Apoteka Janković
Korpa

Paste za zube

Paste za zube
Brend: E.S.I.
Aloe Fresh Whitening homeopatska pasta za zube je pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, koja sadrži jedinstvenu kombinaciju prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube.* Pasta sadrži mikrogranule silikata koje pospešuju čišćenje zuba bez iritacije desni i oštećivanja gleđi.* Pasta ne sadrži..
425,88 RSD
Brend: E.S.I.
ALOEFRESH CRYSTAL MINT - Pasta za zube u obliku gela, prirodnog porekla, sa produženim zaštitnim delovanjem.Namena:-prevenciji karijesa, naslaga i kamenca-jačanju oslabljenih desni-osvežavanju dahaNačin upotrebe: Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zubeDejstvo: Sadrži kristale men..
373,25 RSD
Brend: E.S.I.
ALOEFRESH SENSITIV - Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Namenjena osobama koja imaju problem sa:- Upaljenim desnima - Paradontopatijom - Povećanom osetljivošću zubaNačin upotrebe: Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zubeDejstvo: Sadrži brojne ekstrakte..
425,88 RSD
Brend: E.S.I.
Aloe Fresh Smile Whitening je pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube. Korišćenjem nakon svakog obroka u trajanju od najmanje 1 minuta, pomaže da se zubi i desni sačuvaju od delovanja dentalnog plaka. Pas..
348,68 RSD
Aquafresh Active Fresh pasta za zube daje Vam čist i svež osećaj svaki put kada perete zube. Formulacija odličnog ukusa koja obezbeđuje dopunu fluorida i tako pomaže u zaštiti zuba od karijesa.* 3-u-1 nega zuba, desni i daha- Pomaže u održavanju jakih zuba i zdravih desni- Obogaćena mentolom za svež..
182,41 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube crvena sa ukusom džin tonika i kakija sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke..
1.150,56 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube narandžasta sa ukusom breskve i kajsije sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvač..
1.150,56 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube plava sa ukusom kupine i sladića sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke, spr..
1.150,56 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube roze sa ukusom lubenice sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke, sprečavaju s..
1.150,56 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube zelena sa ukusom jabuke i aloe vere sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke, ..
1.150,56 RSD
Brend: CURAPROX
Be You pasta za zube žuta sa ukusom grejpfruta i bergamota sadrži prirodne sastojke i biljke koje podržavaju prirodnu zaštitu zuba i desni i pomažu potpunoj oralnoj higijeni: štite od karijesa, garantuju svež dah, pomažu kod osetljivosti zuba, ne stvaraju afte, promovišu prirodno delovanje pljuvačke..
1.150,56 RSD
Brend: BEN&ANNA
BEN&ANNA Alutube pasta za zube BLACK Sadrži prirodne veganske sastojke koji pružaju zdrave zube, svež dah i efikasnu zaštitu od karijesa i plaka. Sadrži ugalj, koji uklanja promenu boje sa zuba. Nakon upotrebe paste za zube, usta ostaju sveža i čista zahvaljujući prirodnom ulju mente.Pasta za zu..
529,15 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 100 (9 strana)