Apoteka Janković
Korpa

Sportisti

Sportisti
Brend: Pharmanova
A-LIXIR®400 PROTECT  je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronijePolifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivajuPrimenjeni u ishrani tokom..
3.129,84 RSD
Brend: ALKALOID
Za normalno funkcionisanje srca i krvnih sudova.Sastav: Jedna kapsula sadrži 30 mg koenzima Q10 (ubidekarenon)Namena: Kod pacijenata na terapiji statinima, kod srčane slabosti i koronarne bolesti. Kod profesionalnih sportista i intenzivne fizičke aktivnosti. Kod umora i stresa. Kod starije populacij..
728,52 RSD
Brend: proteini.si
Battery BCAA Green apple je dodatak ishrani u prahu namenjen sportistima i fizički aktivnim osobama. Battery BCAA se koristi tokom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost, kao i  za poboljšanu regeneraciju i rast mišićne mase.Sadrži aminokiseline i zaslađivače - sadrži visoko kvalitetne&nbs..
3.350,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery BCAA Raspberry je dodatak ishrani u prahu namenjen sportistima i fizički aktivnim osobama. Battery BCAA se koristi tokom treninga za dodatnu energiju i izdržljivost, kao i  za poboljšanu regeneraciju i rast mišićne mase.Sadrži aminokiseline i zaslađivače - sadrži visoko kvalitetne ..
3.350,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery Glutamine bez ukusa je dodatak ishrani koji sadrži 100% Glutamina u prahu, a namenjen je osobama koje naporno treniraju. Ubrzava regeneraciju i smanjuje razgradnju mišićnog tkiva (katabolizam). Intenzivno vežbanje može smanjiti nivoe glutamina u telu, a upotreba Battery Glutamine bez ukusa p..
2.486,40 RSD
Brend: proteini.si
Battery Whey protein Chocolate je dodatak ishrani na bazi proteina surutke u prahu idealan za aktivne pojedince, koji žele ubrzati regeneraciju, dobiti mišićnu masu i poboljšati telesni kapacitet. Savršena brzoapsorbujuća, proteinska formula s vrlo visokom biološkom vrednošću u praktičnom, pojedinač..
172,80 RSD
Brend: proteini.si
Battery Whey protein Chocolate je dodatak ishrani na bazi proteina surutke u prahu idealan za aktivne pojedince, koji žele ubrzati regeneraciju, dobiti mišićnu masu i poboljšati telesni kapacitet.Savršena brzoapsorbujuća, proteinska formula s vrlo visokom biološkom vrednošću u praktičnom, pojedinačn..
3.542,40 RSD
Brend: HEALTH_AID
Jedinstvena kombinacija tri antioksidansa: koenzima Q10, vitamina E i selena.Sastav: Jedna kapsula sadrži: 50 mg koenzima Q10 (dobijen prirodnom fermentacijom); 50mg vitamina E; 20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina; 80 μg selena.*Kod bolesti srca i krvnih sudova*Za sniženje holester..
1.291,25 RSD
Brend: Esensa
Hydrostar napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Zahvaljujući izbalansiranom sadržaju sastojaka, ovaj napitak sa prirodnom aromom mandarine, sprečava pojavu simptoma dehid..
1.040,40 RSD
Prvi ikada sertifikovani organski keto proteinski prah na biljnoj bazi.Biljni keto protein bez glutena, laktoze i šećera.Proizveden je po najvišim organskim standardima, bez soje, glutena, laktoze, šećera i genetski modifikovanih sastojaka.Sa 10g biljnog proteina i 13-14g organske masti, ovaj protei..
5.559,84 RSD
IDEALNA ZDRAVA ORGANSKA SUPERHRANA  za sve one koji su usled nedostatka vremena svoju ishranu bazirali na nezdravim opcijama (pekare, brza hrana..). Uz ORGAIN ORGANIC SUPERFOODS izvršite DETOX vašeg organizma na najzdraviji način. Samo jednom mericom dnevno unećete 50 SUPERHRANA dobijenih od OR..
5.568,39 RSD
IDEALNA ZDRAVA ORGANSKA SUPERHRANA  za sve one koji su usled nedostatka vremena svoju ishranu bazirali na nezdravim opcijama (pekare, brza hrana..). Uz ORGAIN ORGANIC SUPERFOODS izvršite DETOX vašeg organizma na najzdraviji način. Samo jednom mericom dnevno unećete 50 SUPERHRANA dobijenih od OR..
5.452,92 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 39 (4 strana)