio Plus+ Support pasta za zube je pogodna za KRATKOTRAJNU upotrebu. Sa svojim aktivnim sastojcima i odsustvom natrijum lauril sulfata (NLS), omogućava uspešno lečenje hlorheksidinom. Uz tečnost za ispiranje usta Perio Plus+ pruža idealnu zaštitu zuba i desni od oralnih bolesti. Unapređen..
722,16 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept ADS gel 0,5% je parodontalni gel za lokalnu upotrebu, kao intenzivna potpora kod terapije parodontalnih bolesti, takođe kod zubnih proteza, fiksnih ortodontskih aparata i implantata. Idealan za lokalnu upotrebu sa četkicom Curasept Maxi soft ili drugim mekanim četkicama za zube, za nanošenj..
718,08 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept pasta ADS®705 je prikladna za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,05% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga i sastav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zuba. Pasta za zube Curasept ADS® ne ..
763,78 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 48 (3 strana)